- 16 February 2012
- 2,607
Ασχολήθηκαν ποτέ για όλα αυτά που αναφέρεις;Ο 'θόρυβος' που είχα πάντως στο Linn προέρχονταν όχι απ τα ελατήρια αλλά απ τα πλαστικό,grommets,rumbers κ.λ.π.
Οι πατέντες που κατάφερα να του πάρω πολλες, δεν τις αποκαλύπτω ακόμη αλλα έχω παραγείλει τα υλικά για τις περισσότερες απο κίνα οποτε έχουμε καιρό.Υποτίθεται ότι είναι ειδικοί στα Michell ,κάνε μια ερώτηση .
Αν είναι ανεστραμμένο (δεν θυμάμαι ,γιατί δεν το κράτησα πολύ και ένας συντοπίτης που το αγόρασε... έχει χαθεί) τότε λιπαντικό. .θα σου πω τι μου πρότεινε .
Λιπαντικό μου σύστησε ο Ψυθάλης .....το έχω ακόμα ,το χρησιμοποιώ και στο Clearaudio αλλά και στους αερογράφους που έχω....
Θυμάμαι πάντως μου είπε ότι το γράσο του clearaudio κάνει και στο Pink.
Πραγματικά έχει τόσες mods ,αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο μετά τις 'κατακέφαλες'...
Ο 'θόρυβος' που είχα πάντως στο Linn προέρχονταν όχι απ τα ελατήρια αλλά απ τα πλαστικό,grommets,rumbers κ.λ.π.
Το Gyro λόγο του πολυ λεπτου καναλιού που έχει για να κατεβάζει σε μια λεκάνη υπερχειλισης το έξτρα λάδι δεν επιτρέπει τη χρήση γράσου.Ασχολήθηκαν ποτέ για όλα αυτά που αναφέρεις;
Ότι και αυτά χρειάζονται λίπανση ;Σου λένε απλά άλλαξε τα,και καινούργια να είναι χρειάζονται λίπανση .
Το θέμα είναι ότι και από το εργοστάσιο κανείς δεν μπαίνει στην διαδικασία για μακροζωία,δυστυχώς .
Και αυτά πάλι στο Audio.
Συνιστώ το παρακάτω .
https://www.dupont.com/products/molykote-33-medium-extreme-low-temperature-grease.html
Δεν μίλησα για πηγάδι .Το Gyro λόγο του πολυ λεπτου καναλιού που έχει για να κατεβάζει σε μια λεκάνη υπερχειλισης το έξτρα λάδι δεν επιτρέπει τη χρήση γράσου.
Θυμάμαι και πιο παλια είχα δοκιμάσει καποιο λάδι (λεπτο καλοκαιρινό) απο τα μηχανάκια μου και μου άρεσε πολυ, ομως το είχα ρίξει σε άλλο μπουκαλάκι που τελειωσε και τωρα δεν θυμαμαι πιο ήταν.
Δεν μίλησα για πηγάδι .
Απάντησα στον Γιάννη για το παρακάτω
Ο 'θόρυβος' που είχα πάντως στο Linn προέρχονταν όχι απ τα ελατήρια αλλά απ τα πλαστικό,grommets,rumber.
Και συνέστησα το Molykote 33 .
Αλλά και μιας και το έφερε η συζήτηση για το πηγάδι .
Θα έβαζα Van den Hu και αυτός από αλλού το παίρνει …Αλλά που να να το βρεις και πιο είναι .
Υπάρχει σε δύο συσκευασίες ανάλογα το βάρος του πλατού.
Αυτό χρησιμοποιώ στο ΕΑΤ ,και περιμένω δεύτερο τροφοδοτικό για να το κάνω τούμπανο
Στο παρακάτω βίντεο δοκίμασα διάφορα και κατέληξα σε αυτό που σου πρότεινα .
Μιλάμε την ίδια γλώσα.Mobil 0-30 έχω ακούσει για το Μίτσελ.
Εγώ έχασα το δικό μου σε κάποια μετακομιση. Το μπουκάλι που σου δίνουν μαζί φτάνει για πολυυυυ καιρό.
Μάκη ο θόρυβος ήταν σαν τρίξιμο,με το που έβαλα 'νεότερα' αν και άφησα τα ίδια ελατήρια έφυγε, ενώ η ταλάντευση έγινε ομαλότερη...Δεν μίλησα για πηγάδι .
Απάντησα στον Γιάννη για το παρακάτω
Ο 'θόρυβος' που είχα πάντως στο Linn προέρχονταν όχι απ τα ελατήρια αλλά απ τα πλαστικό,grommets,rumber.
Και συνέστησα το Molykote 33 .
Θα έβαζα Van den Hu και αυτός από αλλού το παίρνει …Αλλά που να να το βρεις και πιο είναι .
Αυτό χρησιμοποιώ στο ΕΑΤ ,και περιμένω δεύτερο τροφοδοτικό για να το κάνω τούμπανο
Τρεις φορές με την άκρη του δακτύλου με το ίδιο λιπαντικό ,ίδια ακτίνα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει το πηγάδι να είναι καθαρό για να χρησιμοποιήσεις το άλλο ,υπολογίζεις τον μέσο όρο .Πως θα υπολογίζω ομως ακριβώς τη δύναμη στο χέρι μου καθε φορά?
Ναι ,αλλά ποιο ;δεν είναι όλα ίδια ,και ας είναι 0-40.Θα αφαιρέσω το ταμπελάκι της mobil θα κολλήσω clearaudio και θα πω οτι αντι για 12 ευρω το λίτρο το πλήρωσα 120.
Σωστά είναι αλυσίδα αυτά .Κατόπιν έβαλα άλλα ελατήρια με τα ελαστικά που τα συνόδευαν πακέτο.
Σωστά .Η ανάρτηση γενικά θέλει μεράκι..
Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό με την λίπανση των ελατηρίων.Τρεις φορές με την άκρη του δακτύλου με το ίδιο λιπαντικό ,ίδια ακτίνα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει το πηγάδι να είναι καθαρό για να χρησιμοποιήσεις το άλλο ,υπολογίζεις τον μέσο όρο .
Παλιότερα έκαναν τεστ σε αυτά το Hi FI news συγκεκριμένα .
Ναι ,αλλά ποιο ;δεν είναι όλα ίδια ,και ας είναι 0-40.
AMSOIL για το αυτοκίνητο.![]()
Σωστά είναι αλυσίδα αυτά .
Δεν παύει όμως οι ελαστικοί σύνδεσμοι να θέλουν λίπανση και αυτά για να αποφύγεις τις ραγάδες ,την σκλήρυνση κτλ κτλ στο μέλλον .
Που να μπεις στην διαδικασία των μετρήσεων σε αυτά ,μια τρέλα και υπάρχουν διαφοροποιήσεις .(ελαστικοί σύνδεσμοι )
Σωστά .
Y.Σ Πως το κατάλαβες ρομπότ είμαι καλό κακό λάδι ,εσύ έχεις άποψη ότι όλα τα ίδια είναι ,οπότε τι να συζητάω μαζί σου ;έχασα 6+ λεπτά από την ζωή μου (κρύωσε πάλι και το φαΐ μου) περιμένοντας να δω τι ;;;
ένα σχετικά βαρύ πλατώ αποσυνδεδεμένο από το μοτέρ να μην σταματάει τις γύρες ;;;
τι δοκιμάζεις εκεί Μάκη ;; καλό λάδι ;; κακό λάδι ;;;
αν δοκιμάζεις κάποιο καλό λάδι, πως θα ξεχωρίσεις το "κακό" ;;
ίδια δύναμη εφαρμόζεις κάθε φορά που δίνεις ώθηση με το δάκτυλο ;;
ρομπότ είσαι ;;; και να ήσουν, πάλι δεν θα τα κατάφερνες 100%
Υ.Σ.1
όσο για το .."τούμπανο", όταν θα φτιάξεις πλίνθο πάνω από 10kg (και λίγα λέω.. τα πραγματικά τούμπανα ξεκινάνε από τα 20...), τότε θα μπορείς να το ονομάσεις έτσι...
και πρόσεξε τι εννοώ.. πλίνθο μόνο.. όχι μαζί με το πλατώ...
Υ.Σ.2
στο περίπου (πάλι με δάκτυλο δλδ), το πλατώ του Tzimisce κάνει πάνω από τέταρτο (15' της ώρας) να σταματήσει..
Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί, όλοι στα διάφορα forum γράφουν ότι ανάμεσα απο 20 έως 40 όλες οι επιλογές είναι σε γενικές γραμμές δεκτές.Ναι ,αλλά ποιο ;δεν είναι όλα ίδια ,και ας είναι 0-40.
AMSOIL για το αυτοκίνητο.![]()
![]()
Το όλο θέμα είναι να μην υπάρχει θόρυβος κατά την περιστροφή και μεταφορά κραδασμών ….Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί, όλοι στα διάφορα forum γράφουν ότι ανάμεσα απο 20 έως 40 όλες οι επιλογές είναι σε γενικές γραμμές δεκτές.
Εγώ λέω να πρωτοτυπήσω και να κάνω δοκιμές με το 0w 8 που είναι το πιο λεπτό θεωρητικά.
Αν και αγαπητέ Μάκη σύμφωνα με τον bauer (dps) πρέπει να υπάρχει τριβή και αντίσταση ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος του πλατό, οπότε δεν ξέρω καν αν είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.
Το ολο θεμα ειναι ( παλι ) , οτι ολα τα λυσαμε, το λαδι μας "μάρανε" λενε στο χωριο μου................Το όλο θέμα είναι ..................
Μην γίνεσαι ειρωνικός δεν σου πηγαίνει !!!Το ολο θεμα ειναι ( παλι ) , οτι ολα τα λυσαμε, το λαδι μας "μάρανε" λενε στο χωριο μου...............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.