Καλημέρα σας,
τον τελευταίο καιρό έχω μεγάλο πρόβλημα με το SS. Στέλνω μεγάλα πακέτα και απορρίπτονται όλες για τον ίδιο λόγο, και κάθε φορά για διαφορετικό. Τη μια φορά είναι white balance is wrong or not ...., την άλλη soft or not.... και άλλη φορά noise. Τις περισσότερες φορές δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Χθες όμως έφαγα πόρτα εντελώς αναίτια και δεν σκοπεύω να το περάσω έτσι. Έχω ένα πολύ μεγάλο αρχείο από φωτογραφίες στρατιωτικών κοιμητηρίων και τουλάχιστον 150 από αυτές ανεβασμένες στο SS. Χθες και προχθες ανέβασα 78 φωτογραφίες από την περιοχή της Καλλίπολης και απορρίφθηκαν όλες για property release. Βγήκα από τα ρούχα μου, καθώς όλες οι προηγούμενες δικές μου και όλων των άλλων που ήδη έχει το SS Πολύ απλά δεν έχουν property release. Έτσι τους έστειλα μια επιστολή και ζητώ να μάθω αν άλλαξε κάτι στην πολιτική τους κι άν ναι, τότε αν θα διαγράψουν όλες τις ήδη υπάρχουν φωτο των στρατιωτικών κοιμητηρίων που έχουν (καμιά 30.000). Να και η επιστολή
Vlasis Vlasidis (vlas2000)
Εχουν πολλά σπαστικά, αυτό με τον θόρυβο μου το λενε και σε μενα συχνα χωρις να υπαρχει ,με ISO 100.
Επισης πολλες απορίψεις για trademark π.χ. για αυτοκινητάκια όταν υπάρχουν εκαντοτάδες παρόμοιες στίς σελίδες τους και για πολλά άλλα.
Σκεφτηκα να τους στείλω email για αυτό αλλά τούς έχω βαρεθεί, θα μου δώσουν μιά κοινότυπη απάντηση πάλι και στα τέτοια τους.
Πολλές απορίψεις για τοπία με αιτιολογία οτι είναι ανεστίαστες παρόλο πού πήρα καλό φακό και δεν εχω πλέον τον παλιό του κιτ.
Ηθελα να ξερα αν επαιρνα μια fullframe με τον πιο ακριβο φακο θα ήταν πιό καταδεκτικοί?Ισως λιγο .
Δυστηχώς για αυτούς είμαστε απλοί αριθμοί δεν υπολογίζουν τόν κόπο μας ούτε τα έξοδα μας.Σίγουρα αυτά δεν γινόταν υποθέτω όταν ήταν στις αρχες.
το μαγαζί.
Τώρα τελευταία παρουσιάστηκε ενα μικρο πρόβλημα, δεν λαμβάνω email για την "λυπητερή"perator: για τα αποτελέσματα έγκρισης η αποριψης Status of your recently submitted images
Παρα πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μας λες κ ευχαριστω πολυ που τα μοιραζεσαι, αλλα να ρωτησω κατι.. κατα ποσο χρειαζεται αδεια για να πουλησεις φωτο ενος μνημειου;;αν χρειαζεται αδεια σου το λεει το ιδιο το site ή υπαρχει περιπτωση να σε ''κυνηγησουν'' ;;
Το monitor θέλει σίγουρα κάποιο στοιχειώδες καλιμπράρισμα. Με τέρμα φωτεινότητα δεν είσαι εντάξει, ψάξε στα σχετικά forum να βρείς συστηνόμενες ρυθμίσεις (υπάρχουν για τις περισσότερες κάπως γνωστές οθόνες), και ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/monitor-calibration.htm , http://www.imaging-resource.com/ARTS/MONCAL/CALIBRATE.HTM. Τέλος θυμήσου ότι αυτές που δέχθηκαν τις "κατοχύρωσες" δηλαδή την επόμενη φορά θα ανεβάσεις τις 1+3 που πέρασαν συν τις καινούριες σου προσπάθειες. Καποια στιγμή θα τα καταφέρεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.