Μια βραδιά με Wolfson

οκ Ηλία θα το κανονίσουμε, πρέπει πρώτα να πάω Θεολόγο να φέρω το Vdac.
Για να δούμε και τα Analysis με διενίσχυση !!

ΥΓ Μου αρέσει ότι σε τεχνικές ερωτήσεις παραπέμπεις στον Τεχνικό σου Σύμβουλο !! (Γειά σου ρε Γιώργο...) :flipout:

:flipout:
ο καθένας στον τομέα του......

...τα ηλεκτροστατικά του φίλου που λέει είναι επισκευασμένα από έμενα :antlers:
(και ήταν δικά μου) :afro:

Υ.Γ συγγνώμη που γράφω για μένα

Last edited:
:flipout:
ο καθένας στον τομέα του......

...τα ηλεκτροστατικά του φίλου που λέει είναι επισκευασμένα από έμενα :antlers:
(και ήταν δικά μου) :afro:

Υ.Γ συγγνώμη που γράφω για μένα

Δεν κλέβουμε ειδικότητες και δεν μπλέκουμε με πάνελ γιατί άμα μπλέξουμε με αυτά δεν ξεκολλάμε ούτε και όταν καταφύγουμε στους "ανώνυμους πανελικούς" :flipout:
Είναι καλύτερα να δώσεις σε κάποιον ναρκωτικά παρά πάνελ από τα πρώτα υπάρχει απεξάρτηση από τα δεύτερα όχι :flipout:
Μια χαρά ήταν ό Σωτήρης πρίν μπλέξει με πάνελ τώρα πληρώνει συνέχεια και βελτιώνει.
Ξαναγύρνα στα ATC του λέμε να σωθείς τίποτα αυτός :flipout:

dentu.jpg

Καλά και εγώ στο δεύτερο σύστημα δεν έχω XLR στον ολοκληρωμένο οπότε μου αρκεί μόνο με RCA

Έχει και τις δύο εξόδους Αντρέα, XLR και RCA διαλέγεις και παίρνεις
Απλά από τις XLR εξόδους παίζει καλύτερα και έχεις και δύο τελεστικούς εκτός στο δρόμο του σήματος.

Καλά τα λες αλλά τους φονιάδες (ζαχαροπλάστες) ο αναλυτής τους εχει ευεργέτες.....

Κάτω τα χέρια από τους ζαχαροπλάστες ! :flipout:

(ο Σωτήρης με πήρε στο άσχετο μια κυριακή βράδυ και μου λέει : "ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα ηχεία" :violent-smiley-030::flipout:)

Καλά και εγώ στο δεύτερο σύστημα δεν έχω XLR στον ολοκληρωμένο οπότε μου αρκεί μόνο με RCA

Αντρέα για να καταλάβεις καλύτερα δες εδώ και τις μέχρι στιγμής μοναδικές ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ φωτογραφίες του Wolfson Dac με XLR.

attachment.php

attachment.php

Αρα τα analysis θα τα ακούσουμε στο Σωτήρη ??

(έχει δηλ. εκδρομή εις τα βόρεια...)

Τα Analysis είναι μαλακά ναρκωτικά, δυστυχώς ο Σωτήρης έχει εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά που είναι τα Audiostatic. :flipout:

Time to hear the truth λένε για σε παρασύρουν σε ψεύτικους Παραδείσους !

Last edited:
Στη δεύτερη ακρόαση στο Σωτήρη φόραγε τους 627 του Κινέζου γιατί έτσι είχε παραγγελθεί.
Αντρέα αν το παραγγείλεις ζήτα από τον Κινέζο να έχει 627 και XLR η διαφορά είναι μικρή και σίγουρα το αξίζει.
Για το αν στέλνει XLR με δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν δεχόταν παλιά ο Κινέζος αλλά εδώ ανέφεραν ότι κάνει την μετατροπή για 30 δολάρια.

BTW στη δεύτερη ακρόαση είχαμε και ένα άλλο Dac του ίδιου Κινέζου που φόραγε AD1955.
Αλλά και σε αυτό τον "εμφύλιο" έχασε από το Wolson Dac.

Τι ακριβως πρεπει να πουμε στον κινεζο για να βαλει 627? ΚΟστιζει παραπανω ? και πως γινεται η συναλλαγη αφου στο ebay στανταρ η τιμη?

Τι ακριβως πρεπει να πουμε στον κινεζο για να βαλει 627? ΚΟστιζει παραπανω ? και πως γινεται η συναλλαγη αφου στο ebay στανταρ η τιμη?

Από την σελίδα που το πουλάει του στέλνεις μήνυμα ότι το θέλεις με 627 και τα υπόλοιπα στα λέει αυτός.

Θα μπορουσαμε ας πουμε να του ζητησουμε να βαλει ακομα μια ομοαξονικη εστω και καταργωντας την usb η μπορει να μπει απλως μια προσθετη κρατωντας και την usb?

δεν γίνεται η μια αντί της άλλης.
Η usb δεν αντικαθιστά την coax.

τι τις θες τις δυό?

Εχω το egreat m34a που εχει οπτικη το logitech touch που εχει και τις δυο , και θελω να συνδεσω και ενα dvd player για τα cd που εχει και τις δυο . Η usb μαλλον δεν μου χρειαζεται. Μια προσθετη ομοαξονικη μπορει να μπει?