Μικρό πετρελαιοκίνητο....

Καλά ρε σεις από τον πρώην κοινοτάρχη βάζετε ??? :flipout:

Επειδή είστε νεώτεροι από εμένα στην περιοχή σας λέω μακρυά και αλάργα..... εδώ και πολλά χρόνια...

Μα ποσο παλιος εισαι επιτελους ?

Αν πριν το '90, να σε ακουσουμε :p

Εχω καιρό να ασχοληθώ με τιμες αυτοκινητων αλλα αν ειναι καλά οπως λετε παω πάσο

Το 1970 ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης του συγχωρεμενου του Πατέρα μου...

Re: Απάντηση: Μικρο πετρελαιοκινητο....

Τι αξιοπιστο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, τοσο απο πλευρας κοστους (αγορα-συντηρηση), αλλα και ΚΥΡΙΩΣ απο πλευρας καταναλωσης θα μπορουσατε να μου προτεινετε ?

Εκτος των παραπανω προϋποθεσεων με ενδιαφερει να στριβει και να σταματαει...

Για πειτε καμια ιδεα βρε παιδια...

Opel Corsa 1,3 που κοιταξα προ μηνός, γύρω στα 8.500 μεταχειρισμένο!
Είναι ακριβά τα άτιμα...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5294423/

Σαββατο βραδυ ανεβασα την παραπανω αγγελια.

Πριν 2 ωρες ολοκληρωθηκε η μεταβιβαση...

2μιση χρονια ακριβως μετα απο την ημερα που το αγορασα...

Παμε για αλλα τωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μικρο πετρελαιοκινητο....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5294423/

Σαββατο βραδυ ανεβασα την παραπανω αγγελια.

Πριν 2 ωρες ολοκληρωθηκε η μεταβιβαση...

2μιση χρονια ακριβως μετα απο την ημερα που το αγορασα...

Παμε για αλλα τωρα

Σόρυ για το οφτοπικ, από τις πιό ολοκληρωμένες αγγελίες που έχω δει στο car, με φωτό όχι μόνο από το book service αλλά με αποδείξεις ακόμα και φωτό από τα σημαδάκια. Από μακριά φωνάζει ότι ο πωλητής είναι Κύριος με κεφαλαίο Κ.
Πως να μην πουληθεί μετά σε χρόνο dt.

Αντε με το καλό το επόμενο. Εκτός από πετρέλαιο παίζει π.χ. κανά ηλεκτρικό ή φυσικό αέριο είναι πολύ νωρίς ακόμα για ελλάδα;

Οχι θα κατσω να σκασω :p

Τον ντιλα τον εχω κρατησει απο το 2007... :flipout:

Νισαφι πια

Επισης Τασο...

Ενα ρενω κλιο πετρελαιο κατα πασα πιθανοτητα θα παρω....

Μ5 στην χωρα των τρωκτικων απαγορευεται....

Ντινο να ρωτησω γιατι το πουλησες εφοσον ησουν ευχαριστημενος μαζι του?

Ψαχνω μικρο diesel που να καιει οσο πιο λιγο γινετε και κοιταω μεταχειρισμενα corsa σαν το δικο σου, απο του '11 και μετα..
Δεν θα κανω την αγορα τωρα τωρα.. Περιμενω να βγει το καινουργιο για να πεσουν οι τιμες κιαλλο στο παλιο.

Εχω οδηγησει αρκετουτσικα ενα corsa 1.2 εταιρικο (οχι την εκδοση πετρελαιου) και μου αρεσε πολυ, γιαυτο και κοιταω αυτο. Βεβαια αν υπαρχουν καλυτερες προτασεις, θα χαρω να τις ακουσω..

Γραφω λιγο παραπανω απο 15.000χλμ το χρονο και ισως απο του χρονου να γραφω ακομα περισσοτερα.

Το πουλησα γιατι το βαρεθηκα....

Δικαιολογηθηκα μεσα μου, μιας και το ... οικονομικης φυσεως σκεπτικο μου ηταν το εξης:

Σεναριο Α. Το δινω παρνω 9500 και τσονταρω αλλα 6500 και παιρνω ενα "Χ" με 16.οοο

Σεναριο Β, το κραταω για ακομη 2-3 χρονια (μεχρι το 2017 ας πουμε εχω φτασει τοτε στα 160.000 χλμ, η εγγυση εχει τελειωσει (δεν θυμαμαι αν εχει μεχρι τις 150 ή 180k), εχει βγει απο τον Οκτωβρη του 2014 καινουργιο, και εχουν "βγει" στην αγορα δευτερο χερι προς πωληση σαν το δικο μου: Ελληνικα, diesel, με ισως λιγοτερα χιλιοματρα κιολας.

Σημερα, σε αγγελιες ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου (ελληνικα με τοσα χλμ). Τοτε πιστευω θα υπαρχουν πολλα.

Οποτε, τα 9500 σημερα θα γινουν - ας πουμε - με το ζορι 5.000. Θα πουλουνται πολλα περισσοτερα, θα εχει βγει και νεο μοντελο, και το δικο μου θα φιγουραρει στο top χιλιομετρων)

Να θελω τοτε καποιο που κανει παλι 16000. Θα δωσω 11.000

Προτιμω να δωσω σημερα 6.500, να εχω ενα καινουργιο, ποιο μοντερνο... (απο πλευρας εξοπλισμου & τεχνολογιας...) και που να μου αρεσει περισσοτερο...

Last edited:
Μια χαρα το σκεπτικο σου.. Στην ουσια αυτο που κοιταξες να αποφυγεις εσυ (να μην βγει το καινουργιο και να υπαρχουν πολλες επιλογες στα παλια), κοιταω να εκμεταλευτω εγω γιαυτο και περιμενω ευλαβικα..

τελικα το corsaki σου αρεσε ή ειδες και τπτ καλυτερο σαν επιλογη σε αναλογη τιμη αφου το πηρες? :ears:

Μια χαρα το σκεπτικο σου.. Στην ουσια αυτο που κοιταξες να αποφυγεις εσυ (να μην βγει το καινουργιο και να υπαρχουν πολλες επιλογες στα παλια), κοιταω να εκμεταλευτω εγω γιαυτο και περιμενω ευλαβικα..

τελικα το corsaki σου αρεσε ή ειδες και τπτ καλυτερο σαν επιλογη σε αναλογη τιμη αφου το πηρες? :ears:

Τοτε που το πηρα δεν υπηρχαν πολλες επιλογες. Τουλαχιστον οχι τοσες οσες σημερα...
Δεν το ειχα ψαξει παρα πολυ, μονο το γιαρις ειχα δει (ευτυχως που δεν το πηρα, θα "εφευγε" πολυ πιο δυσκολα σημερα...) ηταν μια σχετικα "αγχωμενη" αγορα, ηθελα παση θυσια να σταματησω να πληρωνω 90 ευρω την εβδομαδα για βενζινες, κατι χιλιαρικα για τελη κυκλοφοριας, χαρατσια, και αλλα πολλα που το προηγουμενο ειχε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ντίνο πραγματικό κουκλί η Clio, αλήθεια πόσο πάει σήμερα...?

Στην "πλουσια" εκδοση 16,000 με το κλειδι στο χερι