Μια βραδιά με Wolfson

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Είναι ανάποδα !
Το σωστό είναι αυτό...

sdc12609b.jpg

Επειδη το dac, για το οποιο υπηρχε διαφωνια στην συνδεσμολογια των εξοδων XLR που υλοποιηθηκε απο τον αγαπητο φιλο kontr,
ειναι πια δικο μου, θα ηθελα να ενημερωσω οτι η εξοδος ξαναμετρηθηκε προσεκτικα. Η συνδεσμολογια ειναι απολυτως σωστη και οπως φαινεται στην παρακατω φωτο αριστερα το - δεξια το +
dac1.jpg

Η συνδεσμολογία κατά ομολογία των προηγούμενων ιδιοκτητών δεν ήταν όπως στη μεγάλη φωτογραφία.
Ο analyze_it μάλιστα ανέλαβε να το διορθώσει.
Εσύ το πήρες από τον analyze_it συνεπώς διορθωμένο.
Tα έχω γραπτώς αυτά δεν τα λέω έτσι...

Last edited:
Επίσης τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η λάθος συνδεσμολογία αναφέρονται αναλυτικά από το προηγούμενο κάτοχο από αυτή την σελίδα και μετά.
Δεν έχεις παρά να πάς μια βόλτα από εκεί με το Wolfson για να σου πεί αν παίζει το ίδιο χάλια και τώρα από την διορθωμένη XLR...

Η συνδεσμολογία κατά ομολογία των προηγούμενων ιδιοκτητών δεν ήταν όπως στη μεγάλη φωτογραφία.
Ο analyze_it μάλιστα ανέλαβε να το διορθώσει.
Εσύ το πήρες από τον analyze_it συνεπώς διορθωμένο.
Tα έχω γραπτώς αυτά δεν τα λέω έτσι...

Συμφωνα με το αποτελεσμα της μετρησης που εγινε στην εξοδο
της πλακετας
η συνδεσμολογια της μεγαλης φωτογραφιας ειναι αναποδα

Λοιπόν σκοπεύουμε να κάνουμε παραγγελία λυκόπουλων 8741 από εδώ.
Αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ας το δηλώσουν.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ,αλλά μόνο αν η μετατροπή φέρνει σημαντική βελτίωση σε ακρόαση υλικού 16/44.1. Τα αρχεία 24/96 που έχω είναι πολύ λίγα και δεν αξίζουν τον κόπο ή το έξοδο.

Last edited:
Συμφωνα με το αποτελεσμα της μετρησης που εγινε στην εξοδο
της πλακετας
η συνδεσμολογια της μεγαλης φωτογραφιας ειναι αναποδα

Την ίδια συνδεσμολογία άκουγες επί μήνες στον analyze_it (από εκεί είναι η φωτογραφία) και τώρα κατάλαβες ότι ήταν ανάποδα.
Εβγαλες ξαφνικά τον εαυτό σου και όσους άκουσαν την παραπάνω συνδεσμολογία κουφούς...
Για το πως ακουγόταν η συνδεσμολογία που υπερασπίζεσαι σε παραπέμπω παραπάνω.

Επίσης τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η λάθος συνδεσμολογία αναφέρονται αναλυτικά από το προηγούμενο κάτοχο από αυτή την σελίδα και μετά.
Δεν έχεις παρά να πάς μια βόλτα από εκεί με το Wolfson για να σου πεί αν παίζει το ίδιο χάλια και τώρα από την διορθωμένη XLR...

Στα post του νηματος που με παραπεμπεις δεν αναφερεται
κατι σχετικο με αλλαγες στην εξοδο xlr του dac
Οι εξοδοι xlr δεν υπαρχουν πια στο dac γιατι δεν υπηρχε αρκετος
χωρος για μοντιφιες

Ενδιαφέρομαι κι εγώ,αλλά μόνο αν η μετατροπή φέρνει σημαντική βελτίωση σε ακρόαση υλικού 16/44.1. Τα αρχεία 24/96 που έχω είναι πολύ λίγα και δεν αξίζουν τον κόπο ή το έξοδο.

Είναι λίγο κρίσιμο το θέμα του κολλήματος των νέων 8741 πρέπει να είσαι σίγουρος για την ικανότητά αυτού που θα το κάνει.
Ο τεχνικός που βρήκαμε εμείς αναλαμβάνει μηχανήματα που του στέλνουν αντιπροσωπείες και ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον με συστάσεις.
Αν κατέβεις Αθήνα ή έχεις κάποιον δικό σου εδώ που μπορεί να το πάει εκεί νομίζω είναι καλύτερη λύση.

Στα post του νηματος που με παραπεμπεις δεν αναφερεται
κατι σχετικο με αλλαγες στην εξοδο xlr του dac
Οι εξοδοι xlr δεν υπαρχουν πια στο dac γιατι δεν υπηρχε αρκετος
χωρος για μοντιφιες

Το dac που έχεις τώρα είναι το ίδιο με αυτό της παραπομπής.
Η χάλια απόδοση της xlr που ρητά αναφέρεται είναι αυτή που εσύ λές ότι ήταν σωστή.
Μάλλον δεν διάβασες ότι "βρέθηκε λάκκος στη φάβα"...
Και για να μην ζαλίζουμε το θέμα η σύνδεση ήταν ανάποδα σε σχέση με την φωτογραφία του Ηλία και έπαιζε χάλια.
Και τα τεκμήρια αυτών στη διάθεση σου με ΠΜ.

Είναι λίγο κρίσιμο το θέμα του κολλήματος των νέων 8741 πρέπει να είσαι σίγουρος για την ικανότητά αυτού που θα το κάνει.
Ο τεχνικός που βρήκαμε εμείς αναλαμβάνει μηχανήματα που του στέλνουν αντιπροσωπείες και ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον με συστάσεις.
Αν κατέβεις Αθήνα ή έχεις κάποιον δικό σου εδώ που μπορεί να το πάει εκεί νομίζω είναι καλύτερη λύση.

Η ικανότητα του τεχνικού που έχω υπόψη είναι δεδομένη, το θέμα είναι αν θα δεχτεί να το κάνει. Θα τον ρωτήσω τη Δευτέρα.

Το dac που έχεις τώρα είναι το ίδιο με αυτό της παραπομπής.
Η χάλια απόδοση της xlr που ρητά αναφέρεται είναι αυτή που εσύ λές ότι ήταν σωστή.
Μάλλον δεν διάβασες ότι "βρέθηκε λάκκος στη φάβα"...
Και για να μην ζαλίζουμε το θέμα η σύνδεση ήταν ανάποδα σε σχέση με την φωτογραφία του Ηλία και έπαιζε χάλια.
Και τα τεκμήρια αυτών στη διάθεση σου με ΠΜ.

Η χαλια αποδοση της xlr δεν ειναι τεκμηριο και μπορει να οφειλεται σε προβλημα του ενισχυτη ή/και καλωδιου "ο λάκκος στη φάβα"
Η σωστη συνδεσμολογια της εξοδου της πλακετας για τα xlr που βασιζεται σε συγκεκριμενες μετρησεις ειναι τεκμηριο

Φιλε Musicalicius προτεινω να συνεχισουμε το θεμα των xlr με pm
για να μην επιβαρυνουμε το νημα

εαν το rca ειναι το σήμα με 0 μοιρες οπως οφειλει τοτε τα xlr ειναι σωστά συνδεδεμένα ετσι όπως το λεεi ο modright . το ξαναμετρήσαμε και πλέων ειναι καρατσεκαρισμενο.
εσύ το μέτρησες με γεννήτρια και παλμογράφο ή απλά στο είπε κάποιος ?

Προς τι ρε παιδιά η ανακατωσούρα και το φάγωμα πάλι;

Λοιπόν... μερικές διευκρινήσεις για να λυθεί η -τσάμπα- παρεξήγηση:
Οι επαφές ξανακολλήθηκαν με βάση τη γνωστή φωτο (θα κυκλοφορεί κάπου μέσα στο νήμα, είμαι σχεδόν βέβαιος).
Μπήκε πάνω στο σύστημα, έπαιξε ελάχιστα και έφυγε πάραυτα για τον Ηλία, προτού καταλήξει στον Γιώργο.
Το μόνο που πρόλαβα να καταλάβω είναι ότι η στάθμη ήταν μια η άλλη με πριν.
Δεν υπάρχει δική μου αναφορά (στο νήμα του Audia ή αλλού) για το αν και τι άκουσα αφότου έγινε η αλλαγή στις επαφές του σασί-xlr.

Και πως να υπήρχε αφου βρέθηκα σε χρόνο dt με άλλο ντακ στα χέρια μου;

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε (οι κάτοχοι λυκόπουλων) είναι αν είστε ντιούηδες να τα τσεκάρετε, κι αν όχι, να πάτε σε κάποιον ντιούη από τους πολλούς και καλούς που έχουμε εδώ, να το ελέγξουν εκείνοι...

Ειρήνη υμίν...

Δεν είμαι ΟΚ γιατί παίζω με RCA. O Pulse δεν έχει XLR εισόδους. Οπότε καλό θα ήταν να τους αλλάξω ναι? Βέβαια ο νέος ενισχυτής που λιμπίζομαι θα έχει XLR.

Παλι μπλέχτηκα μου φαίνεται.....:2thumb22sup:

Εγώ απεναντίας ανακουφίστηκα μ' αυτό που έγραψες!
u know what i mean... ;)

Η χαλια αποδοση της xlr δεν ειναι τεκμηριο και μπορει να οφειλεται σε προβλημα του ενισχυτη ή/και καλωδιου "ο λάκκος στη φάβα"
Η σωστη συνδεσμολογια της εξοδου της πλακετας για τα xlr που βασιζεται σε συγκεκριμενες μετρησεις ειναι τεκμηριο

Φιλε Musicalicius προτεινω να συνεχισουμε το θεμα των xlr με pm
για να μην επιβαρυνουμε το νημα

Και δεν είναι τεκμήριο ότι άκουγες για μήνες αυτό που λες "λάθος σύνδεση" και δεν πήρες χαμπάρι.
Ώρα είναι τώρα να βγάλεις και το Wolfson του analyze_it σκάρτο.

εδώ μιλάμε απλά για μια απλή μέτρηση. το τι ακουει ο καθένας ειναι σχετικό. εσύ το μέτρησες ξαναρωτάω?

Και δεν είναι τεκμήριο ότι άκουγες για μήνες αυτό που λες "λάθος σύνδεση" και δεν πήρες χαμπάρι.
Ώρα είναι τώρα να βγάλεις και το Wolfson του analyze_it σκάρτο.

Οχι !! δεν ειναι τεκμηριο !!
Ενα dac με αναποδη συνδεσμολογια απλα εχει αναποδη φαση
τιποτε περισσοτερο

@ modright, musicalicious : make love, not (info) war ! :hippy:

modright+musicalicious= LOVE <3 :bandit:

το παν στο χομπυ μας είναι η μουσική, απολαύστε την...
:creep:

Μάλλον πλησιάζει η ώρα να κλείσει το νήμα..

Εκτός του ότι παρατράβηξε, φαίνεται να ακούστηκαν όλες οι απόψεις, και
το μόνο που μένει να εκφραστεί είναι κόντρες και αγένεια..

Παρακαλώ για την αλλαγή συμπεριφοράς ορισμένων
και το σεβασμό στις απόψεις όλων των μελών..