DomieMic65
Supreme Member
θεωριτικά πανευκολο
Πρακτικά;
Πως θα μπορουσαμε να το διαπιστωσουμε;;
Ακόμα και να προστεθει ομοαξονική;
θεωριτικά πανευκολο
+++
off topic...
Hλία σου δίνω το δικό μου wolfson στα 350Ε...![]()
Από το PC..
Στο δικό μου (Classic) πηγαίνω στο Settings -> Player -> επιλέγω Audio -> Turn Off Audio
7.5.0 - r30464 (επίτηδες - οι πιο καινούργιες μου δημιουργούν προβλήματα..)
Αλλά μάλλον παίζει περισσότερο ρόλο το ότι εγώ έχω Classic, ενώ εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις Touch.
να προστεθεί?
με διακόπτη εννοείς?
προφανώς και μπορεί
(με το σχετικό σφάξιμο)
Ναι με διακόπτη... προφανώς με σφάξιμο!!
Γίνεται ο διακόπτης να μπορεί να ελέγχει και τις ήδη υπάρχουσες εισόδους;
Τι υλικά θα χρειαστούν;
Θα μπορούσε κάποιος να μου το "φτιάξει" αυτό άραγε;;
Ναι με διακόπτη... προφανώς με σφάξιμο!!
Γίνεται ο διακόπτης να μπορεί να ελέγχει και τις ήδη υπάρχουσες εισόδους;
Τι υλικά θα χρειαστούν;
Θα μπορούσε κάποιος να μου το "φτιάξει" αυτό άραγε;;
μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει εχω κανει την αντικατασταση των opa134 που ειχε ο κινεζος επανω, τα μανησια δηλ με opa637 τα οποια αγορασα απο εδω
http://www.questcomp.com/questdetails.aspx?pn=OPA637BP&pnid=396396&stock=Yes
τα εχω τοποθετησει προσεκτικα βεβαια μετακινηθηκαν ελαφρος οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες που με δυσκολευαν να βγαλω τα παλια opa134,ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα ζημια.
Συνδεσα τα καλωδια και εχω ενα αρκετα δυνατο φυσημα και ακουγετε χαμηλα η μουσικη,το φυσιμα ειναι ομοιο με το φυσιμα που ακουμε στα FM μπορει καποιος να βοηθησει........θερμη παρακληση.Παντος τα νεα opa637 πατανε καλα πανω στις βασεις τους τι μπορω να κανω;
Υπενθυμιζω οτι με βαση τις οδηγειες που μου δωσανε μελη απο εδω μεσα οτι αντικατεστησα μονο 4 απο τα 6 opa επειδη δουλευω το DAC περνωντας εξοδο απο την ισσοροπημενη εξοδο και οχι απο τα RCA επειδη και το ενεργο ηχειο που εχω εχει μονο balanced εισοδο
τώρα αμα πω ότι "τα είπαμε" ....
Τι είπαμε υπάρχουν Wolfson που δουλεύουν με 637 έλα να τα ακούσεις αν θέλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.