analyze_it
AVClub Addicted Member
- 15 July 2008
- 1,798
Καλησπερα στην εκλεκτη παρεα του avclub σημερα εφτασε και το δικο μου dac απο την κινα διαβαζοντας τα ενθουσιωδη σχολια σας με πεισατε για την καλη ποιοτητα του,ειχα και μια τηλεφωνικη επικοινωνια με το μελος analyze_it και μου ειπε παρτο με κλειστα ματια.
Μαντεψτε τι πληρωσα στα ΕΛΤΑ.......6 ευρω ασ αναφωνησουμε ΖΗΤΩ τα ΕΛΤΑ φτου φτου φτου την γλητωσα.
Και μια και την γλητωσα ασ τα χωσουμε σε βελτιωσεις βρηκα απο ebay αυτο το καλωδιο τροφοδωσιας http://cgi.ebay.de/Cavo-alimentazio...&otn=3&po=LVI&ps=63&clkid=5018176693790058693
η να παω σε λυση που προταθηκε πριν με supra....αλλα αν σκεφθει κανεις και το κοστος μιας καλης σουκο και του αλλου φις στο τελος...μαλλον η διαφορα κοστους ειναι μικρη.
Τωρα ενα αλλο προβληματακι εχω αγορασει τα dynaudio BM5A τα οποια εχουν μονο balanced εισοδους οπωτε θα χρειαστει να βαλω XLR εξοδους στον κινεζο...ποια ειναι ποιοτικα τις NEUTRIK αυτα http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120635837172&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
που ο γερμανος λεει οτι ειναι και επιχρυσα η αυτα http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380287529936&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
ο αμερικανος λεει οτι ειναι επαργυρα.....προφανος τα επιχρυσα η υπαρχει επιλογη για κατι καλητερο;
Και κατι τελευταιο κολλητηρι εχω να πιασω κατι χρονια 10 η 15 δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου μην κανω καμια ζημια αφηστε που δεν ξερω ποια απο τις 3 επαφες τις πλακετας που ειναι εξοδος για ισοροπημενη συνδεση σε ποιες επαφες του XLR αντιστοιχουν οσοι εχουν παρει εξοδο απο την πλακετα για ισοροπημενη συνδεση ας δημοσιευσουν αναλυτικη φωτο...υπαρχει κανεις απο θεσσαλονικη να με βοηθησει να την κανουμε μαζι θερμη παρακληση κολητηρι χαμηλης ισχυος εχω ενα anthex αν μπορει καποιος ας στηλει PM:worshippy: αρκει βεβαια να ξερει τι κανουμε μην κανουμε καμια ζημια γιατι ζημια μπορω να κανω και μονος:bang:Ευχαρηστω εκ των προτερων αααα και κατι αλλο καλα XLR καλωδια που θα βρω 1 με 1,5 μετρα......βοηθηστε να ακουσουμε τα dynaudio και το νεο πολλα υποσχομενο DAC και θα κερασω πολλες πολλες μπυρες κατα την κατασκευη και μετεπειτα ακρωαση
Ευχαρηστω για την προταση Musicalicius......μια αλλη σκεψη ειναι να το πουλησω και να αγορασω απο τον κινεζο ενα νεο με XLR εχω ρωτησει τον κινεζο και μπορει να το κανει λεει αυξανοντας το κοστος κατα 30 δολαρια...αν υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται ασ στηλει προσωπικο μηνυμα η email στο [email protected]....δεν θα εχει και τον φοβο του να πληρωσει τελωνειο.
Musicalicius σου ειναι ευκολο να το ανοιξεις και να βγαλεις φωτο;οπου θα φαινονται οι αντιστοιχιες των επαφων τις πλακετας προς τις επαφες του XLR?
εισαι υπεροχος 1000 ευχαρηστω μου ελυσες τα χερια για αλλη μια φορα 2 ωρες μετα την στιγμη που το παρελαβα το εβαλα στην πριζα να στρωσει....σ ευχαρηστω και παλι
Για 30 δολάρια ούτε να το συζητάς πάρτο.
Πές στο Κινέζο να σου βάλει και 627 με 25 δολάρια επιπλέον.
Το δικό σου θα πουληθεί δεν υπάρχει περίπτωση.
Στη παρέα μας έχει γίνει το εξής.
Όποιος το άκουσε το αγόρασε είχε δεν είχε Dac !
Λοιπόν, πριν από καμιά βδομάδα πέρασε από το σπίτι μου ο Βαγγέλης Κυρίτσης και ακούσαμε διεξοδικά το dac. Το αποτέλεσμα: το dac είναι όντως πολύ καλό. Έχει πολύ καλή ανάλυση και λεπτομέρεια χωρίς να γίνεται υπεραναλυτικό και κουραστικό. Το μπάσο του είναι κάπως υποτονισμένο (όχι υποτονικό) σε σύγκριση με την ψηφιακή πηγή αναφοράς μου, το Marantz SA 7001. To ίδιο ισχύει και για τα σώματα, τα οποία είναι κάπως πιό λεπτά από του Marantz. η κατάσταση άλλαξε κάπως όταν σύνδεσα το Wolfson με τα interconnect που έχω στο marantz. Το μπάσο βελτιώθηκε αρκετά, άρα με λίγο πειραματισμό με τα καλώδια μπορεί να αλλάξει η απόδοση του dac προς το (ακόμη) καλύτερο. Λίγες μέρες αργότερα Ο Βαγγέλης μου δάνεισε το "μανταλάκι" της M2tech Hiface και ένα ψηφιακό ομοαξονικό καλώδιο Belden για να ακούσω το μηχάνημα με πηγή τον υπολογιστή. Πολύ καλό αποτέλεσμα με αέρα ανάμεσα στα όργανα, χώρο, ανάλυση και καλές δυναμικές. Ξανά άκουσα αυτή την αδυναμία στο μπάσο (θέλω interconnect τελικά) και το τελικό αποτέλεσμα σε αναπαραγωγή cd ήταν ένα κλικ κατώτερο από το Marantz. Aυτό φυσικά μπορεί να αλλάξει με την κατάλληλη περιποίηση του dac με καλώδια -ψηφιακά ή interconnect, ότι και να άλλαξα άκουσα διαφορά, προς το καλύτερο ή το χειρότερο.
...Πές στο Κινέζο να σου βάλει και 627 με 25 δολάρια επιπλέον...
Αυτό μπορεί να μπει και εκ των υστέρων;
Θέλει κολλητήρι ή είναι κουμπωτό οπως στην Cube??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.