Μια βραδιά με Wolfson

Λοιπόν αφού όλοι οι Κινέζοι είναι ύποπτοι το φόρουμ έχει υποχρέωση να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη και αδιάβλητη τριμελή επιτροπή ,που θα αποτελείτε από δύο τον εξής έναν τον economides, πιστοποιησης Κινέζικων τελεστικών
Λοιπόν οι διαδικασία πιστοποίησης θα είναι απλή αλλά αυστηρή

1) Θα παραγγελθεί από τον Κινέζο κατασκευαστή ένα Wolfson Dac με opa627

2) Θα παραγγελθούν από την TI σαν Samples οι αυθεντικοί opa627

3) θα γίνει σε πιστοποιημένο IEC Studio δηλαδή στο σπίτι του economides με βασικούς ακροατές-κριτές τους φανατικούς πολέμιους του Wolfson Dac και γνωστούς Stylites Houston & Geopolitis που μόνο καλό λόγο δεν έχουν να πουν...

Και άμα ακούσουν διαφορά να μας γράψουν...εδώ !

Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε τις ζωές σας.

Ένας αυθεντικός 627 έχει κατανάλωση 7 - 7.5 mA. Οι μαϊμούδες έχουν λιγότερο.

Ένα breadboard, ένα συμμετρικό τροφοδοτικό και ένα πολύμετρο χρειάζεστε.

Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε τις ζωές σας.

Ένας αυθεντικός 627 έχει κατανάλωση 7 - 7.5 mA. Οι μαϊμούδες έχουν λιγότερο.

Ένα breadboard, ένα συμμετρικό τροφοδοτικό και ένα πολύμετρο χρειάζεστε.

Α μη μας το χαλάς τώρα έχουμε τα χρυσά αυτιά Houston & Geopolitis τι τα θέλουμε τα πολύμετρα.

Δεν ξέρω τίποτα.. Όπως είχα γράψει κάποια στιγμή, θεωρώ πολύ απίθανο να μιλάμε για 6 original 637 σε αυτή τη τιμή.

Βέβαια, σε τελική ανάλυση, μπορεί ακόμα και οι μαϊμούδες να αρέσουν περισσότερο από τα original σε κάποιους.. οπότε τι συμπέρασμα να βγει.

Λοιπόν αφού όλοι οι Κινέζοι είναι ύποπτοι το φόρουμ έχει υποχρέωση να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη και αδιάβλητη τριμελή επιτροπή ,που θα αποτελείτε από δύο τον εξής έναν τον economides, πιστοποιησης Κινέζικων τελεστικών
Λοιπόν οι διαδικασία πιστοποίησης θα είναι απλή αλλά αυστηρή

1) Θα παραγγελθεί από τον Κινέζο κατασκευαστή ένα Wolfson Dac με opa627

2) Θα παραγγελθούν από την TI σαν Samples οι αυθεντικοί opa627

3) θα γίνει σε πιστοποιημένο IEC Studio δηλαδή στο σπίτι του economides με βασικούς ακροατές-κριτές τους φανατικούς πολέμιους του Wolfson Dac και γνωστούς Stylites Houston & Geopolitis που μόνο καλό λόγο δεν έχουν να πουν...

Και άμα ακούσουν διαφορά να μας γράψουν...εδώ !

Α μη μας το χαλάς τώρα έχουμε τα χρυσά αυτιά Houston & Geopolitis τι τα θέλουμε τα πολύμετρα.

@Musicalicius...Τελευταία προειδοποίηση:

Σταμάτα να προκαλείς και να χαρακτηρίζεις...

Τα επόμενα πόστς με διάθεση να κάνεις το νήμα φλαμπέ, θα πάνε στον πάτο της θάλασσας.

Με παρεξήγησες αγαπητέ δεν ισχύουν τουλάχιστον από την μεριά μου αυτά που αναφέρεις.
Κάθε αναφορά είναι με καλοπροαίρετη διάθεση.Είναι φίλοι συναντούνται συχνά ας ακούσουν και ας συγκρίνουν κανένα τελεστικό αυτό ήταν όλο.
Και τα nickname επίτηδες δεν είναι σωστά.
Και αν θίχτηκε κάποιος να μου στείλει PM να του ζητήσω συγγνώμη.

Με παρεξήγησες αγαπητέ δεν ισχύουν τουλάχιστον από την μεριά μου αυτά που αναφέρεις.
Κάθε αναφορά είναι με καλοπροαίρετη διάθεση.Είναι φίλοι συναντούνται συχνά ας ακούσουν και ας συγκρίνουν κανένα τελεστικό αυτό ήταν όλο.
Και τα nickname επίτηδες δεν είναι σωστά.
Και αν θίχτηκε κάποιος να μου στείλει PM να του ζητήσω συγγνώμη.

Από τα γραπτά σου αυτό φαίνεται πάντως...
Το ίδιο θα καταλάβαινε και ένας τρίτος..Εν πάσει περιπτώσει αφού λες
ότι δεν υπήρχε κακοπροαίρετη διάθεση, δεκτόν...

Υπαρχει περιπτωση αυτο το dac να εχει μαιμου υλικα?
Και οσοι το εχετε δεν μπορειτε να το διαπιστωσετε αυτο ωστε να ζητησετε επιστροφη χρηματων απο το ebay?

Υπαρχει περιπτωση αυτο το dac να εχει μαιμου υλικα?
Και οσοι το εχετε δεν μπορειτε να το διαπιστωσετε αυτο ωστε να ζητησετε επιστροφη χρηματων απο το ebay?

Welcome to the Dungeon! :flipout:

Τελικα ποιοι εβαλαν γνησιους opa637....ταλαντωνουν η δεν ταλαντωνουν να τους παρουμε για αναβαθμηση.
Σχετικα με γνησιους βρηκα τα παρακατω...τα αγγλικα μου ειναι φτωχα ας βοηθησει καποιος.
http://www.diyaudio.com/forums/parts/63220-opa627-identification-problem-2.html
Και για την διαμαχη opa627 vs opa637 το παρακατω.
http://gilmore2.chem.northwestern.edu/ubb/showpage.php?fnum=3&tid=1197

Δεν ταλαντώνουν φίλε (άλλωστε ο κατασκευαστής δεν θα πρότεινε κάτι σαν καλύτερη επιλογή, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά).

Και κάτι τελευταίο (επιτρέψτε μου) :

επειδή γράφονται διάφορα για το dac, όποιος δεν το έχει ακούσει με 637, δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη για το πως μπορεί να παίζει*.

Φιλικά πάντα :ernaehrung004:

(όποιος θέλει να το ακούσει ας στείλει pm) :ernaehrung004:

καλές γιορτές!

*καταλαβαίνω όμως ότι το κόστος μπορεί να είναι υψηλό και μπορεί κάποιος να μην θέλει να ξοδευτεί

Last edited:
ευχαρηστω analyze_it μαλλον θα την κανω την αλλαγη......να κανω μια προταση για ομαδικη αγορα opa637 θα μας βγουνε και φθηνοτεροι

Αν βρεθεί κάποιος να τα φυτέψει στο δικό μου, εγώ μέσα...

Αλλά πρέπει να γίνουν πρώτα μετρήσεις για να εξασφαλιστεί ότι το μηχάνημα έχει ήδη δοκιμαστεί με γνήσιους και επίσης να αγοραστούν από πωλητή πέραν κάθε αμφισβήτησης.

Επειδή το κόστος των 637 είναι υψηλό η πρόταση μου είναι να αλλαχθεί η τετράδα με 637 και η δυάδα εμπρός με 627.
Είναι ο καλύτερος συνδυασμός κόστους/απόδοσης.

Επειδή το κόστος των 637 είναι υψηλό η πρόταση μου είναι να αλλαχθεί η τετράδα με 637 και η δυάδα εμπρός με 627.
Είναι ο καλύτερος συνδυασμός κόστους/απόδοσης.

βάλε τη φωτογραφία αν μπορείς και εξήγησε στον φίλο entropia αυτό για τους 4x637/2x627

Εγω το παρηγειλα με 627. Τι πρεπει να κανω οταν ερθει?

καλορίζικο και με το καλό να το λάβεις!

όταν έρθει, βάλτο να παίξει καμμιά 100αριά ώρες μέχρι να στρώσει... :afro: