Micro Stock Agencies, διαδικτυακή διάθεση φωτογραφιών και πνευματικά δικαιώματα

Re: Micro Stock Agencies

Δεν γνωρίζω, αλλά υποθέτω ότι αν είναι στα 300dpi με την ελάχιστη ανάλυση που απαιτούν, θα είναι εντάξει!

Θα δοκιμάσω....

Μακάρι να το δεχτούν γιατί έχω πολύ πράμα. Έστειλα και κάποια landscapes από περιέργεια γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που φωτογραφίζω.

Αμάν αυτοί στο SS!

* Απέρριψαν τα ασπρόμαυρα με την αιτιολογία "film grain" ... Γκρρρ!
* Και τα τοπία μου γιατί focus is not located where we feel it works best...
* Και δύο φωτογραφίες που δείχνω μια σελίδα με ένα κείμενο και έναν μεγεθυντικό φακό εξαιτίας... Copyright(!). Τι και αν το κείμενο το έγραψα εγώ...

Σε γενικές γραμμές δέχτηκαν πολλές φωτογραφίες μου, όπως:

stock-photo-multicoloured-beads-background-68556910.jpg

stock-photo-bottles-with-colors-isolated-on-white-background-68653204.jpg

stock-photo-red-and-blue-gloves-isolated-on-white-background-68571745.jpg

Μου φαίνεται οτι είσαι η χαρά του γραφίστα! Τοπία που έστειλα και πέρασαν, από πωλήσεις μηδαμινές έως καθόλου...

Θα δείξει η αυριανή μέρα αν στρέφομαι προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί προς το παρόν δεν τσουλάει τίποτα και απογοητεύομαι.
Περισσότερο θα 'θελα να διαπιστώσω κατά πόσο οι νέες φωτογραφίες επηρεάζουν και τις παλιές.

Επειδή για χρόνια φωτογράφιζα 95% σε ασπρόμαυρο τώρα με το έγχρωμο επικεντρώνομαι στο πρωταρχικό του γνώρισμα: Το χρώμα.

Last edited:

Ευχαριστώ Βλασίδης. :shakehands:

Ενώ εχθές μπορούσα να δω τις καινούργιες φωτογραφίες μου μέσα στο portfolio , σήμερα που μπήκα δεν υπάρχουνε παρά μόνο οι παλιές. Το κάνει και σε εσάς αυτό ή να αρχίσω να ανησυχώ;

Υπομονή.... τό' χεις!!!!

+1... κάποιο bug θα είναι που δεν τις βλέπεις όλες, κι εμένα καμιά φορά ενώ έχω επεξεργαστεί τα στοιχεία και έχω κάνει submit, δεν φαίνεται. ¨οταν ανανεωθεί όμως (κάθε μια ώρα) είναι εντάξει.

Τελικά έφταιγε το φίλτρο "Most Popular". Όταν το αλλάζω φαίνονται κανονικά. Όμως τι σημαίνει αυτό για τις φωτογραφίες που δεν φαίνονται; Ότι δεν έχουνε views;

Νέο bug: Ενώ στο Latest Downloads μου δείχνει 4 νέες φωτογραφίες πως έχουνε αγοραστεί σήμερα, αυτές δεν φαίνονται πουθενά αλλού ούτε έχουν ανέβει τα χρήματα ούτε ο αριθμός downloads

Last edited:

Μην είσαι ανυπόμονος, το λέι κάτω-κάτω: τα στοιχεία ανανεώνονται κάθε μια ώρα για λόγους ταχύτητας του site ΕΚΤΟΣ από τον χάρτη που είναι real time...

Καλά ντε μη με μαλώνεις :grandpa:

Σου αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία:

stock-photo-integrated-circuits-for-background-68890990.jpg

PS: Σταματάω να ασχολούμαι με το istockphoto. Το 'χει παρακάνει με τις απορρίψεις και τις ηλίθιες δικαιολογίες.

Ποτέ δεν μαλώνω κανέναν, είμαστε μεγάλα παιδιά (ή τέλος πάντων έτσι νομίζουν όλοι...), σε ευχαριστώ - ελπίζω να μη μου ζητήσεις ραντεβού :flipout::flipout::flipout:

Μπα δεν έχω τέτοιες βλέψεις αγαπητέ :slapface:

Για την ιστορία, το νέο Best Seller της ημέρας:

stock-photo-three-fresh-red-tomatoes-isolated-on-white-background-68884660.jpg

τον τελευταίο καιρό δεν ανεβάζω καθόλου φωτογραφίες στο SS γι αυτό και έχω κολλήσει σε χαμηλά νούμερα. Όμως χθες μπήκε κάποιος στο FT και πήρε (μέχρι στιγμής) 24 φωτο της Αθήνας από το δικό μου portfoglio. Μια χαρά...

άλλο να βλέπεις να πουλιούνται μια μια, κι άλλο 24 μαζί.

Τέλειο! Τελικά έχει διαφορά το να ακούς ένα "μπράβο" για μια φωτογραφία από το να δίνει κάποιος χρήματα για να την αποκτήσει.

Κι εγώ βρίσκομαι σε μονοψήφια νούμερα όμως φαντάζομαι θα φταίει το portfolio 13 ημερών (66 φωτογραφίες).

Ξέρετε τι έχω παρατηρήσει; Πως το 99% των πωλήσεων μου στο SS πραγματοποιείται μεταξύ 16:00 - 19:00.

Βλάση, αυτό το σύστημα με τα portfolios που έχει το FT, προσφέρει κάτι πέραν της δικής σου οργάνωσης? Τα άλλα δεν βλεπω να έχουν παρόμοιο σύστημα, θα με ενδιέφερε ειδικά στο SS που έχω πλέον ανεβασμένες 700+ φωτό, και παρά την διπλή αρχειοθέτηση χάνομαι λιγάκι όταν κοιτάω 3-4 μήνες πίσω...

τον τελευταίο καιρό δεν ανεβάζω καθόλου φωτογραφίες στο SS γι αυτό και έχω κολλήσει σε χαμηλά νούμερα. Όμως χθες μπήκε κάποιος στο FT και πήρε (μέχρι στιγμής) 24 φωτο της Αθήνας από το δικό μου portfoglio. Μια χαρά...

άλλο να βλέπεις να πουλιούνται μια μια, κι άλλο 24 μαζί.

Γύρισα χθες ταλαίπωρος, και ξέχασα τους καλούς τρόπους μου... συγχαρητήρια! :SFGSFGSF:

Ψαχνωντας χθες κάτι βιβλία έπεσα πάνω στις "διαρροές" από τα stock agencies. Από το 2008 είχαν ξεκινήσει από istock και μιλάμε για τεράστιο όγκο