- 20 May 2008
- 1,429
...Εννοείτει ότι όποιος θέλει να το ακούσει κανονίζουμε μια μέρα και κατεβαίνω Αθήνα για να το στήσουμε.
Ψήνομαι κι εγώ για 8741 (με 24/96 είμαι εντάξει προς το παρόν) αλλά και 627...
Πρέπει όμως να το ακούσω στο σύστημά μου πρώτα, γιατί κάθε σύστημα έχει τις ιδιοτροπίες του αλλά και διαφορετικές δυνατότητες...
Να δω ρε Frag πότε θα ξελασκάρω (από τη δουλειά γράφω και τώρα...)
Καλοάκουστο, επί την ευκαιρία...
![]()
Μην έχεις ενοχές ούτε αμφιβολίες "αρρώστησες" αλλά το έφτιαξες.
Μπράβο γιατί το κυνήγησες, εμείς (με τον Ηλία) μήνες το σχεδιάζαμε αλλά δεν κάναμε τίποτα γιατί περιμέναμε τον βαρεμένο τον Κινέζο να το κάνει.
Γενικά έχω να πω ότι το 8741 είναι πολύ καλύτερο από το 8740 οπότε είναι μονόδρομος να το αλλάξεις ακόμα και σε cd player που φοράνε το 8740 όπως για παράδειγμα το Rega Apollo.
Το receiver CS8416 το ψάχνουμε αλλά όλα δείχνουν ότι ταιριάζει.
Ο βασικός λόγος για αυτή την αλλαγή είναι ότι το δυνατό σημείο του 8741 είναι η λειτουργία του σε υψηλή ανάλυση και για αυτό είναι κρίμα να δουλεύει μέχρι 24/96 μόνο.
Μην τους αλλάξεις καλύτεροι είναι οι 637.
Οι δύο τελευταίοι τελεστικοί (αυτοί που βρήσκονται σχεδόν κάτω από τα XLR) είναι οι μαμίσιοι. Αυτούς θα αλλάξω, αν τους αλλάξω. Αλλά μου είπε ότι το κέρδος σε σχέση με το κόστος της μόντας δεν δικαιολογεί την αλλαγή τους. Ξέρω γω τί να πώ....:nounder:
Οι δύο τελευταίοι τελεστικοί (αυτοί που βρήσκονται σχεδόν κάτω από τα XLR) είναι οι μαμίσιοι. Αυτούς θα αλλάξω, αν τους αλλάξω. Αλλά μου είπε ότι το κέρδος σε σχέση με το κόστος της μόντας δεν δικαιολογεί την αλλαγή τους. Ξέρω γω τί να πώ....:nounder:
Εχεις ακόμα 134 είπες ότι τους έχεις αλλάξει όλους.
Αν δουλεύεις την RCA έξοδο και δεν τους έχεις αλλάξει όλους τότε έπρεπε να πάρεις όσους σου λείπουν από Farnell μαζί με τα τσιπάκια.
Μάλλον πρέπει να σου κάνει εντατικά ο...Ηλίας![]()
Αν το συνδέεις με XLR είσαι ΟΚ.
Τα πράγματα τότε είναι πολύ απλά πουλάς τον Pulse φτιάχνεις έναν Balanced F5 (το όνειρο του Kpaiss) και στο τέλος γλυτώνεις δύο τελεστικούς !
Κάνε οικονομίες και δώσε παραγγελία στον Αυστριακό καλλιτέχνη για έναν τέτοιο !
Μεταξύ μας τέτοια κατασκευή την ζηλεύει και ο Ηλίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.