Μια βραδιά με Wolfson

Γνωρίζει κανένας να μας πει τι γίνεται με τελωνείο και δασμούς;
Από ότι διαβάζω είναι και θέμα τύχης αν θα πληρώσεις τελωνείο για ότι έρχεται από Κίνα. Ένας συνφορουμίτης έγραψε για έναν λαμπάτο ενισχυτή που έφερε από Κίνα ότι τον πήραν τηλ. από το Ελ.Βενιζέλος για την εκτελώνηση. Πρέπει δηλαδή να δώσουμε και τηλέφωνο στην διεύθυνση αποστολής. Επειδή είναι η πρώτη φορά που φέρνω ηλεκτρονική συσκευή από έξω αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει την διαδικασία.

Εαν εχει δηλωθει αξια κατω απο $50 δε θα εχεις προβλημα με τον εκτελωνισμο. Περναει ετσι.

Αλλιως θα στο σταματησουν στο τελωνειο και θα πληρωσεις καμια 100αρα στην DHL μονο και μονο για εκτελωνισμο συν φυσικα δασμους και ΦΠΑ στο αθροισμα του ποσου που αναγραφεται σαν αξια συν τα μεταφορικα.

...μην ανησυχεί κανένας για έξοδα εκτελωνισμού... ;)

-καλορίζικο να είναι σε όλους και καλοάκουστο-

Last edited:
Εαν εχει δηλωθει αξια κατω απο $50 δε θα εχεις προβλημα με τον εκτελωνισμο. Περναει ετσι.

"usb pc card , price 47$" ;)

είπαμε ΔΕΝ παίζουν έξοδα τελωνείου, ας μην το ζορίζουμε άλλο - αν θέλετε να τα πείτε για τα τελωνεία γενικά, ανοιξτε άλλο θέμα...

.
.
.
Σε όσους το αγόρασαν : καλές ακροάσεις, περιμένουμε εντυπώσεις!

Εντάξει και αν την πατήσουμε δεν χάθηκε ο κόσμος. Όσοι το πήραν χωρίς να το ακούσουν αποδέχτηκαν μεγαλύτερο ρίσκο. Για μας που ακολουθήσαμε είναι μάλλον μικρότερο.

Μήτσε όταν με το καλό έρθει θα το τεστάρουμε με το βουβαλάκι σου.

Μπύρες σούβλακος κτλ. ;)

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Εντάξει και αν την πατήσουμε δεν χάθηκε ο κόσμος. Όσοι το πήραν χωρίς να το ακούσουν αποδέχτηκαν μεγαλύτερο ρίσκο. Για μας που ακολουθήσαμε είναι μάλλον μικρότερο.

Μήτσε όταν με το καλό έρθει θα το τεστάρουμε με το βουβαλάκι σου.

Μπύρες σούβλακος κτλ. ;)

ναι βρε εννοείται ...

άλλοι αρπάζονται ....

*άλλωστε νομίζω οτι και ο πάπας πλέον δεν έχει το αλάθητο ....

Άψογος ο Κινέζος, του ζήτησα φώτο για το πως θα είναι με μαύρη πρόσοψη και μου έστειλε αμέσως. Φίλε Dalanik μήπως να τον ρωτήσεις αν μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου και του ζητήσεις να σου στείλει μόνο μια μαύρη πρόσοψη.
Φαίνεται πολύ συνεργάσιμος

Attachments

• Panel in black.jpg
    Panel in black.jpg
    30.9 KB · Views: 125
Τελικά οι βίδες απ' έξω, όπως το φαντάστηκα... Δυστυχώς δεν μου κάνει έτσι!
Κάτι μου λέει ότι και τα LED θα χρειαστούν άλλαγμα, θα δούμε...

Μόνος μου απόκλείεται να την αλλάξω δεν μου έχω εμπιστοσύνη...
Αν τελικά πάνε όλα καλά και παίξει όπως θέλω (δεν έχω και τρελές απαιτήσεις) θα δοκιμάσω βάψιμο ή εν ανάγκη αλλαγή όλης της πρόσοψης.

Άντε με το καλό να παραλάβουμε...

-bye-

δηλαδή πως θες να παίξει?
εδώ τα παιδιά μιλάνε (και κατασκευαστικά φαίνεται) γιά επίπεδα σχεδόν χαιεντ...

Και δεν έχεις και τρελλές απαιτήσεις.

Θέλω να δώσει ακόμα καλύτερα: στερεοφωνική εικόνα και δυναμικές.
Αν "καθαρίσει" και παίξει καλύτερα τις υψηλές θα κεράσω τα παιδιά που το ανακάλυψαν και μας το κοινοποίησαν.

Σίγουρα θα αναβαθμίσει και το Pioneer 656 καθώς και το Μedia Player, οπότε δεν βλέπω κανένα ρίσκο όσον αφορά την απόδοση.

ΗiEnd δεν ξέρω τι θα πεί (ούτε θέλω να μάθω). Τη μουσική μου σωστά θέλω να ακούω και αν τα καταφέρω δίνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα θα έχω πετύχει στις μη τρελές απαιτήσεις μου.

Δημήτρη θα βοηθήσεις και σύ, αν χρειαστεί?

-bye-

Last edited:
εγώ τι να βοηθήσω?
εκείνο που λεω είναι ότι αν έκανε στα παιδιά τότε περισσεύει μάλλον σε σένα.

Και ένα βαθύτερο....νόημα.
Αν το μέλημά σου είναι το μαύρο ή το ασημί και πως θα το βάψεις τότε νομίζω ότι θα σου έκανε και ένα πολύ μα πολύ φτηνότερο.

Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

εγώ τι να βοηθήσω?
εκείνο που λεω είναι ότι αν έκανε στα παιδιά τότε περισσεύει μάλλον σε σένα.

Και ένα βαθύτερο....νόημα.
Αν το μέλημά σου είναι το μαύρο ή το ασημί και πως θα το βάψεις τότε νομίζω ότι θα σου έκανε και ένα πολύ μα πολύ φτηνότερο.

Για το πρώτο που λές, 'εχεις απόλυτο δίκιο. Έπιασες ακριβώς τη σκέψη μου!
Όσον αφορά την βοήθεια, με τις γνώσεις σου σίγουρα σε κάτι θα συνεισφέρεις.

Για το δεύτερο επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Θα μπορούσα μάλιστα να πω ότι η καλαισθησία (σύμφωνα με τις προτιμήσεις του καθενός μας βέβαια) είναι βασικό συστατικό της διάθεσής μας κάτι που επιρρεάζει σαφώς και το πόσες φορές θα κάτσουμε απέναντι από δύο ηχεία να κάνουμε το hobby μας. Αν βέβαια έχεις ως hobby την ακρόαση μουσικής και όχι ήχων...

να βοηθήσω ...ό,τι θες.

για το δεύτερο, η άποψή μου, διαμορφωμένη μετά από πολλά χρόνια, είναι ότι στη μουσική αναπαραγωγή η καλαισθησία περιορίζεται σε μιά αίσθηση.

Σεβαστόν!!!

Η δική μου άποψη είναι ότι όπως και το αυτί εισάγει ερεθίσματα που επιρρεάζουν περισσότερες αισθήσεις, έτσι και το μάτι μπορεί να κάνει το ίδιο...
Δεν εννοώ βέβαια την ακουστική αίσθηση... Τότε θα παραμυθιαζόμασταν!

Εννοώ την διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο και ταυτόχρονα να ανοίξεις το πνεύμα σου σε διαφορετικά ακούσματα.

Επίσης η καλαισθησία βοηθάει ακόμη και στην συμετοχή στο άθλημα από τους οικείους σου - οικογένεια και φίλους- που τυχαίνει μερικές φορές να μην έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα.
Αν και θεωρώ το hobby μας μοναχικό, μερικές φορές επιζητώ τις συνακροάσεις, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που ένοιωσα πολύ ωραία με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τρίτους!
- Όταν η γυναίκα μου δήλωσε για τον Densen "τον μονόλιθο να πάρεις"...
- Όταν ο πιτσιρικάς μου αγκάλιασε και φίλησε τα Elac και "σόλαρε" δίπλα τους...
- Όταν ο κολλητός άκουγε/κοίταζε σαν χάνος τα dome και πίστευε ότι του κάνω πλάκα ότι ο ήχος έβγαινε απ' αυτά και όχι από τα παλαιά μου δαπέδου που χρησιμοποιούσα σαν βάσεις.
- Όταν η γυναίκα φίλου που ακούει μουσική από την τηλεόραση (λέει ότι έχει αρκετή μουσική στη ζωή της από το κλάμα του μωρού...) συμφώνησε να φτιάξουν ένα ΗΤ με βάση είτε τα Elac είτε τα focal...

Θαρρώ ότι υπάρχουν περιστάσεις που μπορεί να θέλει κάποιος η εικόνα να συμβαδίζει με το ηχητικό αποτέλεσμα...

:grinning-smiley-043-bye-

ΥΓ Sorry! εντελώς :offtopic:, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα :nounder: