Ρε παιδιά έπαθα καταστροφή, να καεί η 100αρα πλάσμα του Μπίλ Γκέιτζς! Αναβάθμισα (πήγα δηλαδή) σε 10άρια στο λάπτοπ διότι βαρέθηκα να βλέπω τσούπ το παραθυράκι της αναβάθμισης κάθε τρεις και λίγο και έγινε το μεγάλο κακό. Αφού τα κατέβασα και ξεκίνησε η εγκατάστασή, ξανατσούπ μπλε οθόνη με error 0x000000f χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα πλην f9 (use a different operating system) που απλά με ξαναφέρνει στο ίδιο error.
Βγάζω τον σκληρό, εντάξει λέω, θα τον συνδέσω στο desktop να πάρω τουλάχιστον τα αρχεία μου από μέσα. Ματαξανατσούπ!Ο σκληρός σας είναι αφορμάριστος μου λέει και φυσικά δεν τον διαβάζει.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καντήλια έχω ρίξει στην microsoft για αυτήν την ανώδυνη αναβάθμιση που έχουν σχεδιάσει τα τσακάλια!
Τους εύχομαι τα πτωχεύσουν, να τους αγοράσει η apple για 1 δολάριο και να τους κλείσει! :furious3:
Θα μου πεις εσύ ρε φωστήρα γιατί δεν πήρες κανα buckup και δίκιο θα έχετε. Γιατί λέω φτάσαμε στα 10 ρε γ@μώ το κέρατο μου, 2015,δεν μπορεί, απροβλημάτιστα θα γίνει η αναβάθμιση...και φυσικά αυτομουτζώνομαι..
Εχει κανείς καμιά φαεινή ιδέα μήπως και σώσω τουλάχιστον τους φακέλους του firefox που με καίει πιο πολύ (μιλάμε δεν θυμάμαι ούτε το password στο email μου, έχω καταστραφεί ψυχολογικά) ?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παιδιά, όποιος θέλει να νιώσει την αδρεναλίνη του στα ύψη, άλλα φοβάται να κάνει bagging jumping, ας κάνει αναβάθμιση στο πισι του σε 10άρια χωρίς να έχει πάρει buckup..
recovery partition δεν έχεις?