Είναι ανάποδα !
Το σωστό είναι αυτό...
![]()

Η συνδεσμολογία κατά ομολογία των προηγούμενων ιδιοκτητών δεν ήταν όπως στη μεγάλη φωτογραφία.
Ο analyze_it μάλιστα ανέλαβε να το διορθώσει.
Εσύ το πήρες από τον analyze_it συνεπώς διορθωμένο.
Tα έχω γραπτώς αυτά δεν τα λέω έτσι...
Λοιπόν σκοπεύουμε να κάνουμε παραγγελία λυκόπουλων 8741 από εδώ.
Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ας το δηλώσουν.
Συμφωνα με το αποτελεσμα της μετρησης που εγινε στην εξοδο
της πλακετας
η συνδεσμολογια της μεγαλης φωτογραφιας ειναι αναποδα
Επίσης τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η λάθος συνδεσμολογία αναφέρονται αναλυτικά από το προηγούμενο κάτοχο από αυτή την σελίδα και μετά.
Δεν έχεις παρά να πάς μια βόλτα από εκεί με το Wolfson για να σου πεί αν παίζει το ίδιο χάλια και τώρα από την διορθωμένη XLR...
Ενδιαφέρομαι κι εγώ,αλλά μόνο αν η μετατροπή φέρνει σημαντική βελτίωση σε ακρόαση υλικού 16/44.1. Τα αρχεία 24/96 που έχω είναι πολύ λίγα και δεν αξίζουν τον κόπο ή το έξοδο.
Στα post του νηματος που με παραπεμπεις δεν αναφερεται
κατι σχετικο με αλλαγες στην εξοδο xlr του dac
Οι εξοδοι xlr δεν υπαρχουν πια στο dac γιατι δεν υπηρχε αρκετος
χωρος για μοντιφιες
Είναι λίγο κρίσιμο το θέμα του κολλήματος των νέων 8741 πρέπει να είσαι σίγουρος για την ικανότητά αυτού που θα το κάνει.
Ο τεχνικός που βρήκαμε εμείς αναλαμβάνει μηχανήματα που του στέλνουν αντιπροσωπείες και ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον με συστάσεις.
Αν κατέβεις Αθήνα ή έχεις κάποιον δικό σου εδώ που μπορεί να το πάει εκεί νομίζω είναι καλύτερη λύση.
Το dac που έχεις τώρα είναι το ίδιο με αυτό της παραπομπής.
Η χάλια απόδοση της xlr που ρητά αναφέρεται είναι αυτή που εσύ λές ότι ήταν σωστή.
Μάλλον δεν διάβασες ότι "βρέθηκε λάκκος στη φάβα"...
Και για να μην ζαλίζουμε το θέμα η σύνδεση ήταν ανάποδα σε σχέση με την φωτογραφία του Ηλία και έπαιζε χάλια.
Και τα τεκμήρια αυτών στη διάθεση σου με ΠΜ.
Επίσης τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η λάθος συνδεσμολογία αναφέρονται αναλυτικά από το προηγούμενο κάτοχο από αυτή την σελίδα και μετά.
Δεν έχεις παρά να πάς μια βόλτα από εκεί με το Wolfson για να σου πεί αν παίζει το ίδιο χάλια και τώρα από την διορθωμένη XLR...
Δεν είμαι ΟΚ γιατί παίζω με RCA. O Pulse δεν έχει XLR εισόδους. Οπότε καλό θα ήταν να τους αλλάξω ναι? Βέβαια ο νέος ενισχυτής που λιμπίζομαι θα έχει XLR.
Παλι μπλέχτηκα μου φαίνεται.....:2thumb22sup:
Η χαλια αποδοση της xlr δεν ειναι τεκμηριο και μπορει να οφειλεται σε προβλημα του ενισχυτη ή/και καλωδιου "ο λάκκος στη φάβα"
Η σωστη συνδεσμολογια της εξοδου της πλακετας για τα xlr που βασιζεται σε συγκεκριμενες μετρησεις ειναι τεκμηριο
Φιλε Musicalicius προτεινω να συνεχισουμε το θεμα των xlr με pm
για να μην επιβαρυνουμε το νημα
Και δεν είναι τεκμήριο ότι άκουγες για μήνες αυτό που λες "λάθος σύνδεση" και δεν πήρες χαμπάρι.
Ώρα είναι τώρα να βγάλεις και το Wolfson του analyze_it σκάρτο.
@ modright, musicalicious : make love, not (info) war ! :hippy:
modright+musicalicious= LOVE <3 :bandit:
το παν στο χομπυ μας είναι η μουσική, απολαύστε την...
:creep:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.