Re: Micro Stock Agencies
Κατόπιν ωρίμου σκέψης, κατέβασα τις φωτογραφίες μου από τα FuturePicks και 123RF. Ο λόγος, πολύ απλός - δεν έχω πουλήσει ούτε μια φωτογραφία μέσω αυτών, ποιός ξέρει ίσως δεν είναι το στύλ μου.
Κατά τα άλλα, στο SS συνάντησα κάποιες φωτογραφίες που φέρουν όλες ανεξαιρέτως τον τίτλο: "Parthenon... blahblahblah", ενώ τα πραγματικά θέματα είναι π.χ. το Ερέχθειο, μια κολώνα από τον ναό του Ολυμπίου Διός κ.λ.π. Ο "συνάδελφος" ή είναι άσχετος και ήρθε για ώρες στην Αθήνα, τον πήγανε βόλτα να δεί τον Parthenon και νόμιζε ότι όλα είναι... Parthenon, ή το πιθανότερο είναι πονηρός, και επειδή τα keywords "parthenon", "acropolis" είναι ψηλά στην λίστα και αυξάνονται οι πωλήσεις σου, κοπάνησε αναντάμ-μπανταντάμ τις λεξούλες, κι όποιον πάρει ο χάρος.
Έστειλα βέβαια message στους κ.κ.υπεύθυνους του SS, επισημαίνοντας - μεταξύ άλλων - τον κίνδυνο να βρεθούν κάποιοι artists (με βαθειά γνώση του αντικειμένου) να προμοτάρουν διάφορα με φαρδιά-πλατειά το "Parthenon", και στη φωτό να παίζουν άσχετα. Υποτίθεται ότι θα μου απαντούσαν εντός 24 ωρών... και οι μέρες περνάνε, κοντεύουνε βδομάδα.