METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Ένα διάστημα είχα φαει κόλλημα με τους Dreamtheater, ε τώρα έχει σχέση π.χ. Ο Ντράμερ τους με τον ντράμερ των Metallica…μέρα με την νύχτα είναι…

Συμφωνώ. Έλα που όμως αν μου πεις σκεψου πόσα κομμάτια από τους dream theater σου ε4χονται στο μυαλό θα σου πω 1-2 , ενώ από τους Metallica 10.
Η ομάδα μετράει και το αποτέλεσμα. Ας είναι επιστήμονας ο κάθε μουσικός μόνος του, δεν λέει τίποτα.

ΥΓ. Κάπου είδα τη Βούλτεψη στη συναυλία με μπλούζα Master Of Puppets. Κλειδώστε το νήμα. 🥹

Πλάκα κάνεις..... Είναι ο λόγος που ο μισός εαυτός μου δεν ήθελε να πάει. Διότι το μισό στάδιο είναι αυτό που θα παει στην μπουζουκοσυναυλια τον Σεπτέμβριο.😡

Πλάκα κάνεις..... Είναι ο λόγος που ο μισός εαυτός μου δεν ήθελε να πάει. Διότι το μισό στάδιο είναι αυτό που θα παει στην μπουζουκοσυναυλια τον Σεπτέμβριο.😡
Έχω και φωτογραφία. Δεν την ανεβάζω για να μην προκαλέσω.

• Haha
Reactions: karamela
Συμφωνώ. Έλα που όμως αν μου πεις σκεψου πόσα κομμάτια από τους dream theater σου ε4χονται στο μυαλό θα σου πω 1-2 , ενώ από τους Metallica 10.
Η ομάδα μετράει και το αποτέλεσμα. Ας είναι επιστήμονας ο κάθε μουσικός μόνος του, δεν λέει τίποτα.
Οι Metallica είναι mainstream συγκρότημα με κομμάτια που θα τα ακούσει ο κάθε ένας….τους ακούνε πιο πολύ ο απλός κόσμος παρά οι μεταλαδες…..για αυτό γεμίσαμε και το στάδιο σήμερα….

Γιατί τι έχει το Σεπτέμβριο?

Οι Metallica είναι mainstream αλλά κάποτε ήταν πρωτοπόροι. Πλέον δεν είναι απλά mainstream , είναι πολυεθνική.
Κάποιοι πήγαν επειδή τους αγάπησαν από τα πρώτα τους βήματα και κάποιοι για το hype.

Μόνο η πρώτη κατηγορία βέβαια νιώθει το φτερούγισμα στη καρδιά.

Συμφωνώ με τα περί μελωδίας / τεχνικής. Η πρώτη, το τραγούδι, η σύνθεση είναι αυτά που μένουν (και απαιτούν έμπνευση). Τα άλλα τα έχει ένας σκασμός κόσμος (Βλ. YouTubers που παίζουν απίστευτα πράγματα).

Οι Gojira είναι εξαιρετικοί (όχι τόσο του γούστου μου) αλλά η μουσική τους δεν είναι «εύκολη» (και σίγουρα δεν θα τους «ανακαλύψεις» από συναυλία).

Κατά τα άλλα, ήταν πανέμορφη βραδιά. Δεν είμαι φαν των Metallica και βασικά από σπόντα πήγα σήμερα (κυρίως λόγω της ανάμνησης της προηγούμενης φοράς με τη βροχή στη Μαλακάσα) αλλά τέτοια μεγέθη μπαντών, που φέρνουν κοντά τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο κλίμα σύνδεσης ανάμεσα στο κοινο (πρώτη φορά το είχα ζήσει με Sabbath στη Μαλακάσα (των οποίων επίσης δεν είμαι τρελός φαν της Ozzy περιόδου)).

Όλα τα βιντεάκια που έχω δει , δείχνουν το Ζορμπά!!
Τι διάολο... ούτε τις Τρύπες δεν ξέρουν??😵‍💫