Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Εργοτέλη ο lumintop ακόμα να φανεί.Επικοινώνησα με sb και μου είπαν να μιλήσω με τελωνείο εδώ ή με ταχυδρομείο.Κοντεύει 2 μήνες η παραγγελία.Μήπως γνωρίζεις πως να τον αναζητήσω,να τους δώσω το tracking number που μου είχαν δώσει από sbflashlights?Στις 2 Δεκεμβρίου ήταν στο Χιούστον τελευταία απο Αμερική πλευρά απο τότε lumintop αγνοείται...

Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

τι tracking number εχεις? αν ειναι του στυλ LNχχχχχχχχχ δεν εντοπιζονται και δεν παρακολουθουνται......αν δεν μπορεις να το βρεις απο το σαιτ των ΕΛΤΑ δεν θα σε βοηθησουν στο ταχυδρομειο. το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να δουν ποτε παραλαβαν το συστημενο κτλ, κατι που καλυπτει μονο τις περιπτωσεις να τοε χουν ξεχασει στο ραφι η να το εφαγε/πεταξε ο ταχυδρομος....

ρεαλιστικα αρχιζω να πιστευω οτι απο εδω και περα θα εχουμε χαμενα δεματα

ΥΣ τελωνείο και ταχυδρομείο δεν μπορουν να συννενοηθουν...

Δε παίζει να έχει χαθεί αλλά...τι να τους πεις...Πες το στα Ελτα να σου δώσουν κανά τηλέφωνο της αποθήκης. Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι θέμα διαχείρησης των Ελτα. Αποκλείεται να έχει κολλήσει, να το έχουν ξεχάσει στα τελωνεία, είμαι σίγουρος.Το μόνο που μπορω να σου κάνω για να γλυκαθείς μέχρι να το παραλάβεις είναι να σου στείλω το δικό μου να το χρησιμοποιείς μέχρι να σου έρθει(σοβαρά το λέω άλλωστε παίζω με τα xm-l και ο lumintop δε μοντάρεται γμτ!) Μόνο μη κάνει και αυτό 2 μήνες να σου έρθει χαχα

:angry: :frown: Έχω χαλαστεί πολύ με την υπόθεση ελπίζω ρε συ Εργοτέλη να είναι όπως τα λες και να ξεκολήσει κάποια στιγμή.Ευχαριστώ για την προσφορά σου πολύ.Θα κανω λίγο υπομονή (ακόμα) να δω τι θα γίνει.Δεν καίγομαι πλέον να τον πάρω στα χέρια μου παρα πιο πολύ εχω σπαστεί με την εξυπηρέτηση.Ευχαριστώ και πάλι..

ΥΓ: Άσε μην χαθεί και ο δικός σου :2thumb22sup:

Ε τόση γκαντεμιά δε το πιστεύω, πάντως ρε παιδιά εδώ κάτω(Κρήτη γενικά γιατί και ο χανιώτης ο satmatrix λέει τα ίδια) τα Ελτά πετάνε, ακόμη και τώρα που είναι περίοδος αιχμής και όλοι τρώτε τρελές καθυστερήσεις, έχω λογικούς χρόνους παράδωσης των δεμάτων, άντε 2-3 βδομάδες, πολύ καλά!
Λοιπόν αν θες το στέλνω όπως σου είπα άλλωστε ούτε που τον βλέπω παίζω με τα xm-l όταν έχω χρόνο.

Δεν είναι ότι δε δέχεται, είναι ότι δεν ανοίγει με τπτ το άτιμο!Δε το περίμενα τόσο ζόρι, ήθελα να ήξερα με τι το κολλήσανε το ατσάλινο μπροστινό δαχτυλίδι!Δε ξεβιδώνει με τπτ και έβαλα καλά εργαλεία για αυτό το σκοπό!Θα ξαναπροσπαθήσω!

Σκέφτηκα να σπάσω το τζάμι για να χαλαρώσει το βίδωμα γιατί είχα άλλο ανταλλακτικό ucl, αλλά λέω άσε μη κάνω μια τρύπα στο νερό και κάνω ζημιά και στον ανακλαστήρα...αχαχαχα
Κατά τα άλλα με ένα καλό κλειδί δε γινότανε τπτ!Έλεος!

Παρήγγειλα 2 φακούς YEZL Z1 από cnqualitygoods στις 3 Δεκεμβρίου και επειδή αγχώθηκα να τους παραλάβω προ εορτών, ζήτησα να σταλλούν με EMS (17$) αντι με απλό ταχυδρομείο (4,5$)
Ηταν ένα λάθος που δεν θα ξαναγίνει, διότι:
Το δεματάκι (2 φακοι + 4 μπαταριες 18650) έφυγε από την έδρα του πωλητή στις 6/12 αλλα αναχώρησε από Κίνα στις 15/12 και εμφανίστηκε στην Αθήνα 31/12.
Αφού είδα οτι δεν "κινούνταν" από το Τελωνείο 3 μέρες, αρχισα την τηλεφωνική αναζήτηση και τελικά μίλησα με Τελωνειο Ελ. Βενιζέλος (210.3538117 για όσους το χρειαστούν) οπου μου ζήτησαν απόδειξη για να δουν την πραγματική αξία και να "φορολογήσουν" αν μπορούν.
Τους έστειλα μια εκτύπωση Paypal για $37 με FAX και μου το αποδέσμευσαν, το παρέλαβα σήμερα Δευτέρα 10/1, πληρώνοντας 3,68 ευρώ για έξοδα διακίνησης...

Ισχύει ότι το EMS καμιά φορά έρχεται πιο αργά και από το απλό!Έχει τύχει και σε μένα, απλά δε πλήρωσα τελωνεία στο ΕΜS!
Καλά και αυτοί έλεος, σου ζητήσανε απόδειξη paypal? Θα λένε, για να το στέλνει αυτός με ems,( θα δοκιμάσανε καμιά μπαταρία στο φακό και θα πάθανε τη πλάκα τους) αυτοί πρέπει να είναι πανάκριβοι!

Δεν τολμω να φανταστω αν αντι για EMS ειχε επιλεγει UPS or DHL - θα με "γδέρναν" κανονικά!! (εχω ακούσει για κάτι 150άρες...)