METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Πλάκα σας κάνω ρε παιδιά... μη περιμένετε ποιότητα ήχου σε γήπεδο.

ΥΣ.
Γιατί νομίζετε δεν πάει κανείς από μας του 2κάναλου ;;;; :LOL:
Σε τέτοιες συναυλίες δεν πας για την ποιότητα ήχου, αλλά για την εμπειρία, την τρομερή ατμόσφαιρα, να απολαύσεις το θέαμα, το Stage, τα φώτα, να χτυπηθείς, να ουρλιάξεις κλπ.

• Love
Reactions: Φρα.Πε.
Αρκεί να μπώ!!! χαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ ας μην είμαι αρνητικός και ήδη αρχίζω να λέω ότι όλα θα πάνε καλά!
Και εγώ από χρήστη τα πήρα σε αγγελία, ελπίζω να μην τα έχει πουλήσει και σε άλλον και πάω και δω ότι τα εισιτήρια έχουν ενεργοποιηθεί….χαχα

Σκονάκι

Aπο το soundscheck:
"For Whom The Bell Tolls", "Fuel," "One," "Sad But True", "The Unforgiven", "Lux Æterna", "Wherever I May Roam", "King Nothing"

Και κυκλοφορεί αυτό το πιθανό σετλιστ

Intro:
  • It’s a Long Way to the Top – AC/DC
  • The Ecstasy of Gold
Main:
  • Creeping Death
  • For Whom the Bell Tolls
  • Lux Æterna ή If Darkness Had a Son
  • The Unforgiven
  • Wherever I May Roam
  • Kirk & Rob doodle (instrumental)
  • The Day That Never Comes
  • Moth Into Flame
  • Sad but True
  • Nothing Else Matters
  • One
Κλείσιμο:
  • Seek & Destroy
  • Master of Puppets ή Enter Sandman
Master of Puppets και Enter Sandman θα παιχτούν και τα 2 νομίζω, δύσκολα να αφήσεις ένα από αυτά έξω…

Σε τέτοιες συναυλίες δεν πας για την ποιότητα ήχου, αλλά για την εμπειρία, την τρομερή ατμόσφαιρα, να απολαύσεις το θέαμα, το Stage, τα φώτα, να χτυπηθείς, να ουρλιάξεις κλπ.

Τι έκανε λέει ;;;;

Και με την ομάδα σου τι κάνεις ;;;; ευχέλαια μόνο ;;;; :LOL:

Να ξέρεις ότι ο ήχος θα είναι αρκετά καλός, ο πιτσιρικάς μου ο μικρός 18χρονος άκουσε το soundcheck και έπαθε πλάκα, εδώ το 91 στον Πανιωνιο, όταν είχαν πρωτοέρθει κουρδίζαν 45 λεπτά..

• Like
Reactions: karamela
Να ξέρεις ότι ο ήχος θα είναι αρκετά καλός, ο πιτσιρικάς μου ο μικρός 18χρονος άκουσε το soundcheck και έπαθε πλάκα, εδώ το 91 στον Πανιωνιο, όταν είχαν πρωτοέρθει κουρδίζαν 45 λεπτά..
Το φαντάζομαι, άλλα το ξαναλέω, για μένα δεν πάω σε τέτοιες συναυλίες για τον ήχο, αν έχουμε καλό ήχο είναι στα + άλλα δεν είναι αυτοσκοπός, για μένα τουλάχιστον.

Τι έκανε λέει ;;;;

Και με την ομάδα σου τι κάνεις ;;;; ευχέλαια μόνο ;;;; :LOL:
Το έχω ψιλοκόψει να πάω συχνά στο γήπεδο ειδικά σε ντέρμπι, καθώς έφτασα σε μια ηλικία που δεν μπορώ το πολύ βρισίδι και καντήλι.....ενώ και αγχώνομαι, ε μην πάθω και καμιά καρδιακή προσβολή και μείνω στον τόπο...

• Haha
Reactions: Simos.I and vlad66
Το φαντάζομαι, άλλα το ξαναλέω, για μένα δεν πάω σε τέτοιες συναυλίες για τον ήχο, αν έχουμε καλό ήχο είναι στα + άλλα δεν είναι αυτοσκοπός, για μένα τουλάχιστον.
ειδικα σ αυτες τις συναυλιες ο ηχος ειναι το μεγαλο εφε καλος η κακος για να καλυψει αλλες αδυναμιες
καλα να περασετε