- 16 February 2012
- 2,606
στους άξονες των πλατώ θες να πεις..Θα ελεγα χρώμιο + χαλια λιπαντικό.
Τα ρινίσματα είναι σιγουρα απο τη μπίλια ειχαν το ίδιο χρωμα το σασί εχει άλλο χρωμα εντελώς.
Θα τις εξετάσω πιο προσεκτικά ισως με το μικροσκόπιο που έχουμε για τις βελόνες.
Μιλωντας με το vlad το πρασινο που παρατηρησα ειναι κρυσταλοποιηση του λιπαντικου, το βλεπει κι αυτος στους αξονες των βραχιονων.
Καλα ρε Boss μη μαλώνεις, μιλούσαμε στο τηλέφωνο κι εγω πληκτρολογούσα την αλλη φορά θα κρατάω σημειωσεις σε χαρτί και θα τα γράφω αργότερα.στους άξονες των πλατώ θες να πεις..
στεγνώνει το λάδι αφού οι χρήστες δεν το ανανεώνουν ποτέ και "κρυσταλλοποιείται"
Μπορείς να δεις την κατασκευή μου εδω.Χαίρομαι που οι χομπίστες ανταλάσσουν πληροφορίες .
Προσωπική και συνειδητή επιλογή δικιά μου στο δικό μου σύστημα ,δεν υπάρχει κανένα είδους φίλτρου και ξέρεις γιατί για να αντιλαμβάνομαι την εκάστοτε επιλογή του κατασκευαστή τόσο στο θέμα τροφοδοσίας όσο και στην συνολική υλοποίηση του hardware.
Τα πολύπριζα που έχω επιλέξει δεν έχουν φίλτρο μόνο προστασία για την υπέρταση ,σκέψου μόνο ότι έχω προενισχυτή που ο κατασκευαστής έχει επιλέξει το φιλτράρισμα του ρεύματος με τσοκ θα πάω δηλ εγώ να του βάλω φίλτρο πάνω στο φίλτρο ;
Καποιες κεφαλες θα παιξουν καλυτερα με , και αλλες χωρις λαδι σιλικονης.Αλλη μια δοκιμή που έκανα χτες το απογευμα είχε να κάνει με το βραχίονα.
Ο Jelco o δεκάρης λοιπόν εχει στο κέντρο του άξονα μια τάπα.
View attachment 248638
Αφαιρόντας την τάπα υπάρχει ενα λαστιχένιο πιατάκι που ο κατασκευαστής γράφει οτι μπορεί να γεμίσει με λάδι σιλικόνης.
Ο κάτοχος του βραχίονα με είχε συμβουλέψει οτι παίζει πολύ καλύτερα χωρίς καθόλου λάδι.
Ηθέλα όμως να το δοκιμάσω κι έγω. Μου πήρε 2 κομμάτια για να αφαιρέσω αμέσως οτι λάδι εβαλα.
Ο κάτοχος είχε απόλυτο δικιο, παιζει πολυ καλύτερα χωρίς.
πότε μαύρισες;;Οι έχοντες λαμπάτο ενισχυτή παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθειά σας να πλησιάσετε τον λαμπάτο ήχο.
![]()
1. O παλιός μου ενισχυτής φούλ λάμπα.Οι έχοντες λαμπάτο ενισχυτή παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθειά σας να πλησιάσετε τον λαμπάτο ήχο.
![]()
Του κατασκευαστή.Καποιες κεφαλες θα παιξουν καλυτερα με , και αλλες χωρις λαδι σιλικονης.
Ειναι θεμα συνδυασμου κεφαλης /βραχιονα .
Τι λαδι χρησιμοποιησες ?
Δεκτον, αλλά η πυκνοτητα του λαδιου πρεπει να επιλεγεται βασει των αναγκων (αν υπαρχουν) της κεφαλης .Του κατασκευαστή.
![]()
Jelco DO-01 Tonearm damping oil Jelco DO-01 Tonearm damping oil
Jelco DO-01 Tonearm damping oil Jelco DO-01 Tonearm damping oil Jelco DO-01 Tonearm damping oil Jelco Tonearm damping oil Jelco Tonearm damping oil Jelcowww.3345rpm.gr
Α οποτε θες ελα να ακουσουμε παρέα να θυμηθείς λιγο πως ακούγετε κανονικά το μπάσο.
Έχω φτάσει τις 14 κεφαλοβελονες είχα την υπομονή να δοκιμάσω τις 8 που γνωρίζω πολύ καλά, με δίσκους που επίσης γνωρίζω πολύ καλά, μια δεν θα είχα πετύχει??Δεκτον, αλλά η πυκνοτητα του λαδιου πρεπει να επιλεγεται βασει των αναγκων (αν υπαρχουν) της κεφαλης .
Δεν κανουν ολα τα λαδια ( ή ενα μονο λαδι ) για ολες τις κεφαλες.
Εγώ έχω απερίγραπτο μπάσοΕγώ έχω περιγραφικό μπάσο.
πως λένε οι μικροτσούτσουνοι "εγώ ξέρω να το δουλεύω";
Αυτό έκανα όταν είχα το original μοτέρ, αλλά δυστυχώς τώρα δε γίνεται, το μόνο που μένει πια είναι να δηλώσει με κάποιο τρόπο το μεταλλικό κέλυφος του μοτέρ, που δεν ξέρω αν γίνεται. Τα ελατήρια είναι ρυθμισμένα στην κατώτερη θέση...Για να το πετύχουμε αυτό καλό είναι να μην βάζουμε βασεις η οτιδηποτε αλλο απο κάτο αλλα να αλλάζουμε το υψος απο το βιδάκι στο pulley
3 ερωτήσειςΜόνο στην κατώτατη θέση στέκεται ο ιμάντας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.