- 16 February 2012
- 2,607
Αρα θα ψάξω να βρω και θα σου στείλω και το link του Ισπανού που πουλάει τους ιμάντες στο 1/3 της τιμής και θα είσαι μια χαρά.
Παρόμοια περίπτωση …Απο τη στιγμή που πήρα το δικό μου αντιμετώπισα το ιδιο ακριβος πρόβλημα και εμένα είναι με το μαμά λάστιχο, το δικό μου ομως είναι το μοντέλο με το αποσπωμενο μοτέρ, οπότε με μια ελαστική βάση το σήκωσα λιγο και λυθηκε το πρόβλημα. Σαν καλός ντούις θα έλεγα να αφαιρεσεις το μοτέρ. Πας σε ενα πλεξιγκλασά και σου μεγαλώνει την τρύπα. Το πικάπ θα παίζει καλύτερα. Αν αυτή η λύση σου φαινετε extreme απλα με ενα κοφτάκι αφαιρείς προσεκτικά την κολλα και βάζεις κι εσυ μια ελαστική βασή απο κάτω και το σηκώνεις οσο πρέπει. Τέλος αν τιποτε απο τα προηγούμενα δεν σου ταιριάζει μπορείς να δείς αν αφαιρείται το μαυρο που περιστρεφεται και να βάλεις το μαμά.
Δεν διαφωνώ …Όμως …Η τελευταία φωτογραφία είναι αυτό ακριβώς που περιγραφω και ειναι αυτό που έχω κάνει κι εγώ με ελαστικη όμως βάση
Μπορεί να κάνει όλα αυτά...ή να αγοράσει ένα στρογγυλό ιμάντα. Εγώ πάντως ξέρω τι θα έκανα στη θέση του.Παρόμοια περίπτωση …
Εδώ όταν μπήκα στην διαδικασία σε άλλο πικαπ (EAT)να αλλάξω τα original αντικραδασμικά πατάκια (pads) δεξιά με την κόκκινη επισήμανση που ήταν για τα πανηγύρια με μαγνητικά κεραμικά .
Υπάρχει διαφορά ύψους .
View attachment 248359Εδώ υπάρχει πρόβλεψη από τον κατασκευαστή να ευθυγραμμίσουμε το μοτέρ ανυψώνοντας το πηγάδι -πλατώ κάτι σαν ρύθμιση VTA αλλά αυτή έτσι και αλλιώς γίνεται από τον βραχίονα .
View attachment 248360Βαριόμουν να το κάνω και επέλεξα να φτιάξω μια τετράγωνη βάση με την κόκκινη επισήμανση .
View attachment 248361
Γενικά με τους ιμάντες Κώστα ,δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο δεν είναι όλοι ίδιοι κατασκευαστικά .Μπορεί να κάνει όλα αυτά...ή να αγοράσει ένα στρογγυλό ιμάντα. Εγώ πάντως ξέρω τι θα έκανα στη θέση του.
Είναι μια ειδική συνεργασία Audio Technica - SumicoΩραία αυτή η ΑΤ pearl!!!![]()
Είναι για καλό άραγε ή για κακό (η μείωση της ταλάντωσης); Ερώτημα θέτω, δεν γνωρίζω την απάντηση.Aναβαθμιση 3.
Μέχρι τώρα η ποιο δυνατή αναβάθμιση.
Αλλαγή στις μπίλιες που περιέχουν οι πυλώνες των ελατηρίων.
View attachment 248452
Αριστερά ή νέα μπίλια από κεβλαρ δεξιά ή μεταλλικη.
Ο ενθουσιασμός μου δεν έχει να κάνει τόσο με τον ήχο (δεν έχω ακούσει προσεκτικά) αλλά με την καταραμένη την ταλάντωση (που είναι αυτό που μισώ σε αυτό το πικάπ) μειώθηκε στο 50% μπορει και περισσότερο.![]()
Οι ακροάσεις θα απαντήσουν σύντομα αυτό το ερώτημα. Προς στιγμής μπορώ να κατεβάζω τη βελόνα με μεγαλύτερη άνεση, ανεκτίμητο.Είναι για καλό άραγε ή για κακό (η μείωση της ταλάντωσης); Ερώτημα θέτω, δεν γνωρίζω την απάντηση.
Με τις ιδιότητες των υλικών δεν μπορείς να τα βάλεις και σε αυτόν τον κόσμο δεν μου φαίνεται κάτι το περίεργοΤο συγκριτικό ατσάλινες μπίλιες vs βιομηχανικό πλαστικό έχει ξεκάθαρο νικητή.
Με τη μελιστάλακτη sumico ακούσαμε με προσοχή με τον αδελφό μου κάποια κομμάτια έλυσα όσο πιο γρήγορα έβαλα τις ατσάλινες, ακρόαση και πάλι αλλαγή. Η διαδικασία έγινε συνολικά 4 φορές.
Ξεκάθαρα συμφωνήσαμε και οι δύο ότι οι πλαστικές δίνουν κάποιες αρμονικές στις μεσαίες χωρίς να χαλάνε πουθενά το άκουσμα οπουδήποτε στο υπόλοιπο φάσμα.
Μένουν
...Η διαδικασία έγινε συνολικά 4 φορές...
Το έψαξα διεξοδικά στο internet ρώτησα και το χημικό μας - τι όλο αυτός θα ρωτάει? - των άγνωστων σε μένα πολυμερών από τα οποία αποτελούνται και τελικα οι μηχανικές τους ιδιότητες είναι αντάξιες του ατσαλιου μόνο που η διάβρωση είναι άγνωστη λέξη για αυτά τα υλικά. Αντίθετα με τις ατσαλινες μπίλιες που έβγαλα, η μία είχε οξειδωθει αρκετά.Με τις ιδιότητες των υλικών δεν μπορείς να τα βάλεις και σε αυτόν τον κόσμο δεν μου φαίνεται κάτι το περίεργοαρκεί να ασχοληθείς .
Κοίταξε μόνο την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου .
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω προωθεί λιγάκι, σε συνδυασμό με τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που έχω αυτή την περίοδο, του έχω δώσει να καταλάβει.Θαυμάζω την όρεξη και την υπομονή σου, κουράστηκα μόνο που το διάβασα!
Χα χα δεν είναι δουλειά των χημικών σε αυτές τις περιπτώσεις .Το έψαξα διεξοδικά στο internet ρώτησα και το χημικό μας - τι όλο αυτός θα ρωτάει? - των άγνωστων σε μένα πολυμερών από τα οποία αποτελούνται και τελικα οι μηχανικές τους ιδιότητες είναι αντάξιες του ατσαλιου μόνο που η διάβρωση είναι άγνωστη λέξη για αυτά τα υλικά. Αντίθετα με τις ατσαλινες μπίλιες που έβγαλα, η μία είχε οξειδωθει αρκετά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.