Μακάρι να μπορούσα, αλλά ζω στη Γερμανία.Έλα να την ακούσουμε.
Μακάρι να μπορούσα, αλλά ζω στη Γερμανία.Έλα να την ακούσουμε.
Σε κάθε περίπτωση, αφού έλιωσα εντελώς μία zyx που είχα η συγκεκριμένη denon με παρηγόρησε για πολλά χρόνια. Από εκεί και μετά έμπλεξα με τις goldenote.Μακάρι να μπορούσα, αλλά ζω στη Γερμανία.
Ρε Vlad αφού σε κυνηγάω στο τηλέφωνο και σε βρίσκω μόνο όταν είσαι στο τιμόνι. Όλες τις άλλες ώρες κοιμάσαι?Έχεις καμιά Line Contact "φρέσκια" για να δούμε την φθορά στην Benz ;;
Σε αυτή μάλιστα είναι Fritz Gyger II
Δεν ξέρω τι διαφορά έχει με μια "άλλη" Line Contact όπως της Zyx μου για παράδειγμα...
Οταν εγραψα " ο δικός σου " , απευθυνομουν στον Κώστα για τον δικο του SUMIKO βραχιονα, ο οποιος εχει ικανη μαζα για την 103.What is the effective mass of the Jelco 750 tonearms. - Audio Sensibility
The effective mass of the Jelco 750D 9" tonearm with the standard headshell but without cartridge is 13.48g. Here is correspondence from Jelco, Haruo Uchida/Sales Manager SA-750D effective mass is 13.48gr without cartridge( effective mass is 19.23gr with 6.5gr cartridge). We think that the...audiosensibility.com
Προσπάθεια βελτίωσης.
Όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα ο ιμάντας πιάνει στο τρίτο προς τα κάτω αυλάκι.
View attachment 248187
Έβαλα αρχικά 2mm λαστιχενια αυτοκόλλητα ποδαράκια της 3Μ με μεγάλη επιτυχία.
Ακολούθως έβαλα αρκετά πιο ψηλά ποδαράκια για να έρθει ο ίμαντας στο ψηλό αυλάκι.
Αποτυχία ο ήχος κάπως χάλασε στα πρίμα και λίγο πιο κάτω.
Επιστροφή στα ποδαράκια των 2mm.
Έχεις δίκιο, τώρα που μου έχει κάπως καλμαρει ο αρχικός ενθουσιασμός μου και έχω πιο κριτικό αυτί δοκιμάζω ξανά κάποιους δίσκους που ξέρω πολύ καλά.ακόμα δεν μας είπες τι κάνει σε σχέση με το Lurne τώρα που ο βραχίονας είναι στην σωστή απόσταση..
Την ακίδα θέλουμε βρε συ... όχι το στέλεχος.Κοντινό της Clearaudio Virtuoso για να μας πουν οι ειδικοί τι ακριβώς είναι η ακιδα που δεν αναγράφετε πουθενά.
View attachment 248287
Βρομιά βλέπω στο στέλεχος και στην ακίδα και δεν μου αρέσειΚοντινό της Clearaudio Virtuoso για να μας πουν οι ειδικοί τι ακριβώς είναι η ακιδα που δεν αναγράφετε πουθενά.
View attachment 248287
Θα είναι καλό να το ζητήσεις και να το δοκιμάσεις .Κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση των πάσης φύσεως θαυματουργών ελιξηρίων ή άλλων συναφών υγρών πάνω στο cantilever, ειδικά σε ακριβές κεφαλές. Το παραδοσιακό βουρτσάκι από πολλές απόψεις είναι προτιμότερο...
Ρε vlad προφίλ προσπάθησα να βγάλω να δούμε την ακίδα οσο γινετε καλύτερα, τώρα για το στραβό δεν νομίζω πιθανά είναι η γωνία που ξεγελά.Την ακίδα θέλουμε βρε συ... όχι το στέλεχος.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το στέλεχος είναι στραβό στο σημείο που είναι κολλημένη η ακίδα;;
Με ξεγελά η φωτό που την βλέπω στο κινητό τώρα;;
Το "σοβαρό" μικροσκόπιο δεν μας είναι απαραίτητο αφού σε αυτό το επίπεδο μεγέθυνσης βλέπουμε ότι χρειάζεται, βρομιά ύποπτα στραβωματα και φυσικά την βελόνα.Θα είναι καλό να το ζητήσεις και να το δοκιμάσεις .
Εξήγησα που θα πρέπει να το αποφύγεις και με ποιον τρόπο γίνεται η εφαρμογή .
Όλα τα υγρά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο .
Αν δε δεις τις κεφαλές σου κάτω από σοβαρό μικροσκόπιο με τον παραδοσιακό τρόπο όπως το θέτεις …Τότε και μόνο θα καταλάβεις .
Κι εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου πολλές φορές το βουρτσάκι μόνο του δεν κάνει και πολλά, χνουδια και μικροινες κολλάνε με τέτοιο τρόπο που μόνο του το βουρτσάκι δεν μπορεί να τα απομακρύνει.Κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση των πάσης φύσεως θαυματουργών ελιξηρίων ή άλλων συναφών υγρών πάνω στο cantilever, ειδικά σε ακριβές κεφαλές. Το παραδοσιακό βουρτσάκι από πολλές απόψεις είναι προτιμότερο...
Προσπάθησε να έχει αυτή την γωνία για να δούμε την ακίδα από το πλάι τηςΡε vlad προφίλ προσπάθησα να βγάλω να δούμε την ακίδα οσο γινετε καλύτερα, τώρα για το στραβό δεν νομίζω πιθανά είναι η γωνία που ξεγελά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.