Μια βραδιά με Wolfson

ΑΠΌΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΣΥ

φίλε μου, τί τρόπος είναι αυτός να απευθύνεσαι σε συναδέλφους μέλη?
Πρώτα μας είπες ότι σεληνιαζόμαστε, που αν δεν κάνω λάθος είναι εκτός ορίων ανεκτών χαρακτηρισμών και αγγίζουν τα όρια της προσβολής, και τώρα μας καλείς να αποδείξουμε εμείς γιά κάτι το οποίο ισχυρίστηκες ότι διάβασες κάπου.
Αν όντως το διάβασες φέρτο και σε μας. Και υψώνεις και τους τόνους.

Εμείς δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα.

Τι σχέση έχει ο πολυμερισμός είναι σαν να λές ότι χαλκός πρέπει να σκουριάσει για να στρώσει.
Ουτε οι μετρήσεις μπορούν να δείξουν μετρήσιμες διαφορές σε χαλκό ή οπτική.
Η διαφορά είναι ακουστική σε όσους το ισχυρίζονται αυτό.
Και οι επαγγελματίες rewierer το ισχυρίζονται αυτό για μηχανήματα, καλώδια κλπ.
Aλλά και κατασκευαστές μηχανημάτων αναφέρουν στα μάνουαλ που παραδίδουν περίοδο στρωσίματος για τα μηχανήματα τους.
Ουτε και εκεί όμως μπορείς να πείς ότι αλλάζουν οι μετρήσεις ή το υλικό κατασκευής πρίν και μετά από το στρώσιμο που συνιστούν.
Και τέλος πάντων μιά απλή σύσταση έκανα βάση της οδηγίας κατασκευαστή όποιος θέλει την ακολουθεί όποιος δεν θέλει δεν την ακολουθεί.
Δεν υπάρχει λόγος να χαλάει το θέμα γιατί ορισμένοι βγάζουν απωθημένα λόγω πανσελήνου.

Εγώ έχω αναφερθεί εδώ αλλά ορισμένοι διαβάζουν ότι θέλουν για να συνεχίσουν το θέμα σε επίπεδο καυγά.
Ακου εκεί απόδειξη για το στρώσιμο.

Ρώτα τον Σωτήρη αφού θέλεις το κείμενο το τηλέφωνό του το έχεις.

Ουτε αυτή την αναφορά πρόσεξαν οι καυγατζήδες.
Φυσικά και χωρίς την άδεια του ενδιαφερομένου δεν δίνω δημόσια το όνομα και το τηλέφωνο του.

Ουτε αυτή την αναφορά πρόσεξαν οι καυγατζήδες.
Φυσικά και χωρίς την άδεια του ενδιαφερομένου δεν δίνω δημόσια το όνομα και το τηλέφωνο του.

δεν καταλαβαίνω
1. Σε ποιόν απευθύνεται το σχόλιο
2. Ποιός είναι ο Σωτήρης
3. Γιατι πρέπει να τον ρωτήσουμε και τί τελος πάντων,
4. Γιατί γίνεται λόγος γιά το όνομα και το τηλέφωνό του..

εδώ είναι δημόσιο φόρουμ.
Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να συνεισφέρει κάπως στη γνώση μας ας γίνει χωρίς γρίφους

δεν καταλαβαίνω
1. Σε ποιόν απευθύνεται το σχόλιο
2. Ποιός είναι ο Σωτήρης
3. Γιατι πρέπει να τον ρωτήσουμε και τί τελος πάντων,
4. Γιατί γίνεται λόγος γιά το όνομα και το τηλέφωνό του..

εδώ είναι δημόσιο φόρουμ.
Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να συνεισφέρει κάπως στη γνώση μας ας γίνει χωρίς γρίφους

Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα θα καταλάβεις όπως έγινε και με τον ενδιαφερόμενο.

το έχω διαβάσει από την αρχή και έχω καταλάβει όσα χρειάζονται.
Κατάλαβα ότι πρόκειται περί ιδιωτικής συνομιλίας, πλην όμως γίνεται σε δημόσιο φόρουμ, απαξιώνοντας τους υπόλοιπους, τους οποίους τους αφήνετε με την περιέργεια.

Αυτές δεν είναι συμπεριφορές γιά δημόσιες συζητήσεις.

υπάρχουν και τα πμ στο κάτω κατω.

ΑΠΌΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΣΥ

Φίλτατε, η συμπεριφορά σας σε αυτό το νήμα αγγίζει τα όρια του trolling.

Υποστηρίζετε κάτι. Το αμφισβητούν όλα τα μέλη που έγραψαν στη συνέχεια, ζητώντας στοιχεία. Δεν φέρνετε τίποτα, εκτός από τον Σωτήρη (?!), και αναφέρεστε σε σεληνιασμούς.

Και καλείτε εμένα να αποδείξω τι;

το έχω διαβάσει από την αρχή και έχω καταλάβει όσα χρειάζονται.
Κατάλαβα ότι πρόκειται περί ιδιωτικής συνομιλίας, πλην όμως γίνεται σε δημόσιο φόρουμ, απαξιώνοντας τους υπόλοιπους, τους οποίους τους αφήνετε με την περιέργεια.

Αυτές δεν είναι συμπεριφορές γιά δημόσιες συζητήσεις.

υπάρχουν και τα πμ στο κάτω κατω.

Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά αυτό δεν ξεκίνησε από εμένα αλλά από τον σεληνιασμένο.

Musicalius μη συνεχίσεις με άλλο εριστικό μήνυμα.
Όσο για την αναφορά σου σε κατασκευαστές όπως λέμε 'link or it did not happen'.
Εάν ο Σταύρος και ο κάθε Σταύρος δε θα πρέπει να αναμειχθεί. Τότε μην τον αναμείγνυες. Ούτε και τους κατασκευαστές.

Και σε παρακαλώ να κάνεις ακριβή quote. λ.χ. Μια σύσταση κατασκευαστή για συμπεράσματα μετά από ώρες χρήσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στρώνει μια ίνα.
Οι ανακρίβειες μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις από το τίποτα.

Last edited:
TCI για οσους δεν μπορούν να κοιμηθούν

Ώστε έτσι στρώσιμο είναι οι κολλήσεις και όσοι στρώνουν καλώδια και ηχεία είναι για εσένα μ....
Να τους το πείς κατάμουτρα για να σου απαντήσουν όπως σου αξίζει...
Τελικά ο σεληνιασμένος δεν ήταν μόνο ένας πλάκωσαν και άλλοι και χάλασαν το θέμα.
Ας πρόσεχε ο σεληνιασμένος...

Θελεις να διαβασεις ολο το κειμενο και να πεις κατι ή οτι σε βολευει μονο;

Και αφου δεν το διαβασες, ή κατα τη γνωμη μου εκανες οτι δεν το διαβασες θα σου παραθεσω παλι αυτα που εγραψα σε συγκριση με αυτα που λες. Να δουμε και ποιος δεν τα λεει καλα (οχι τιποτ'αλλο, απλα επειδη μου χρειαζεται και μια απαντηση που να μου αξιζει... ετσι κι αλλιως γηρασκω αει διδασκομενος)

Τι σχεση εχει το στρωσιμο ενος ηχειου ή ενος ενισχυτη με την οπτικη ινα;
Εχεις καποιο hint για το πως "δουλευει" μια ινα; Ή το διαβασες απο καποιο δημοσιογραφο (πανεπιστημονες);

Αυτο πρωτα απ'ολα το εχεις ξεκαθαρισει; Η μιλαμε χωρις λογο.

Στέλιος Π. said:
Επισης οπως πολυ σωστα ειπε και ο Supersonic το πλαστικο σαφως και επιδεχεται decay ενω το γυαλι παρουσιαζει μεγαλες αντοχες (μεχρι πολυ μεγαλες, αναλογα το κραμα).

Οσο για τους ενισχυτες, αλλα και καθε ηλεκτρονικη διαταξη που εχει κολλησεις, θεωρητικα, χρειαζεται καποιος χρονος λειτουργιας για να "πατησουν" οι κολησεις "καλυτερα" (ζεσταμα), και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα "στρωσιματος". (βεβαια και αυτο ακομα μπορει να αμφισβητηθει αλλα υπαρχουν και καποιες ισχυρες αντενδειξεις)

Ενω οπως ειπε και ο Δημητρης ο Δημητρακουδης "Προσωπικά δέχομαι μόνο το ότι τα ηχεία στρώνουν, κάτι που είναι σαφέστατα μετρήσιμο (μεταβολές των Qes, Qms, Qts, κτλ) αλλά και ακουστό."

Και μετα απο αυτο ερχεσαι εσυ και λες...

Musicalicius said:
Ώστε έτσι στρώσιμο είναι οι κολλήσεις και όσοι στρώνουν καλώδια και ηχεία είναι για εσένα μ....
Να τους το πείς κατάμουτρα για να σου απαντήσουν όπως σου αξίζει...

Εγω τωρα τι να σου πω... πες μου σε παρακαλω...
Που γραφω οτι αυτοι που μιλανε για ηχεια ειναι ανοητοι; Που;
Στους ενισχυτες αναφερω ενα μονο παραδειγμα...
Οσο για τα καλωδια αν θελεις να το δεις και λιγο καλυτερα ανοιξε ενα σε παρακαλω, αλλα μην εκπλαγεις αν και εκει δεις καλάι...

Musicalius μη συνεχίσεις με άλλο εριστικό μήνυμα.
Όσο για την αναφορά σου σε κατασκευαστές όπως λέμε 'link or it did not happen'.
Εάν ο Σταύρος και ο κάθε Σταύρος δε θα πρέπει να αναμειχθεί. Τότε μην τον αναμείγνυες. Ούτε και τους κατασκευαστές.

Tα link τα αναφέρεις εσύ.Εγώ ανέφερα αυτό.

"Σε πρόσφατα αγορασμένη γυάλινη οπτική υπήρχε μέσα μια σελίδα του Αμερικάνου κατασκευαστή που πρότεινε να μην βγάλει ο νέος ιδιοκτήτης συμπέρασμα για τον ήχο της αν δεν περνούσαν πρώτα 200 ώρες χρήσης.
Kαι φυσικά οι optical fiber έχουν διαφορές μεταξύ τους ανάλογα με την χρήση."

Και δεν ήταν αναφορά που μπορούσε να γίνει δημόσια αλλά έγινε αναγκαστικά σαν απάντηση στο σεληνιασμένο που αντί να μου στείλει PM βγήκε απρόκλητα και μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χαλάσει το θέμα.
Αλλά τέλος πάντων ο σεληνιασμένος πήρε την απάντηση που ήθελε και σταμάτησε.
Πρέπει να προσέχουμε γιατί οι ημέρες είναι δύσκολες !

"Την 28η Μαίου ταυτόχρονα συμβαίνουν τα εξής: 9 πλανήτες είναι σε αντίθεση μεταξύ τους (πολύ σπάνια σχέση), έχουμε πανσέληνο (δυσμενής σχέση) και επίσης ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. 3 αστρολογικά γεγονότα την ίδια χρονική στιγμή, πού ίσως να είναι η αρχή για αλλαγή όλων όσων μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένα.
Η ανατροπή αυτή θα είναι συνδυασμός των αντιθέσεων 9 πλανητών σε συνδυασμό με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό (τομέα της Γερμανίας και Αγγλίας) και πού κυβερνήτης είναι ο Άρης (πλανήτης του πολέμου).
Η 28η Μαίου είναι σημαντική ημέρα για την ανθρωπότητα, διότι ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή πού θα διαρκέσει έως την 6 Μαρτίου του 2019 Ουρανός εισέρχεται στον Κριό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, ανάλογη με το 1929 περίοδο της δημιουργίας του 3ου Ράιχ."

Mόνο την παραπάνω εξήγηση μπορεί να βρεθεί για την μανία και το τρολάρισμα ορισμένων για τις οπτικές.
Που επαναλαμβάνω έπρεπε να είχε σταματήσει σελίδες πρίν.
Αλλά αφου σας εκτονώνει συνεχίστε εγώ σταματάω πλέον εδώ.

Αγαπητοί φίλοι,
νομίζω είναι φανερό ότι έχουμε φέρει ένα μέλος (τον αγαπητό musicalicius) σε δύσκολη θέση. Όποια και αν ήταν η αντίδρασή του θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο κάποιες φορές να γίνονται κάποια λάθη...
Από την πλευρά μου, θα προτιμούσα να μην είχα υποστηρίξει τη θέση μου (ότι δεν στρώνουν οι οπτικές ίνες) παρ' ότι βρίσκεται στο πεδίο της επιστήμης των υλικών με την οποία τυχαίνει να έχω ασχοληθεί.

Δυστυχώς οι άσχημοι χαρακτηρισμοί με προσβάλουν ως αναγνώστη (και μέλος επί χρόνια) του avclub

ακόμα δεν έχω αντιληφθεί σε ποιόν απευθύνονται οι χαρακτηρισμοί.

Παρακαλώ να αποσυρθούν άμεσα γιά να συνεχίσουμε.

Το επόμενο μήνυμα με χαρακτηρισμούς, ασάφειες,
προκλητική διάθεση, θα διαγραφεί...
Για προσωπικές εξηγήσεις, αντεγκλήσεις κλπ υπάρχουν πμ και τηλέφωνα.

Last edited:
Αγαπητοί φίλοι,
νομίζω είναι φανερό ότι έχουμε φέρει ένα μέλος (τον αγαπητό musicalicius) σε δύσκολη θέση. Όποια και αν ήταν η αντίδρασή του θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο κάποιες φορές να γίνονται κάποια λάθη...
Από την πλευρά μου, θα προτιμούσα να μην είχα υποστηρίξει τη θέση μου (ότι δεν στρώνουν οι οπτικές ίνες) παρ' ότι βρίσκεται στο πεδίο της επιστήμης των υλικών με την οποία τυχαίνει να έχω ασχοληθεί.

Δυστυχώς οι άσχημοι χαρακτηρισμοί με προσβάλουν ως αναγνώστη (και μέλος επί χρόνια) του avclub

τι εννοείς δύσκολη θέση??

εν ολίγοις ...
παρότρυνε άλλο μέλος να στρώσει οπτική ίνα, στις αντιδράσεις μελών για το θέμα απάντησε οτι κάποιος κατασκευαστής προτείνει να μην βγουν συμπεράσματα πριν τις 200 ώρες (??) , ζητήθηκε κάποιο λινκ ή εστω το όνομα του εν λόγω κατασκευαστή αλλά φευ, επικαλούμενος την πανσέληνο απέφευγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ...

και τώρα είναι σε δύσκολη θέση?? και φταίνε όλοι οι άλλοι?? η μόνο ο σεληνιασμένος (αλήθεια, ποιός είναι αυτός??) ...

νομίζω οτι και τώρα καλό είναι να ξεκαθαριστεί ...

Καλημέρα!

Γενικά είναι πολύ καλό που γράφετε τις απόψεις σας για το στρώσιμο μηχανημάτων και καλωδίων λύνοντας πολλές από τις απορίες λιγότερο έμπειρων-ενημερωμένων μελών, όπως εγώ.

Από την άλλη, η γνώμη μου είναι, ότι τσάμπα κουράζετε τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο με αντεγκλήσεις που φυσικά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Αύριο μπορεί να βρεθείτε σε κοινό χώρο και να πιείται δυό ποτηράκια... είναι σίγουρο ότι θα νοιώσεται άσχημα για τους χαρακτηρισμούς...

Επί της ουσίας, μιας και δεν υπάρχει κάτι "ειδικό" να κάνεις, αλλά απλά αφήνεις το ρεύμα-σήμα-φως να περάσει μέσα από τα καλώδια, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σε 2 ή 200 ώρες..., ανάλογα βέβαια με το "αυτί" του, τα μηχανήματά του και το χώρο του.

:tee:

Kωστήκα μαναμ'... καναμε αμήν και πως να ηρεμήσουμε...

όχι άλλο κάρβουνοοοοοο...:flipout::flipout:

:ernaehrung004: :ADFADF1: