Μια βραδιά με Wolfson

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Kωστήκα μαναμ'... καναμε αμήν και πως να ηρεμήσουμε...

όχι άλλο κάρβουνοοοοοο...:flipout::flipout:

:ernaehrung004: :ADFADF1:

Βρε έχε το νου σου και στα ελαστικά.....:Banane0:

Aν και νομίζω ότι είναι άσχετο με το θέμα μας, δηλαδή το πως παίζει το DAC θα σας γράψω με λίγα λόγια όσες πληροφορίες μάζεψα από την DHL σχετικά. Πιθανώς να είναι χρήσιμο για κάποιον πιθανό αγοραστή.

1) Ο Κινέζος (Raindrop_Hui) είχε αναγράψει αξία στο δέμα 90$, αντί 43$ όπως μου είχε βεβαιώσει (με e-mail το οποίο φυσικά έχω).

Προς πληροφόρηση εμένα 43 ευρώ έγραφε αξία το δέμα και πάλι πέρασε τελωνείο.

Υ.Γ. Για να ξεκολήσετε και λίγο από το αν στρώνεται η οπτική.

Άρα είχε δίκιο η υπάλληλος της DHL ότι στο τελωνείο σταματάνε δέματα από 23Ε! Πραγματικά απαράδεκτο!!!

Δημήτρη εγώ πλήρωσα τελικά 130.65 για την παραλαβή του, εσένα πόσο σου ήρθε?

Επίσης το δικό σου είχε κάποιο χτύπημα ή άλλο ελλάτωμα?

:ernaehrung004:

Προς πληροφόρηση εμένα 43 ευρώ έγραφε αξία το δέμα και πάλι πέρασε τελωνείο.

Υ.Γ. Για να ξεκολήσετε και λίγο από το αν στρώνεται η οπτική.

Πολύ περίεργα πράγματα εγω δεν πλήρωσα τιποτα.. (νομίζω εγραφε 47 )...
Ουτε είχε κάποιο χτυπημα...

Βέβαια το έχω 1,5 μηνα περίπου...

Καλά για το χτύπημα φταίει 100% η DHL, δεν το συζητάμε... Και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω τι τράβηξε το δέμα μέχρι να έρθει οπότε και τι άλλο ίσως να εχει πρόβλημα εσωτερικά... Ποτέ ξανά DHL από εμένα...

Να ρωτησω κατι, δεν εχει επιλογη για απλο ταχυδρομειο; Το κλασικο HK Post με tracking number;
Αργει λιγο το ξερω αλλα οι πιθανοτητες για τελωνειο μειωνονται κατακορυφα.

Προσωπικά φίλε μου δεν είχα ιδέα για τις μεταφορικές-ταχυδρομικές.
Λένε ότι αν δεν πάθεις δε θα μάθεις. Για μένα τέλειωσε αυτή η εταιρεία καθώς και για 1-2 γνωστούς μου που ασχολούντε.

Ήδη και ο Κινέζος έκοψε την DHL οπότε πάλι καλά...

Το ρωτησα γιατι ειναι κατι σαν κοινο μυστικο οτι με τις εταιρειες ταχυμεταφορων κατα 90% εχεις τελωνειο.
Και μου εκανε εντυπωση που δεν στελνει με απλο ταχυδρομειο.

Δεν πειραζει, τελος καλο ολα καλα. Να τα ευχαριστηθειτε τωρα, αυτο εχει σημασια!

Άρα είχε δίκιο η υπάλληλος της DHL ότι στο τελωνείο σταματάνε δέματα από 23Ε! Πραγματικά απαράδεκτο!!!

Δημήτρη εγώ πλήρωσα τελικά 130.65 για την παραλαβή του, εσένα πόσο σου ήρθε?

Επίσης το δικό σου είχε κάποιο χτύπημα ή άλλο ελλάτωμα?

:ernaehrung004:

Εγώ πλήρωσα 122 ευρώ. Δεν παρατήρησα κάποιο χτύπημα ή ελάττωμα. Απλώς στην πρόσοψη το φινίρισμα στις γωνίες έχει κάποιες ατέλειες αλλά αυτό είναι απο την μηχανουργική κατεργασία και όχι από χτύπημα. Μήπως εσύ εννοείς αυτό σαν χτύπημα;
Επίσης η ποιότητα της βαφής θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.
Αυτά απο εμφάνιση, από ήχο εντυπώσεις σε λίγο καιρό.

Άρα η διαφορά προκύπτει από την αναγραφόμενη αξία του δέματος και το ΦΠΑ που πληρώσαμε.

Όσον αφορά τις ατέλειες που αναφέρεις είναι στο φινίρισμα και τουλάχιστον στο δικό μου είναι ορατές μόνο δια της αφής. Εγώ παρέλαβα με κανονικό χτύπημα στην επάνω γωνία η οποία έγινε flat! Δε πειράζει, μικρό το κακό.

Μάλλον θα αλλαχθεί η πρόσοψη και θα γίνουν κάποιες μετατροπές με τη βοήθεια φίλου. Λίγο χρόνο μόνο να βρώ για να ασχοληθώ!

Καλοάκουστο και το δικό σου λοιπόν!
-bye-

Αν είχε τέτοιο χτύπημα, έπρεπε να ζητούσες αποζημείωση από την DHL. Όχι μόνο να μας χρεώνουν κερατιάτικα για τον εκτελωνισμό!

Μπορεί να πει κάποιος κάτι για την ηχητική απόδοση του μηχανήματος σε σύγκριση με κάποιο άλλο dac παραπλήσιας τιμής; Δε λέω, ενδιαφέροντα τα περί στρωσίματος γυάλινου καλώδιου και τελωνείων, αλλά αλλού είναι το ζουμί:smash:

Σε σχέση με άλλο DAC δεν μπορώ να πω μιας και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο. Αυτό που μπορώ να πω προς το παρόν είναι ότι σε σxέση με τα dac του ολοκληρωμένου που χρησιμοποιούσα (Υamaha 3800) και έπαιρνε το ψηφιακό σήμα από το media player (egreat m34a) η διαφορά στα mp3 και τα Flac είναι τεράστια. Σαν ξαφνικά να αφαιρέθηκε ένα πέπλο που κάλυπτε τα ηχεία και "θάμπωνε" τον ήχο. Τέτοια διαφορά δεν την περίμενα.
Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.
Όσο για την απόδοση με cd player εντυπώσεις σε λίγο καιρό μιας και ενθουσιάστηκα τόσο με τα mp3 και fllac που σχεδόν τα ξαναάκουσα όλα!

Εγώ θα ήθελα απο τους φίλους που το εχουν να γράψουν πως το συνδέουν, ποια συνδεση τους ακουγεται καλυτερα και ει δυνατόν με τι καλώδια... εγώ το παίζω με την φτηνη οπτική ινα της ultralink (25 ) και θέλω κάποια στιγμή να βρω κάτι της προκοπής... (σε λογικά πλαίσια)!

να ξεχάσεις την οπτική.
Να πάρεις δυό μέτρα RG59 καλώδιο και δυό πρεσσαριστά rca και να χρησιμοποιήσεις την ομοαξονική.
Κόστος 4 ευρώ.

Καλημέρα!

Eγώ με interconect olebach gold και optical. Eχω μάλιστα δοκιμάσει δύο optical, μία ενός έτους των 5Ε (50cm) και μία άλλη 5-6 ετών των 20Ε (75cm) αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι εταιρείες... η κοντή είναι με μπλέ καλώδιο. Με την ομοαξονική (και αυτή φτηνιαδούρα) δεν είδα διαφορές στο σύστημά μου.

Έτσι κράτησα την πιο βολική (την κοντή οπτική).

Δεν είναι σχετικό αλλά να σας αναφέρω ότι είδα μεγάλη διαφορά στα πρίμα (σώθηκα...) με την αλλαγή του καλωδίου τροφοδοσίας! Δοκίμασα για καλαμπούρι κάποια από τα ξεχασμένα στην ντουλάπα καλώδια (nο name για pc use...) και όταν ήρθε η σειρά του πιο άκαμπτου (αν σας λέει κάτι αυτό), ...surpise-surprise...!
Bέβαια δεν έχω τελειώσει τις δοκιμές αλλά σε πρώτο άκουσμα πάνε όλα καλά. Δεν έχουν δηλαδή χαθεί τα καλά του DAC και βελτιώθηκαν/στρογγύλεψαν οι υψηλές αισθητά! Ελπίζω να μη διαπιστώσω αλλαγές, προς στο χειρότερο, στις μεσσαίες γιατί εκεί ακριβώς είναι το μεγαλείο αυτού του DAC.

Έχω σκοπό να πάρω και μια καλύτερη ομοαξονική, θα δοκιμάσω και τη πρόταση του Δημήτρη και βλέπουμε...

Όταν με το καλό γίνει και κάποιο συγκριτικό θα έχουμε να λέμε περισσότερα.

@ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Όταν παραλάβεις δώσε κάποιες λεπτομέρειες, μπορεί να ενδιαφέρουν και άλλους.
Επίσης όσα λέχθηκαν για το χρόνο στρωσίματος είναι απόλυτα ακριβή.
Σταδιακά το DAC βελτιώνεται και αυτό είναι εύκολα αντιληπτό. Μετά τις 3 εβδομάδες στο ρεύμα και κάπου 100-150 ώρες παιξίματος είδα σταθεροποίηση στις επιδόσεις του.

να ξεχάσεις την οπτική.
Να πάρεις δυό μέτρα RG59 καλώδιο και δυό πρεσσαριστά rca και να χρησιμοποιήσεις την ομοαξονική.
Κόστος 4 ευρώ.

Μερσί...!!!!
Απο που θα τα πάρω αυτά τα πραγματάκια;;