DomieMic65
Supreme Member
Ωχ, έχεις δίκιο, την πάτησα. Γιά να μάθω άλλη φορά να μένω στα πικάπ μου.:bang:
Αναμένουμε πιο ολοκληρωνενες εντυπωσεις απο το DAC...
Ωχ, έχεις δίκιο, την πάτησα. Γιά να μάθω άλλη φορά να μένω στα πικάπ μου.:bang:
Υ.Γ. Το πικάπ μου εξακολουθεί να ακούγεται καλύτερα.
και νομίζω ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα....![]()
εγώ όμως ξέρω τι αναλογικό έχει και επιμένω ότι θα περάσει καιρός....
ΥΓ το ψηφιακό μου και το αναλογικό μου βρίσκονται στην ίδια κατηγορία τιμής και όντως η απόδοσή τους είναι πολύ κοντά με το καθένα να υπερέχει σε κάποιους τομείς και να υστερεί σε κάποιους άλλους, γιαυτό και σε άλλους αρέσει περισσότερο το αναλογικό μου και σε άλλους το ψηφιακό![]()
καλά, πάλι τα ίδια .... πόσο στοιχίζει το πικάπ του Κώστα ; (ειλικρινά δεν θυμάμαι ποιό έχει ) ... από την άλλη το ντακάκι αυτό κοστίζει κάτι ελάχιστα ευρώ ....
Κώστα γιατί δεν ασχολείσαι μόνο με τον Μπραμς μας, για να μην έχεις και άγχη ;
εγώ όμως ξέρω τι αναλογικό έχει και επιμένω ότι θα περάσει καιρός....
ΥΓ το ψηφιακό μου και το αναλογικό μου βρίσκονται στην ίδια κατηγορία τιμής και όντως η απόδοσή τους είναι πολύ κοντά με το καθένα να υπερέχει σε κάποιους τομείς και να υστερεί σε κάποιους άλλους, γιαυτό και σε άλλους αρέσει περισσότερο το αναλογικό μου και σε άλλους το ψηφιακό![]()
το ΥΓ σου με κάλυψε ... δεν αντέχω άλλο τους μονομανείς .... πάνω απ' όλα η μουσική !
Δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις για firewire -> s/pdif, αλλά για αρχή ξέχνα τις κάρτες ήχου της Creative - γενικότερα.
Το φοβόμουνα αυτό. Τι λές για τα interface της M-Audio;
Εγω θα σου προτεινα να ξεχασεις εντελως το pc.
Μετα απο 2 χρονια (βαλε βγαλε καρτες) κατεληξα με βαρια καρδια οτι δεν θα ακουσω μουσικη απο το pc.
Αφου εχεις mac mini η λυση βρισκεται στο amarra , που στα αληθεια δεν ξερω τι κανει αλλα παιζει εξαιρετικα.
Δεν ξερω τι κανει εννοω οτι καθε καινουργια εκδοση του amarra παιζει και καλυτερα , πραγμα που δεν νοειται σε bit perfect.
Τουλαχιστον παιζει πολυ καλα και μου φτανει κατι που οσο και αν προσπαθησα με pc στο δικο μου setup , δεν καταφερα.
+1000
παιζεις απευθειας απο το Mac με την οπτικη της Wireworld ?
Εγω θα σου προτεινα να ξεχασεις εντελως το pc.
Μετα απο 2 χρονια (βαλε βγαλε καρτες) κατεληξα με βαρια καρδια οτι δεν θα ακουσω μουσικη απο το pc.
Αφου εχεις mac mini η λυση βρισκεται στο amarra , που στα αληθεια δεν ξερω τι κανει αλλα παιζει εξαιρετικα.
Δεν ξερω τι κανει εννοω οτι καθε καινουργια εκδοση του amarra παιζει και καλυτερα , πραγμα που δεν νοειται σε bit perfect.
Τουλαχιστον παιζει πολυ καλα και μου φτανει κατι που οσο και αν προσπαθησα με pc στο δικο μου setup , δεν καταφερα.
Πολύ θα ήθελα να το ακουσω σε συγκριση με το Compass Dac μου που εχει το AD1852..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.