Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

τελικα τι εγινε?

Ακομα μιλαω με την UPS . Το απολυτο χαος με το τι αποδειξη θελουν κλπ για την αξια του .

Απο οτι μου ειπαν ομως , τα εξοδα εκτελονισμου / φπα κλπ τα αναλαμβανει ο αποστολεας .

Αφού τ' αναλαμβάνουν είσαι άρχοντας Γιώργο, κι ας περιμένεις μέχρι να βγει η άκρη.:coool:

Πάντως παίδες τέτοια καθυστέρηση σε δέματα μου κάνει εντύπωση.
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω παραγγελίες μικροπραγμάτων που ακόμα δεν έχουν έρθει.
Επίσης μία παραγγελία (μία λάμπα για την ακρίβεια) που έφυγε με EMS ήρθε μέσα σε 3 μέρες Ελλάδα (άφιξη 2/1) και ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος καν...
Εντελώς απαράδεκτοι!

Χθες έστειλα mail στο banggood σχετικά με τις καθυστερήσεις των παραγγελιών και μου απάντησαν σήμερα: Για την παραγγελία της 21 Νοεμβρίου (ένας φορτιστής αξίας 8.93$) να ρωτήσω στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μήπως έχει ξεχαστεί εκεί και σε αρνητική περίπτωση μου προτείνουν ή να μου το ξαναστείλουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Τι να κάνω; Σκέφτομαι να τους πω για επιστροφή χρημάτων.
Για την παραγγελία της 30 Νοεμβρίου με το "σκαλωμενο" track number να κάνω υπομονή 5-6 ημέρες και να παρακολουθώ το track....

Εντομεταξυ παραγγελία από GB ήρθε χθες (20 ημερολογιακές μέρες) χωρίς επιπλέον έξοδα.

Και η συνέχεια: Σήμερα, και ενώ τους είπα ότι επιθυμώ refund, επεστράφησαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου στο paypal και σε 2-3 μέρες φανταζομαι θα μπουν στην κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ανακατευτεί το paypal και πριν φτάσω στις 60 ημέρες αναμονής που συνήθως λένε ότι πρέπει να περιμένουμε, μου επέστρεψαν τα χρήματα. Μπράβο τους!
Τώρα, το άλλο δέμα με το track παραμένει σταθερα κολλημένο, δεν κουνιέται καθόλου. Θα περιμένω όμως καμία δεκαριά μέρες ακόμα και αν δεν "κουνηθεί" θα ζητήσω και πάλι refund. Αυτοί στην swiss post πάντως είναι άθλιοι :twoguns:

Είχα πάρει refund από gearbest για έναν φακό με unregistered ταχυδρομείο, που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς να απευθυνθώ στην PayPal.

Παντα ηταν κυριοι στο banggood!! Για μενα το καλυτερο σαιτ σε τετοια θεματα!

Ξεκολλησε επιτελους δεματακι της PostNL απο 25/11 (αγορα στις 11/11 :p )

z2Fq9Z.png

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Ξεκολλησε επιτελους δεματακι της PostNL απο 25/11 (αγορα στις 11/11 :p )

Εχω κάτι αντίστοιχο από Νοέμβριο, και μένα σήμερα εμφανίστηκε στο Κ.Δ. Αεροδρομίου ("παρκάρισαν" τους σάκους φαίνεται για τις γιορτές...!)

Re: Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Εχω κάτι αντίστοιχο από Νοέμβριο, και μένα σήμερα εμφανίστηκε στο Κ.Δ. Αεροδρομίου ("παρκάρισαν" τους σάκους φαίνεται για τις γιορτές...!)

Νομιζω ειχαν θεμα κατα την αποστολη τους απο την εταιρια αποστολης, υπηρξε και αλλου το ιδιο προβλημα με PostNL . Δεν ξερω περισσοτερα .

Υπάρχουν και χειρότερα... αγορά 26 Οκτ και από τις 5 Νοε το δέμα έρχεται από Ολλανδία :cool:

JZJoip6.jpg

το gearbest μου έστειλε χθες αντικατάσταση

Παρέλαβα σήμερα registered δέμα του geekbuying από 28/10. Κάτι παίχτηκε με τις αποστολές PostNL εκείνης της περιόδου.

Υπάρχουν και χειρότερα... αγορά 26 Οκτ και από τις 5 Νοε το δέμα έρχεται από Ολλανδία :cool:

JZJoip6.jpg

το gearbest μου έστειλε χθες αντικατάσταση

Και εγώ περιμένω απο gearbest από 14/11/2016, και ακόμα τπτ!!

Από 26/09 παρέλαβα 04/01. Φυσικά είχα κάνει refund και πήρα τα χρήματα πίσω. Ήρθε απρόσμενα μετά από τόσο καιρό.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ακομα μιλαω με την UPS . Το απολυτο χαος με το τι αποδειξη θελουν κλπ για την αξια του .

Απο οτι μου ειπαν ομως , τα εξοδα εκτελονισμου / φπα κλπ τα αναλαμβανει ο αποστολεας .

Σημερα παρέλαβα το δεμα.

Για προοιον αξιας 30$ χρεωσαν 20.8 φορους. :p

Αύριο θα παραλάβω από ΕΛΤΑ 3 δέματα τα δύο του Νοεμβρίου. Στο τρίτο του Δεκεμβρίου έχει γίνει ήδη refund (ήταν registered και με γρήγορη αποστολή 7 ημερών) αλλά θα το παραλάβω κανονικά.

Παρέλαβα κάπου 30-40 δέματα από Κίνα το τελευταίο δίμηνο, σε κανένα δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο.

Και η συνέχεια: Σήμερα, και ενώ τους είπα ότι επιθυμώ refund, επεστράφησαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου στο paypal και σε 2-3 μέρες φανταζομαι θα μπουν στην κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ανακατευτεί το paypal και πριν φτάσω στις 60 ημέρες αναμονής που συνήθως λένε ότι πρέπει να περιμένουμε, μου επέστρεψαν τα χρήματα. Μπράβο τους!
Τώρα, το άλλο δέμα με το track παραμένει σταθερα κολλημένο, δεν κουνιέται καθόλου. Θα περιμένω όμως καμία δεκαριά μέρες ακόμα και αν δεν "κουνηθεί" θα ζητήσω και πάλι refund. Αυτοί στην swiss post πάντως είναι άθλιοι :twoguns:

Εγώ πάντως παρέλαβα χθες το πρωί και τα 2 δέματα, και αυτό για το οποίο μου έκαναν refund αλλά και το άλλο με το track χωρίς παρατράγουδα με τελωνείο.
Αυτό με το track περιείχε ένα κινητό 170 και το banggood έγραψε στο δέμα ότι είναι mp4 player αξίας 21.79$. Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα που καθυστέρησαν αφού από όσα διαβάζω δεν υπάρχουν κρούσματα με τελωνείο αυτό το μήνα, όλα τα δέματα που εκτελωνιζονται μέχρι και σήμερα είναι από Δεκέμβριο.

Πάντως παίδες τέτοια καθυστέρηση σε δέματα μου κάνει εντύπωση.
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω παραγγελίες μικροπραγμάτων που ακόμα δεν έχουν έρθει.
Επίσης μία παραγγελία (μία λάμπα για την ακρίβεια) που έφυγε με EMS ήρθε μέσα σε 3 μέρες Ελλάδα (άφιξη 2/1) και ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος καν...
Εντελώς απαράδεκτοι!

Εμενα να δεις.

Μικροδεμα αξιας 6μιση ευρω απο κινα και εχει κολλησει στο τελωνειο !!!! απο 5 δεκεμβρη.....

Περιμενουν να ανεβει η αξια του μπας και εχει νοημα να του βαλουν δασμους ? :flipout:

απο την αλλη εμενα μου περασε κανονικα ρουχο απο αμερικα...

αρχιζω να πιστευω οτι αυτα τα κουφα ειναι οσο μαθαινουν την εφαρμογη των νεων οδηγιων (τυπικη επριπτωση δημοσιας υπηρεσιας)
με τον καιρο θα κατασταλλαξουν σε μερικα ειδη αιχμης (κινητα τηλεφωνα κτλ κτλ) γιατι προσωπικο γι ανα βγει αυτη η δουλεια δεν υπαρχει να χτυπιουνται!