Re: Micro Stock Agencies
δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια. Κι αυτό διότι το Alamy κάνει συχνά αλλαγές στο workflow, όπως επίσης και στο content management tool που χρησιμοποιεί. Προσωπικά χρειαζόμουν περίπου 50-80 λεπτά για κάθε φωτογραφία, κι εννοώ από το Upsize, το upload, τις λέξεις κλειδιά, τις δεύτερες λέξεις κλειδιά, την περίληψη θέματος (άντε να δείς πόσο εύκολο είναι με αψίδες, τρούλους, ημιθόλια, κλπ. ) . Και τελικά όχι μόνο δεν είχα πωλήσεις, αλλά είχα κι ελάχιστες επισκέψεις στο Portfoglio. Γι αυτό το εγκατέλειψα. Με τα παραπάνω δεν θέλω να σε επηρεάσω, απλώς δηλώνω τη δική μου εμπειρία.
Τα microstocks είναι διαφορετική περίπτωση κι ελπίζω σε 1-2 μήνες να έχω λίγο χρόνο για να ασχοληθώ και πάλι μαζί τους. Τώρα δουλεύω από 08.30 μέχρι 01.00 με διαλείμματα μόνο για μεταφέρω τα παιδιά σε σχολεία, αγγλικά, μπαλέτα, ποδόσφαιρα, κλπ.Να φανταστείς συνήθως τρώω μπροστά στον ΗΥ. Ήλθα για 2 μέρες στην Αθήνα και ο ελεύθερος χρόνος μου ήταν μόνο από σταθμό Λαρίσης μέχρι το Πανεπιστήμιο με το Μετρό. Οι υπόλοιπες 36 ώρες ήταν δουλειά....