Μια βραδιά με Wolfson

βάλε τη φωτογραφία αν μπορείς και εξήγησε στον φίλο entropia αυτό για τους 4x637/2x627
Μπραβο Ηλια πες μας τι παιζει σ αυτην την περιπτωση τα 2 απο τα 4 λειτουργουν σαν απομονωτρια βαθμιδα.....η κατι παρεμφερες;Ελατε δωστε μας τα φωτα σας πανω στα κυκλωματα audio...θα τα χωσουμε που θα τα χωσουμε τα φραγκα αν μπορουμε να συμπιεσουμε το κοστος ακομη καλητερα διχως να υστερησουμε σε ακουστικο αποτελεσμα.

Μη λέτε μπράβο σε εμένα, αλλά στον musicalicious που θα το εξηγήσει καλύτερα ! (και είχε και την ιδέα)

Εγω το παρηγειλα με 627. Τι πρεπει να κανω οταν ερθει?

Δεν κάνεις τίποτα και μένεις με αυτούς γιατί είναι δύσκολο να βρεθούν οι 637.

ViewImage.aspx

Εδώ είναι φανερή η τετράδα και η δυάδα (τα πράσινα τετραγωνάκια).

Υπάρχει η πιθανότητα με διακριτούς τελεστικούς να παίξει ακόμα καλύτερα.
Αλλά τότε πρέπει να αλλαχθεί και το κουτί γιατί δεν υπάρχει χώρος για αυτούς.
Για την δυάδα κάτι μπορεί να γίνει αλλά για την τετράδα πολύ δύσκολα.
Προς το παρόν δοκιμή δεν έγινε γιατί ο "φιλάργυρος" Kpaiss τους πούλησε :flipout:

δεν θα κλείνει το καπάκι...
Θα λύσεις όμως το πρόβλημα της θέρμανσης.

+ ότι θα θες μεγαλύτερο τροφοδοτικό.

Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Υπάρχει η πιθανότητα με διακριτούς τελεστικούς να παίξει ακόμα καλύτερα.
Αλλά τότε πρέπει να αλλαχθεί και το κουτί γιατί δεν υπάρχει χώρος για αυτούς.
Για την δυάδα κάτι μπορεί να γίνει αλλά για την τετράδα πολύ δύσκολα.
Προς το παρόν δοκιμή δεν έγινε γιατί ο "φιλάργυρος" Kpaiss τους πούλησε :flipout:

:D

Σουπερ δυναμικα , αρκετο μπασο αλλα καπως "πουσαρισμενος" ο ηχος και ισως μακροχρονια κουραζει...

Σε κάποια φάση στη αρχή σχεδιάζαμε με τον Ηλία να αλλάξουμε το WM8740 με το WM8741.
Και για αυτό ζητήσαμε από το Κινέζο την πλακέτα χωρίς να έχει κολλημένα τα τέσσερα WM8740.
Το επόμενο στάδιο θα ήταν τριπλά ξεχωριστά τροφοδοτικά για το ψηφιακό τμήμα και για αριστερό,δεξιό κανάλι.
Και στο τέλος διακριτοί τελεστικοί για να δούμε μέχρι που μπορεί να πάει το πράμα.

:flipout: "Φιλάργυρος" με τους τελεστικούς ήταν όντως! Στα woofer όμως "τα ´χωσε" και πήρε 4 ! :flipout:

:afro:

:flipout:

(Δεν λετε που καταφερα τελικα μετα απο 1 χρονο να μην μπουμαρει :firstprize:)

Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

:flipout:

(Δεν λετε που καταφερα τελικα μετα απο 1 χρονο να μην μπουμαρει :firstprize:)

:flipout: Τελικά τίποτα δεν είναι ανέφικτο σε αυτό τον κόσμο! :flipout:

Φιλιά Κωστή, ευχές για το νέο έτος!

Για ακουμπηστε τους 637 να μου πειτε θερμοκρασιες.

Εχω βαλει εδω και 10 μερες 2 χ 637 μετα την εξοδο του balanced και ζεσταινονται αρκετα αλλα χωρις αλλο ιδιαιτερο προβλημα.

(τις ευχες μου !!!!)

Λιγάκι off topic.... (sorry admins)

Δεν περνάτε καμμιά βόλτα να ακούσετε Sonus Faber και Audia Flight*(όσο υπάρχουν ακόμα).

Τι δουλειά έχουν κάνει οι Ιταλοί..... τρομερή ομοιογένεια, ανάλυση, μουσικότητα, σφικτό μπάσο χωρίς ίχνος μπουμαρίσματος και ουράς, βάθος εικόνας....

Απίστευτο value for money (το απόγευμα θα τα ακούσει και κάποιος από εδώ- ονόματα δεν λέμε....)

*σε συνδυασμό με wolfson -για να γίνει on topic!!

Last edited:

Δεν περνάτε καμμιά βόλτα να ακούσετε Sonus Faber και Audia Flight*(όσο υπάρχουν ακόμα).

Τι δουλειά έχουν κάνει οι Ιταλοί..... τρομερή ομοιογένεια, ανάλυση, μουσικότητα, σφικτό μπάσο χωρίς ίχνος μπουμαρίσματος και ουράς, βάθος εικόνας....

Απίστευτο value for money (το απόγευμα θα τα ακούσει και κάποιος από εδώ- ονόματα δεν λέμε....)

Τα εχω ακουσει στον Σακη τον αντιπροσωπο αλλα θα ειχε ενδιαφερον ο συνδιασμος με audia 3.
Θα μιλησουμε μεσα στις γιορτες.

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Για ακουμπηστε τους 637 να μου πειτε θερμοκρασιες.

Εχω βαλει εδω και 10 μερες 2 χ 637 μετα την εξοδο του balanced και ζεσταινονται αρκετα αλλα χωρις αλλο ιδιαιτερο προβλημα.

(τις ευχες μου !!!!)

Από που και ώς που δουλεύεις εσύ balanced το λαμπόγυαλο που είχες τελευταία μόνο RCA είχε.
Δοκίμασε 627 στη δυάδα και μετά πές μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Από που και ώς που δουλεύεις εσύ balanced το λαμπόγυαλο που είχες τελευταία μόνο RCA είχε.
Δοκίμασε 627 στη δυάδα και μετά πές μας.

Οι λαμπες εχουν μεινει παραδιπλα και ακουω με Pass F5 .
Δεν παιζω balanced απλα μιλαγα για τους 2 τελεστικους (δυαδα) μετα την εξοδο balanced.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Οι λαμπες εχουν μεινει παραδιπλα και ακουω με Pass F5 .
Δεν παιζω balanced απλα μιλαγα για τους 2 τελεστικους (δυαδα) μετα την εξοδο balanced.

Φτιάξε έναν Pass με balanced να δείς το φώς σου...
Η διαφορά στο Ηλία είναι φανερή πέραν πάσης αμφιβολίας για το τι εστί balanced σε αυτό το ντάκ.
Δύο 627 του Κινέζου μπορούν να βρεθούν από το Σωτήρη αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό που σου είπα.

Last edited:

Εμείς μπορούμε να ακούσουμε την "κουτίλα" των Ιταλών δεν ξέρω αν εσύ μπορείς αφού ανήκεις στους "ανώνυμους πανελικούς" :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Φτιάξε έναν Pass με balanced να δείς το φώς σου...
Η διαφορά στο Ηλία είναι φανερή πέραν πάσης αμφιβολίας για το τι εστί balanced σε αυτό το ντάκ.
Δύο 627 του Κινέζου μπορούν να βρεθούν από το Σωτήρη αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό που σου είπα.

To wolfson εξαιρετικο αλλα το φως μου το ειδα με το Stylos !!!!!