Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο η διάθεση είναι και αυτή μεγάλος παράγοντας, θΕΛΩ το νέο μου μηχάνημα να παίξει καλά ή καλύτερα από το Παλιό τόσο πολύ που τελικα - παίζει.
Και μιας και το φαινόμενο αυτό είμαι σίγουρος ότι με έχει επηρεάσει κι εμένα αύριο που θα έχω το απόγευμα δικό μου θα κάνω το εξής.
Μιας και έγινε ένας γενικός έλεγχος στο Lurne και βρέθηκαν 2 πολύ βασικά σημεία με πρόβλημα (θα τα αναφέρω αργότερα) τα οποία λύθηκαν, μιας και το micro seiki ακόμη δεν το έχω παραδώσει στο νέο ιδιοκτήτη του και μιας και το Gyrodeck εχει δεχτεί τις μικρες αναβαθμίσεις του, θα τα βάλω ξανά σε σύγκριση ελπίζω χωρίς προκατάληψη, με τις κεφαλές που γνωρίζω καλύτερα.
Δημήτρη όταν αδειάσει το μυαλό απ ΟΛΑ...μένει η μουσική (Παύλος Τσίμας).
Υπάρχει η 'επικαλούμενη' στιγμιαία ψυχική διάθεση...που εξαρτάται από κάποιους παράγοντες.
Είχα πάρει ένα βιβλίο απ το Book Shop του Hi -Fi World πριν 32 χρόνια...στα ξεκινήματά μου..
Μπορεί να μην έχω τώρα αυτό που θέλω, αλλά πέρασα από πολλές ηχομηχανές και αμέτρητα live...όπως επίσης ατέλειωτες ακροάσεις με γνωστούς και φίλους και ακρόαση άλλων συστημάτων...αυτό που μου έμεινε είναι ότι δεν γίνεται να δεις π.χ. έναν αγώνα μπάσκετ όπου η αγαπημένη σου ομάδα θα αποκλειστεί για ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να κάνεις συγκριτική ακρόαση μεταξύ δύο κεφαλών ,ή δύο καλωδίων..
Είναι πολύ δύσκολο να πάς απ το κέντρο π.χ. στο Ψυχικό περνώντας από μποτιλιαρίσματα ,φανάρια κ.λ.π. και να ακούσεις ένα σύστημα σε 'βάθος' και το έχω ζήσει μ αρκετούς φίλους από Μεγαλουπόλεις.
Τα 'αποτελέσματα' δεν θα είναι 'κατασταλαγμένα'.
Στις Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες αφοσιώνονται στους δίσκους τους τα Σαβ/κα ,καθημερινές γιοκ..Όταν επισκέπτομαι φίλους απ τα παλιά μια καθημερινή που έχουν έρθει απ την δουλειά, η ακρόαση είναι πραγματικά για να σπάει την ' ησυχία '..κάτι σαν μουσικό χαλί, κάτι σαν ένας επεξεργασμένος ήχος.
Έχω ξανα-γράψει ότι σχεδόν όλοι συμφωνούν για τις ακροάσεις τις 'μικρές ώρες' ..είναι πιο 'μεστές' κάτι που κάνω και γω, σβήνω τα πάντα και προσπαθώ ' να αδειάσω' κάτι που έχει σχέση με την απομάκρυνση κάθε αρνητικής ενέργειας, αρνητικής σκέψης σε κατάσταση χαλάρωσης (που γίνεται με διάφορους τρόπους).
Και βέβαια απομάκρυνση κάθε έννοια 'ρουτίνας'..
Και τονίζω ότι μιλώ για αναπαραγωγή μουσικής, ΟΧΙ για ένα live π.χ. Rock που υπάρχει 'διάλογος' με την 'σκηνή' και τον κόσμο (όπως υπάρχει 'διάλογος' σ ένα Θεατρικό έργο).
Παλιό μέλος που άνοιξε μαγαζί Αγγλία ,φίλος ,φανατικός με πήρε ν ακούσουμε ένα σύστημα φίλου του στα Βόρεια..στο δρόμο παραλίγο να στουκάρουμε ..τι ν ακούσεις μετά ?
Μεγάλο ρόλο παίζει η παντελής απουσία εξωτερικού θυρύβου (μετά από ένα δεκάρι που έκανα σε 9ιάρι μποφόρ, αν και έχω χαλαρώσει ο αέρας είναι τέτοιος που ακόμα και την Κακαουνάκη που ακούω τώρα (Cosmos) ..έτσι για να λέω ότι έχω ένα μουσικό διάλειμμα.
Στην περιοχή που διαμένω τα Σαβ/κα ο ήχος είναι 'διαφορετικός' ,αν και έχει γράψει κάποιος στον Ήχο πριν χρόνια ότι το ρεύμα είναι πιο καθαρό στην Επαρχία κ.λπ.