γιατί, το πόλο των 75 το 1400 το ίδιο και χειρότερο δεν είναι?
Μια φορά πήγα ταξίδι με της γυναίκας μου μέχρι Πελοπόννησο και ζορίστηκα
Σε επαρχιακό όπως π.χ. η παλιά Άργους-Κορίνθου, απλώς δεν προσπερνάς. Μένεις πίσω από τα φορτηγά. Όχι πως το τότε δικό μου ήταν καλύτερο: Πεζό 306 πάλι με 75 ίππους. Το έσωζε -κάπως- το κοντό του σαζμάν.
Η fiat εχει παραδοση στους πετρελαιοκινητηρες και αν δεν κανω λαθος, εκτος απο το corsa,fiat φοραει, ακομα ενα μικρο (νομιζω το fiesta).Eγω παντως (που το αυτοκινητο το θεωρω "αναγκαιο κακο") θα εβλεπα και το "ψοφιο" kia Rio στα 1100 κιβ.το οπελ κορσα φοραει κινητηρα της φιατ στις εκδοσεις πετρελαιου...
Ανέβηκα από σπάρτη πέρσι με ένα clio 1200 του 2004 με 140+ και το αμάξι πάταγε απίστευτα στον δρόμο.
Πέρασα χθες ξανά από την fiat και πλέον είμαι πιο κοντά στο polo.
Αύριο πάω να το οδηγήσω κιόλας...
Ντίνο βρήκες κανένα καλό βενζινάδικο;
Είμαι σε δίλημμα...
VW Polo 1.2 TDi Bluemotion 75hp(Κατανάλωση 3.4 ρύποι 89) ή Fiat Punto 2012 1.3 multijet 85hp (Κατανάλωση 3.5 ρύποι 90)
Έχει κάποιος άποψη;
Ανέβηκα από σπάρτη πέρσι με ένα clio 1200 του 2004 με 140+ και το αμάξι πάταγε απίστευτα στον δρόμο.
Πέρασα χθες ξανά από την fiat και πλέον είμαι πιο κοντά στο polo.
Αύριο πάω να το οδηγήσω κιόλας...
Ντίνο βρήκες κανένα καλό βενζινάδικο;
Μην το σκέφτεσαι, Fiat Punto 2012 1.3 multijet 85hp !!
Ρωτησα φιλο ταξιτζη (εδω της περιοχης μου), και που συνεστησε μια σελ στην Σαρωνιδα. Εκει βαζει και αυτος (μερσεντε Ε 2ΧΧ) και ο γιος του (μερσεντε S320).
Με βολευει βεβαια, ειναι στον δρομο μου.
Το περασμενο ΣΚ πηγα μεχρι τα Τρικαλα Κορινθιας. Μηδενισα την καταναλωση μολις κατεβηκα στο Ξυλοκαστρο, και μεχρι Μαρκοπουλο με ταχυτητες 110 - 125 εδειχνε 4,2 στα 100.
Τους πλαινους αγερες παντως τους "ακουει"...
Σημερα απο το πρωι, εκανα: Θυμαρι-Λαυριο-Ν.Φιλαδελφια-Ανω Λιοσια-Νεο Ψυχικο-Ηλιουπολη-Βουλα και επιστροφη Θυμαρι, (απειρα και μικτα χλμ, και μου εδειχνε 4 λιτρα)
Οδήγησα το Polo πριν λίγο. Μ' άρεσε πολύ, ειδικά μετά τις 2.000 στροφές σε κολλούσε στο κάθισμα. Μάλλον προς αυτό με βλέπω! Επίσης με το που μπήκα μέσα μου φάνηκε πολύ οικείο και το οδήγησα πολύ άνετα. Ελάχιστος θόρυβος από την μηχανή, ωραίο και το start-stop.
Μ'αρέσει!!!!
Οδήγησα το Polo πριν λίγο. Μ' άρεσε πολύ, ειδικά μετά τις 2.000 στροφές σε κολλούσε στο κάθισμα. Μάλλον προς αυτό με βλέπω! Επίσης με το που μπήκα μέσα μου φάνηκε πολύ οικείο και το οδήγησα πολύ άνετα. Ελάχιστος θόρυβος από την μηχανή, ωραίο και το start-stop.
Μ'αρέσει!!!!
Λογικά ναι, Δευτέρα-Τρίτη θα ξέρω σίγουρα. Θα σας ενημερώσω.
Κωνσταντίνε 16.000 έχει τελική τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.