Microsoft Windows 10

Τι κάνουμε όταν μετά από update ο υπολογιστής έχει κολλήσει στον "κύκλο του διόλου" κ δεν κάνει τπτ;

Update στα Windows 10 ή upgrade σε Windows 10 ?

update ένα απλό update ... βέβαια είναι το πρώτο μετά από τότε που είχα απενεργοποιήσει κάποιες διεργασίες των win ακολουθώντας κα´πους οδηγούς που έχουν παρουσιαστεί εδώ!
δεν ξέρω μήπως αυτό φταίει...
αλλά πλέον δεν ισχύει το ερώτημα... έκανα φορμάτ... έτσι κ αλλιώς το είχα σκοπό
με παιδεύουν διάφορες άλλες *@&#(@*#&$()@ των win αυτή τη στιγμή αλλά τέλος πάντων

με παιδεύουν διάφορες άλλες *@&#(@*#&$()@ των win αυτή τη στιγμή αλλά τέλος πάντων
χαχαχα....υπομονή θέλουν....
Πάντως τα 10 είναι σαφώς βελτιωμένα (τουλάχιστον για desktop χρήση) σε σύγκριση με τα 8 & 8.1, το έχει σύστημα η Microsoft να βγάζει καλές εκδόσεις μία παρά μία....:furious3:

χαχαχα....υπομονή θέλουν....
Πάντως τα 10 είναι σαφώς βελτιωμένα (τουλάχιστον για desktop χρήση) σε σύγκριση με τα 8 & 8.1, το έχει σύστημα η Microsoft να βγάζει καλές εκδόσεις μία παρά μία....:furious3:
Ωραία... Τότε για πες μου γιατί δεν μπορεί να εγκατασταθεί το πακέτο γλώσσας για τα αγγλικά;
Δείχνει ότι το περνάει κ μετά από λίγο πάλι βγάζει λήψη πακέτου... Το εχω δοκιμάσει 10 φορές.
Προσπαθώ να αλλάξω την γλώσσα του υπολογιστή κ δεν μπορώ με τπτ.
Πριν το φορμάτ το είχα κάνει.
Δυστυχώς το στικάκι που έφτιαξα για να κάνω το φορμάτ δεν έγινε άλλη επιλογή γλώσσας πάρα μόνο ελληνικά.. WTF

Τελικά το θέμα με το πακέτο γλώσσας λύθηκε μετά από ένα update το οποίο είχε να κάνει και με την έκδοση 1511 (αν και είχε περαστεί και μετά το φορματ αυτή)
Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!!

Windows 10 Anniversary Update: Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση έρχεται δωρεάν το καλοκαίρι

windows_10_anniversary_update_01.jpg

Ξεκίνησε το συνέδριο BUILD για τους developers της Microsoft και η εταιρεία προχώρησε αμέσως στην επίσημη ανακοίνωση του Windows 10 Anniversary Update, το οποίο θεωρείται ως το πρώτο μεγάλο update για το λειτουργικό σύστημα που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό με την κωδική ονομασία Redstone.

Το Windows 10 Anniversary Update θα είναι διαθέσιμο δωρεάν το καλοκαίρι για όλους τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει το Windows 10 και φέρνει μαζί του αρκετά ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Καταρχήν, το σύστημα αναγνώρισης βιομετρικών στοιχείων, Microsoft Hello, θα υποστηρίζεται από ακόμη περισσότερες εφαρμογές (συμπεριλαμβάνονται και third-party) με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Microsoft Edge browser για είσοδο σε ιστοσελίδες απλά με το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη. Επίσης, έχει εξελιχθεί σημαντικά η προσωπική βοηθός Cortana (ενσωμάτωση σε emails και Skype) και θα λανσαριστεί το ενοποιημένο κατάστημα εφαρμογών με universal εφαρμογές για Windows 10 και Xbox One.

windows_ink_01_01.jpg

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη είναι το νέο σύστημα Windows Ink, το οποίο αναγνωρίζει αυτά που γράφει ο χρήστης στην εφαρμογή Sticky Notes (είτε με γραφίδα είτε με το δάκτυλο) και ενεργοποιεί την βοηθό Cortana για να αναλάνει πρωτοβουλίες. Π.χ. μπορείτε να γράψετε “τηλεφώνησε στον κ. Παπαδόπουλο στις 21:00” και η Cortana θα συμπληρώσει αυτόματα στις υπενθυμίσεις το σημείωμα σας. Το σύστημα Windows Ink θα υποστηρίζεται από τις εφαρμογές Office και από τις εφαρμογές της Adobe, ενώ σύντομα θα προστεθούν κι άλλες.

Τέλος, οι χρήστες θα έχουν πλεόν τη δυνατότητα να streamάρουν παιχνίδια του Xbox One απευθείας στο PC τους και να απολαμβάνουν cross-platform υπηρεσίες όπως το Steam.

[via]
(Sent from Nexus 6)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε αν όχι απο το ενοχλητικό εικονίδιο , τουλάχιστον από την αυτόνομη εγκατάσταση των 10 ? Έκανα ένα κλικ στο παράθυρο και είδα πως έχει αποφασίσει κιόλας η μαικροσοφτ να τα κατεβάσει και μάλλον να τα βάλει στο Pc Μου στις 14 Απριλίου . Εχω τα 7άρια και είμαι υπερευχαριστημένος .Αυτό το πράγμα με το ζόρι είναι εντελώς παράλογο .

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε αν όχι απο το ενοχλητικό εικονίδιο , τουλάχιστον από την αυτόνομη εγκατάσταση των 10 ? Έκανα ένα κλικ στο παράθυρο και είδα πως έχει αποφασίσει κιόλας η μαικροσοφτ να τα κατεβάσει και μάλλον να τα βάλει στο Pc Μου στις 14 Απριλίου . Εχω τα 7άρια και είμαι υπερευχαριστημένος .Αυτό το πράγμα με το ζόρι είναι εντελώς παράλογο .

=> Hide Windows 7 Updates that you do not Ever Want to Install

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Ευχαριστώ για το λινκ αλλά δεν βοηθάει και ιδιαίτερα μια και είναι γενικό και αόριστο . Πριν κάτι μήνες ξεκίνησα να κρύβω upadates αλλά στην πορεία βγαίναν και άλλα . Επίσης σαν τεμπέλης που είμαι εχω auto update οπότε και δεν μπορώ να τσεκάρω ένα προς ένα
τα KB αρχεία τι ακριβώς κάνει και αν το θέλει . Ηλπιζα να εχει κυκλοφορήσει κάποιο .exe ή bat που να πετάει εκτός αυτόματα όλα τα updates . Αλλά πέρα απο το ενοχλητικό του εικονιδίου πιο πολύ με ενδιαφέρει μην κάνει αυτόματη εγκατάσταση κάποια στιγμή που λείπω απο το pc

Τελικά για την ιστορία σε δύο υπολογιστές απεγκατέστησα και μπλόκαρα το ΚΒ3035583 και εδώ και μια εβδομάσα περίπου ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο τα 10 . Μακάρι να είναι τόσο απλό

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Εγκατεστησα μια χαρα τα 10περισι τον Αυγουστο. To update ομως του Νοεμβριου με τιποτα,
Προσπαθησα ισως και 20 φορες τους τελευταιους μηνες παντα με το ιδφιο αποτελεσμα. Οταν γινεται η εγκατασταση των οδηγων κολαει στο 32% και δινει την κλασσικη blue screen of death.
Μετα τουλαχιστον γυριζει στην προηγουμενη version 10.
Εχω διαβασει και εχω προσπαθησει τα παντα,
Να αποσυνδεσω ολες τις εξωτερικες συσκευες,
Να βγαλω και τον δισκο εξωτερικο
Να αποσυνδεσω και τους δισκους εσωτερικα και τα bluray - dvd στο κουτι αφηνοντας μονο τον κυριο δισκο.
Καπου διανασα να κλεισω ακομα και το router - wifi κατα την εγκατασταση - update.
Τιποτα παντα το ιδιο αποτελεσμα.
Σε μια dvb καρτα τηλεορασης που υποπτευομαι οτι κανει τη ζημια απενεργοποιησα τον odhgo thw.
Ξανα 32% kai blue screen με κεινο το ηλιθιο λυπημενο χαμογελο.
Any ideas?
Ελπιζω να διορθωθει με την anniversary update ελπιζοντας οτι θα περασει αυτη τη φορα τον σκοπελο του 32%.
Αν εχει κανεις καμμια ιδεα θα τον/την παρακαλουσα να με φωτισει
Νικος

Δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο image των win 10 από την Microsoft (που περιέχει και το update) και να το εγκαταστήσεις από την αρχή; Το κλειδί σου θα διατηρηθεί. Απλά θα πρέπει να τα στήσεις όλα από την αρχή.

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο image των win 10 από την Microsoft (που περιέχει και το update) και να το εγκαταστήσεις από την αρχή; Το κλειδί σου θα διατηρηθεί. Απλά θα πρέπει να τα στήσεις όλα από την αρχή.

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι γιατι με παινει συγγρυο να σκεφτω να στησω παλι απο την αρχη το συμπαν
Ελπιζω να μπορω να βαλω την anniversary update χωρις το ιδιο ποροβλη,α. Απο οτι διαβασα το αυγκεκριμενο προβλημα ταλαιπωρει δεκαδες χρηστες.
Ευχαριστω για την απαντηση

Παιδιά καλησπέρα, τώρα τελευταια όταν πάω να πατησω το start για να βγάλει τις εφαρμογές δεν μου το ανοίγει και βγάζει μύνημα οτι στο επόμενο login θα προσπαθήσει να το διορθώσει αλλά ξανά τα ίδια...μπορω να κάνω κάτι?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τέλος η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 στις 29 Ιουλίου

Η πολύ καλή πορεία των Windows 10 στην αγορά συνεχίζεται, με τη Microsoft να ανακοινώνει σήμερα
ότι οι συνολικές εγκαταστάσεις του νέου της λειτουργικού συστήματος, έφθασαν τα 300 εκατομμύρια.​

Όπως πάντα, ο αριθμός, αυτός περιλαμβάνει όχι μόνο τις εγκαταστάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε
προσωπικούς υπολογιστές, αλλά και τις νέες πωλήσεις Windows 10 Mobile συσκευών όπως επίσης και
του Xbox One, που στηρίζονται στην πλατφόρμα της Microsoft. Η τελευταία ενημέρωση που είχε δώσει
η Microsoft ήταν στα τέλη Μαρτίου και στο συνέδριο Build, όπου τότε η εταιρεία είχε ανακοινώσει 270
εκατομμύρια εγκαταστάσεις.

Με σταθερή άνοδο, ο ρυθμός παρουσίας των Windows 10 σε διάφορες συσκευές θεωρείται μεγαλύτερος
από αυτόν που ίσχυε με τα Windows 7 και φυσικά τα Windows 8, με τη Microsoft να έχει θέσει από νω-
-ρίς τον πήχh ψηλά, στοχεύοντας συνολικά σε 1 δισ. εγκαταστάσεις σε διάστημα 2-3 ετών.

Όμως στην ανακοίνωση της Microsoft, σημαντικότερη μπορεί να θεωρηθεί η «υπενθύμιση» για τη λήξη
της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης για τους κατόχους νόμιμης άδειας Windows 7 ή Windows 8. Από
την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των Windows 10, η εταιρεία έχει ενεργοποιήσει μια προσφορά που απευ-
-θύνεται σε κατόχους PC, οι οποίοι μπορούν να αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση χωρίς καμία
χρέωση. Η προσφορά λήγει ακριβώς με τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του λειτου-
-ργικού, δηλαδή στις 29 Ιουλίου 2016, και όπως όλα δείχνουν, η Microsoft δε θα την επεκτείνει για
μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα η Microsoft υπενθυμίζει ότι από τις 30 Ιουλίου, το κόστος αγοράς ή αναβάθμισης στα Windows
10, έχει διαμορφωθεί στα $119.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via] . [via]