DomieMic65
Supreme Member
Τι κάνουμε όταν μετά από update ο υπολογιστής έχει κολλήσει στον "κύκλο του διόλου" κ δεν κάνει τπτ;
Update στα Windows 10 ή upgrade σε Windows 10 ?
χαχαχα....υπομονή θέλουν....με παιδεύουν διάφορες άλλες *@&#(@*#&$()@ των win αυτή τη στιγμή αλλά τέλος πάντων
Ωραία... Τότε για πες μου γιατί δεν μπορεί να εγκατασταθεί το πακέτο γλώσσας για τα αγγλικά;χαχαχα....υπομονή θέλουν....
Πάντως τα 10 είναι σαφώς βελτιωμένα (τουλάχιστον για desktop χρήση) σε σύγκριση με τα 8 & 8.1, το έχει σύστημα η Microsoft να βγάζει καλές εκδόσεις μία παρά μία....:furious3:
Έχεις κάνει update για να εγκατασταθεί η έκδοση 1511 ?
Συνήθως αυτό λύνει τα περισσότερα προβλήματα...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε αν όχι απο το ενοχλητικό εικονίδιο , τουλάχιστον από την αυτόνομη εγκατάσταση των 10 ? Έκανα ένα κλικ στο παράθυρο και είδα πως έχει αποφασίσει κιόλας η μαικροσοφτ να τα κατεβάσει και μάλλον να τα βάλει στο Pc Μου στις 14 Απριλίου . Εχω τα 7άρια και είμαι υπερευχαριστημένος .Αυτό το πράγμα με το ζόρι είναι εντελώς παράλογο .
Δοκίμασες να κατεβάσεις το τελευταίο image των win 10 από την Microsoft (που περιέχει και το update) και να το εγκαταστήσεις από την αρχή; Το κλειδί σου θα διατηρηθεί. Απλά θα πρέπει να τα στήσεις όλα από την αρχή.
Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παρατηρησε κανεις μειωση ταχυτητας στις θυρες USB 3.0 με τα win10;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.