Μια βραδιά με Wolfson

να προστεθεί?
με διακόπτη εννοείς?
προφανώς και μπορεί

(με το σχετικό σφάξιμο)

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

+++
off topic...
Hλία σου δίνω το δικό μου wolfson στα 350Ε...:D

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????

"Προβληματικό" Wolfson κινεζιά με μαϊμούδες πυκνωτές 350ευρώ??????????

Υ.Γ αφήστε τον άνθρωπο να μου το πουλήσει !!! τι κ@θ@ρμ@τ@ έχει αυτό το φορουμ...!!! :Banane0:

:ernaehrung004::ernaehrung004:

χαιρετισμούς σε όλους:ernaehrung004:

Last edited:
7.5.0 - r30464 (επίτηδες - οι πιο καινούργιες μου δημιουργούν προβλήματα..)

Αλλά μάλλον παίζει περισσότερο ρόλο το ότι εγώ έχω Classic, ενώ εσύ αν θυμάμαι καλά έχεις Touch.

Μαλλον το touch δεν "κλεινει" ποτε. Ισως με καποιο μελλοντικο firmware update γινει. Θα δοκιμασω και την beta 7.6

να προστεθεί?
με διακόπτη εννοείς?
προφανώς και μπορεί

(με το σχετικό σφάξιμο)

Ναι με διακόπτη... προφανώς με σφάξιμο!!
Γίνεται ο διακόπτης να μπορεί να ελέγχει και τις ήδη υπάρχουσες εισόδους;
Τι υλικά θα χρειαστούν;
Θα μπορούσε κάποιος να μου το "φτιάξει" αυτό άραγε;;

Τι υλικά θα χρειαστούν;

Καλύτερα να μην το πειράξεις...

Τι υλικά θα χρειαστούν;

αν δεν ξέρεις, άστο...

τα πρώτα δεν υπάρχουν καν σε στοκ
και παραγγέλνονται από 30 τεμάχια και άνω.

άρα πας στα δεύτερα με το έτσι θέλω.

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει εχω κανει την αντικατασταση των opa134 που ειχε ο κινεζος επανω, τα μανησια δηλ με opa637 τα οποια αγορασα απο εδω
http://www.questcomp.com/questdetails.aspx?pn=OPA637BP&pnid=396396&stock=Yes
τα εχω τοποθετησει προσεκτικα βεβαια μετακινηθηκαν ελαφρος οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες που με δυσκολευαν να βγαλω τα παλια opa134,ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα ζημια.
Συνδεσα τα καλωδια και εχω ενα αρκετα δυνατο φυσημα και ακουγετε χαμηλα η μουσικη,το φυσιμα ειναι ομοιο με το φυσιμα που ακουμε στα FM μπορει καποιος να βοηθησει........θερμη παρακληση.Παντος τα νεα opa637 πατανε καλα πανω στις βασεις τους τι μπορω να κανω;
Υπενθυμιζω οτι με βαση τις οδηγειες που μου δωσανε μελη απο εδω μεσα οτι αντικατεστησα μονο 4 απο τα 6 opa επειδη δουλευω το DAC περνωντας εξοδο απο την ισσοροπημενη εξοδο και οχι απο τα RCA επειδη και το ενεργο ηχειο που εχω εχει μονο balanced εισοδο

Last edited:
1. τσέκαρε τα ποδαράκια από τα 637- μήπως κάποιο έχει στραβώσει αντί να είναι στην υποδοχή του ?
2. τα έβαλες με τη σωστή "κατεύθυνση" - φορά?
3. βγαλε τα 637 και βάλε τα 134 και πες μας τι ακούς τώρα
4. αν ακούς σωστά με τα 134, βάλε πάλι τα 637 σωστά
5. ξαναγράψε αφού πρώτα κάνεις όλα τα παραπάνω βήματα ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΆ

Υ.Γ γράφω γρήγορα-κωδικοποιημένα επειδή σε λίγο φεύγω για τον Domie και ίσως έχω αργήσει .....

Last edited:
μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει εχω κανει την αντικατασταση των opa134 που ειχε ο κινεζος επανω, τα μανησια δηλ με opa637 τα οποια αγορασα απο εδω
http://www.questcomp.com/questdetails.aspx?pn=OPA637BP&pnid=396396&stock=Yes
τα εχω τοποθετησει προσεκτικα βεβαια μετακινηθηκαν ελαφρος οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες που με δυσκολευαν να βγαλω τα παλια opa134,ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανα ζημια.
Συνδεσα τα καλωδια και εχω ενα αρκετα δυνατο φυσημα και ακουγετε χαμηλα η μουσικη,το φυσιμα ειναι ομοιο με το φυσιμα που ακουμε στα FM μπορει καποιος να βοηθησει........θερμη παρακληση.Παντος τα νεα opa637 πατανε καλα πανω στις βασεις τους τι μπορω να κανω;
Υπενθυμιζω οτι με βαση τις οδηγειες που μου δωσανε μελη απο εδω μεσα οτι αντικατεστησα μονο 4 απο τα 6 opa επειδη δουλευω το DAC περνωντας εξοδο απο την ισσοροπημενη εξοδο και οχι απο τα RCA επειδη και το ενεργο ηχειο που εχω εχει μονο balanced εισοδο

Εχει πρόβλημα σίγουρα,
Βγάλε μια κοντινή φωτογραφία και βγάλτα για να μην κάνεις ζημιά.
Αν δεν μπορέσεις να τσεκάρεις τα τσιπάκια εκεί στείλε τα ταχυδρομικά σε κάποιο μέλος εδώ να τα τσεκάρει.

Ευχαρηστω για τις οδηγειες σημερα δεν εχω χρονο θα κανω τις αλλαγες που μου ειπατε οσο για την φορα τα εβαλα με την σωστη φορα........το θεμα ειναι οτι ακουω μουσικη αλλα υπαρχει και το φυσημα και στα δυο καναλια και κατι αλλο τα ενεργα ηχεια εχουν ψυκτρα οταν ακουμπαω την ψυκτρα με το χερι μειωνετε ελαφρος το φυσημα

Παίδες, το εκάστοτε τσιπάκι (τελεστικός) παίζει σωστά εντός κάποιων ηλεκτρικών προδιαγραφών αναλόγως της σχεδίασης της συσκευής.Ο 637 π.χ δεν κάνει για όλα τα κυκλώματα.Για την ακρίβεια παίζει πολύ ο παράγοντας τύχη να σου "κάτσει" εάν δεν ξέρεις το κύκλωμα.Πιο συγκεκριμένα και "τυφλά" καθαρά ακουστικά γιατί δεν είμαι ηλεκτρονικός και δεν μπορώ να διαβάζω κυκλώματα:

1.Στο Ζαουλού κινεζοντάκ με αλλαγή των 2 τελεστικών με γνήσιους OPA637 το αποτέλεσμα δικαιολογούσε το έξτρα κόστος στο έπακρον.Με κινεζοαντιγραφές OPA637 που τους έβρισκες φτηνότερα και δεν καταλάβαινες οπτικά εάν ήτανε οι γνήσιοι ή όχι το αποτέλεσμα ήτανε τενεκές..

2.Στο Γούλφσον κινεζοντάκ ενός φίλου αλλάξαμε τους OPA134 με OPA637 γνήσιους και το ντακ έπαιζε σαν χαλασμένο.Επειδή το Γούλφσον έχει 6 τελεστικούς δεν ξέρω όμως να σας πω ποιό ζευγάρι αλλάξαμε.Βάλαμε τους OPA134 πίσω άρδην και δεν το ξαναπειράξαμε.

Δεν παίζουνε όλοι οι τελεστικοί σε όλα τα κυκλώματα, για αυτό και πολλές φορές βγαίνουνε λάθος συμπεράσματα για τους εκάστοτε τελεστικούς.Μπαίνουνε οι ερωτήσεις 1.είναι γνήσιοι? , 2.Παίζουνε εντός προδιαγραφών? Για αυτό προσοχή τί αγοράζετε και τί βάζετε..!

Τι είπαμε υπάρχουν Wolfson που δουλεύουν με 637 έλα να τα ακούσεις αν θέλεις.

Υπάρχουνε 2 ενδεχόμενα ίσως.Είτε δεν πρέπει να αλλαχθούν και οι 6 τελεστικοί γιατί δεν "κάθονται" ηλεκτρικά όλοι σε όλες τις θέσεις είτε σας καθήσανε μαιμούδες τελεστικοί που μοιάζουνε με τους 637 αλλά δεν είναι..:p..Εσείς τους αλλάξατε και τους 6?

Υ.Γ: Ελπίζω να είναι κάτι άλλο και να του δουλέψουνε του φίλου.Του το εύχομαι ολόψυχα..