Μια βραδιά με Wolfson

παντως για τα παραπάνω που ειπα σαν βελτιώσεις τα εννοώ και μπορούμε να το κουβεντιάσουμε ένα ένα.

εννοείται ! να τα κουβεντιάσουμε αλλά και να τα κάνουμε- και να τα ακούσουμε όλοι μαζί -bye-

εννοείται ! να τα κουβεντιάσουμε αλλά και να τα κάνουμε- και να τα ακούσουμε όλοι μαζί -bye-

Μυριζομαι τυφλο :BXVZCBXZ6: συγκριτικο με φλεγομενα λυκοπουλα :devil-smiley-029:

Last edited:
Μυριζομαι τυφλο :BXVZCBXZ6: συγκριτικο με φλεγομενα λυκοπουλα :devil-smiley-029:

βέβαια ! και στο τέλος αφού καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα, θα πάμε για μπύρες.. γιατί η παρέα έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε μηχάνημα ...! -bye-

μπορούμε να κάνουμε ενα -τύφλα συγκριτικό- απο dac που μπορούμε να φτιάξουμε μονοί μας ή να μοντιφιασουμε. και λέω τύφλα γιατί το άλλο το τυφλό ήταν λάθος Μανόλη και το καταγγέλω. δεν είχε μπύρες και κοψίδια.
αυτό θα εχει ολες τις προδιαγραφές.......

βέβαια όποιος θέλει να μπορεί να φέρει και κάποιο dac του εμπορείου να ακούσει και να συγκρίνει.

Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

μπορούμε να κάνουμε ενα -τύφλα συγκριτικό- απο dac που μπορούμε να φτιάξουμε μονοί μας ή να μοντιφιασουμε. και λέω τύφλα γιατί το άλλο το τυφλό ήταν λάθος Μανόλη και το καταγγέλω. δεν είχε μπύρες και κοψίδια.

χαχαχαχαχ!!!

μας είχε απαγορέψει ο ειδικός μας την πόση μπύρας γιατί επηρεάζει την ακοή μας...:grandpa:

Γιατι οι οποιες αξιολογισεις του για τα dac chip δεν ειναι πανω σε ιδανικο
περιβαλλον κυκλωματος οπως αυτο που προσπαθουμε να προσεγγισουμε
με τις μοντιφιες που προαναφερθηκαν

Για να έχεις ιδανική τροφοδοσία θέλεις τριπλή ανεξάρτητη σταθεροποιημένη όπως έχουν ορισμένα Buffalo.
Για να το κάνεις αυτό θέλεις άλλο κουτί.
Με άλλο κουτί γιατί να έχεις την ίδια πλακέτα που θέλουν ξεκόλλημα τα 8740 και να μην έχεις μια καινούργια στα μέτρα σου που να κολλήσεις κατευθείαν τα 8741.
Μετά μπορείς να κάνεις ξεχωριστό το αναλογικό τμήμα με διακριτούς τελεστικούς σαν αυτούς .
Για το ψηφιακό Ιnput μπορεί να μπεί έτοιμη λύση.
Το μόνο που είναι αυτή την στιγμή δύσκολο είναι να αντιγραφεί το ψηφιακό κομμάτι της πλακέτας με τα τέσσερα Wolfson και να φτιαχτεί η καινούργια νέα πλακέτα.

Αν υπάρχει κανένας εθελοντής που μπορεί να αντιγράψει το κομμάτι της πλακέτας που κάθονται τα τέσσερα Wolfson...Welcome.

:party:στις 19.15 παρελαβα 2 OPA627 BP απο digi-key και τους εβαλα στην θεση των OPA134 στις αλλες βασεις εχω τα OPA637 BP και παιζει καλητερα πρεπει να εχω αυξημενη λεπτομερεια και καλητερο ελεγχο στο μπασο.....δηλαδη η τετραδα των OPA στην σειρα ειναι εναλαξ...637...627...637....627...ξερει καποιος να διαβασει το identification list της BB να μου πει τελικα αν τα τεσσερα 637 που εχω ειναι γνησια;τα 627 ειναι απο digi-key παρτε και μια καλη φωτο

http://www.abload.de/img/imga0094e765.jpg

http://www.abload.de/img/imga0086x7xf.jpg

:party:στις 19.15 παρελαβα 2 OPA627 BP απο digi-key και τους εβαλα στην θεση των OPA134 στις αλλες βασεις εχω τα OPA637 BP και παιζει καλητερα πρεπει να εχω αυξημενη λεπτομερεια και καλητερο ελεγχο στο μπασο.....δηλαδη η τετραδα των OPA στην σειρα ειναι εναλαξ...637...627...637....627...ξερει καποιος να διαβασει το identification list της BB να μου πει τελικα αν τα τεσσερα 637 που εχω ειναι γνησια;τα 627 ειναι απο digi-key παρτε και μια καλη φωτο

http://www.abload.de/img/imga0094e765.jpg

http://www.abload.de/img/imga0086x7xf.jpg

καλορίζικα να είναι όλα φίλε, το identification number μάλλον δεν λέει τίποτα, επειδή απλούστατα όπως τυπώνουν τα υπόλοιπα (ΟPA637κλπ), έτσι μπορούν να τυπώσουν ακριβώς από κάτω και τον 10ψήφιο κωδικό-αριθμό ενός γνήσιου...
-bye-

Last edited:

Βρε, που τα γράφετε και δεν σας πήρα χαμπάρι!

Σε αυτό το "τύφλα συγκριτικό" θέλω να έχω τον διακριτό ρόλο του επίτιμου δοκιμαστή....κοψιδιών και άλλων σχετικών!

Σε μια καλή παρέα, είμαι μέσα για ότι αποφασίσετε!

και μάλιστα θα ειναι το πρώτο τεστ που θα γίνει εν Ελλάδι που το sweet spot θα είναι γύρω από το τραπέζι.