Musicalius μη συνεχίσεις με άλλο εριστικό μήνυμα.
Όσο για την αναφορά σου σε κατασκευαστές όπως λέμε 'link or it did not happen'.
Εάν ο Σταύρος και ο κάθε Σταύρος δε θα πρέπει να αναμειχθεί. Τότε μην τον αναμείγνυες. Ούτε και τους κατασκευαστές.
Tα link τα αναφέρεις εσύ.Εγώ ανέφερα αυτό.
"Σε πρόσφατα αγορασμένη γυάλινη οπτική
υπήρχε μέσα μια σελίδα του Αμερικάνου κατασκευαστή που πρότεινε να μην βγάλει ο νέος ιδιοκτήτης συμπέρασμα για τον ήχο της αν δεν περνούσαν πρώτα 200 ώρες χρήσης.
Kαι φυσικά οι optical fiber έχουν διαφορές μεταξύ τους ανάλογα με την χρήση."
Και δεν ήταν αναφορά που μπορούσε να γίνει δημόσια αλλά έγινε αναγκαστικά σαν απάντηση στο σεληνιασμένο που αντί να μου στείλει PM βγήκε απρόκλητα και μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χαλάσει το θέμα.
Αλλά τέλος πάντων ο σεληνιασμένος πήρε την απάντηση που ήθελε και σταμάτησε.
Πρέπει να προσέχουμε γιατί οι ημέρες είναι δύσκολες !
"Την 28η Μαίου ταυτόχρονα συμβαίνουν τα εξής: 9 πλανήτες είναι σε αντίθεση μεταξύ τους (πολύ σπάνια σχέση), έχουμε πανσέληνο (δυσμενής σχέση) και επίσης ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. 3 αστρολογικά γεγονότα την ίδια χρονική στιγμή, πού ίσως να είναι η αρχή για αλλαγή όλων όσων μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένα.
Η ανατροπή αυτή θα είναι συνδυασμός των αντιθέσεων 9 πλανητών σε συνδυασμό με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό (τομέα της Γερμανίας και Αγγλίας) και πού κυβερνήτης είναι ο Άρης (πλανήτης του πολέμου).
Η 28η Μαίου είναι σημαντική ημέρα για την ανθρωπότητα, διότι ο Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή πού θα διαρκέσει έως την 6 Μαρτίου του 2019 Ουρανός εισέρχεται στον Κριό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή, ανάλογη με το 1929 περίοδο της δημιουργίας του 3ου Ράιχ."
Mόνο την παραπάνω εξήγηση μπορεί να βρεθεί για την μανία και το τρολάρισμα ορισμένων για τις οπτικές.
Που επαναλαμβάνω έπρεπε να είχε σταματήσει σελίδες πρίν.
Αλλά αφου σας εκτονώνει συνεχίστε
εγώ σταματάω πλέον εδώ.