Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

καλα ρε αληταραδες εκανα να διαβασω το ποστ αυτο και διαβασα 42 σελιδες ρε σεις με ξεπατωσατε ...:damnyou: που να βρω κουραγιο να ρωτησω τωρα αποριες για το ΗTPC μου :grandpa: ......μετα τις γιορτες παλι.......-bye-

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ( με την καλη εννοια παντα ) :ernaehrung004:

......ας πρόσεχες!!!!!-bye-

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Εγω απορω με τα οσα λετε ....

καλα βρε παιδια αυτοι που εκθετουν αυτο το προιον ειναι εντελως ασχετοι;;;;;;;;;;

Δεν μπορουν να ρυθμισουν τον προβολεα σωστα ;;;;;;;;;;

δεν μπορουν να βρουν 3 η 4 καλα κοματια υλικου DVD η απο HD για να προβληθει και να δει ο κοσμος τι κανει ;;;;;;;;;;

ΔΕΝ μπορουν να σβυσουν τα οποια φωτα υπαρχουν για να εχουν λιγο σκοταδακι ;;;;;;;;

ΔΕΝ μπορουν να φωναξουν εναν ανθρωπο που ξερει να τους τα κανει ολα αυτα αμα ειναι τοσο ασχετοι ;;;;;;;;;;;;;;;

αμαν πια !!!!!!! θελουν να πουλησουν η να θαψουν το μηχανημα ;;;;;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.....

Βαγγελης.

ή να τους ενδιαφερει να ειναι στημενος καλα μονο ο ενας........τι λες δεν παιζει και αυτο το σεναριο στον απιστευτο κοσμο των πωλησεων και των πωλητων?

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Δεν θα αναφερθω διεξοδικα στο συγκριτικο του αλλου site,αλλα επειδη ημουν παρων, θα ηθελα να τονισω οτι το κομματι ειχε εντονο προβλημα συγλισης περαν του επιτρεπτου.
Δεν ξερω ποσο επηρεασε αυτο την διαφορα στην ευκρινεια αλλα σιγουρα την επηρεασε και επισης ο scaler του οπτομα ειναι κατα παρασαγκας καλυτερος.

Φιλε μου για να εχεις μια καλη αποψη για δυο εικονες και να υπαρχει συγκριτικο,θα πρεπει και τα δυο μηχανηματα να ειναι σε νορμαλ κατασταση απο τεχνικης αποψης σε πρωτη φαση....και ακολουθουν και αλλα φυσικα..;)
Στην περιπτωση του συγκριτικου,οπως ειπες και εσυ,το προβλημα συγκλισης ηταν περαν του επιτρεπτου λαθος..δλδ κακιστο...!!!!!!!
Ειδες και εσυ(με την 10χρονη πειρα σου )οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα μιας και δεν ξερεις κατα ποσο επιρεαζει η συγκλιση την ευκρινεια...
Φαντασου αλλα παιδια που δεν ασχολουνται πολυ με την εικονα....
Η συγκλιση ειναι ενα δυνατο χαρτι στην εικονα....γι'αυτο και τα dlp με ενα τσιπ δειχνουν καποια πραγματα ποιο καλα....;)
Εαν το κομματι του συγκριτικου ηταν ποιο κοντα στο dlp απο θεμα συκλισης,τοτε θα εβλεπες μια διαφορετικη εικονα απο τον sony.

Ποιος ο λογος να κανεις ενα συγκριτικο οταν εχει τοσο προβλημα ο ενας προβολεας..!!!!!!αφου ξερεις εξαρχεις οτι το αποτελεσμα που θα αποκομισουν οι θεατες θα ειναι λανθασμενο..!!!!
Γιατι να μην περιμενεις να παρεις ενα αλλο κομματι που ειναι ποιο νορμαλ και μετα να κανεις το συγκριτικο.....δεν σε κυνηγαει κανενας και δεν θα μπορει να πει κανεις τιποτα..;)

Απο κει και περα η SXRD εχει μια σοφτ εικονα που εμενα μου ειναι ευχαριστη.

Περι ορεξεως κολοκυθοπητα....-bye-
Εαν ρυθμιστη καλα ενας dlp βγαζει και αυτος σοφτ εικονα;)

Η προσωπικη μου αποψη για τους ΣΟΝΥ εστιαζεται στο καλο μαυρο και καλο κοντραστ.Η διαφορα για μενα απο οποιοδηποτε αλλο ψηφιακο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλη και οχι απλα υπαρκτη.Δεν θελω να ακουστω ξερολας αλλα επειδη βλεπω προβολεις δεκα χρονια τωρα,δεν νομιζω οτι η σημασια αυτου του πραγματος γινεται κατανοητη αρκετα απο πολλους.Χωρις τελειο μαυρο δεν υπαρχει σωστη εικονα.

Οσο ποιο πολυ μαυρο-λευκο(τα ακρα δηλαδη 16-235)εχει,τοσο μεγαλυτερο κοντραστ βγαζει ενας προβολεας....φτανει να μην ειναι με ιριδα αυτο.
Τελειο μαυρο δεν υπαρχει.....αυτο που κοιταμε σε εναν προβολεα ωστε να τον αγορασουμε,ειναι να εχει το μαυρο που εχει ο χωρος μας και να εχει την δυναμη του λευκου που να αναπληρωνει το μαυρο που χανουμε ετσι ωστε να δουμε μια καλη εικονα.Οποτε το μαυρο εχει να κανει με τον χωρο μας....Αλλο μαυρο χρειαζομαι εγω στον χωρο μου και αλλο εσυ....;)

Οι ΣΟΝΥ δεν εχουν τελειο μαυρο αλλα παρα πολυ καλο.Ο Οπτομα πχ.παροτι θεωρηθηκε κορυφαιος προβολεας και με αρκετα καλο μαυρο,στα δικα μου ματια ειναι-θα πω βαρια κουβεντα-αχρηστος σε σχεση με τον ΣΟΝΥ,τοση ειναι η διαφορα στο κοντραστ για μενα.Το "καλο" του μαυρο δεν ειναι καλο μαυρο,οποτε παπαλα.Ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις βεβαια.

Οι αποψεις ετσι ειναι.....και πρεπει να λεγωνται..
....δεν μπορουν να συμφωνουν ολοι...!!!!!!!

Καλη χρονια με υγεια και τιποτα αλλο....
ολα τα αλλα ειναι στο χερι μας...;)

Esopasan ta organa?
Giati den vlepo kinitikotita sto metopo tou pearl?

Ντίνο μου η δική μου κινητικότητα θα έρθει μόλις παραλάβω το Vapochill case (εντός των ημερών ελπίζω), γιατί με το case που έχω προς αντικατάσταση προσωρινά γίνεται χαμός , τόσο απο θόρυβο όσο και απο δυνατότητες φίλτρων...ζεστένατε πολύ το ριμάδι!!!
Μόλις γίνουν και οι ρυθμίσεις απο τον Μανώλη, λέω να κάνουμε καμιά μάζωξη γιά πιστοποίηση μετά μεζεδεκίων διά χειρός Αννούλας, γιά όσους προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή!!!

Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Ντίνο μου η δική μου κινητικότητα θα έρθει μόλις παραλάβω το Vapochill case (εντός των ημερών ελπίζω), γιατί με το case που έχω προς αντικατάσταση προσωρινά γίνεται χαμός , τόσο απο θόρυβο όσο και απο δυνατότητες φίλτρων...ζεστένατε πολύ το ριμάδι!!!
Μόλις γίνουν και οι ρυθμίσεις απο τον Μανώλη, λέω να κάνουμε καμιά μάζωξη γιά πιστοποίηση μετά μεζεδεκίων διά χειρός Αννούλας, γιά όσους προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή!!!

Arista!!
Dilono apo tora simetoxi, kai desmevomai na fero & galaktobureko.
Manoli, please comment.

(Sorry for the greeklish, I am still in far west)

Esopasan ta organa?
Giati den vlepo kinitikotita sto metopo tou pearl?

Που εξαφανίστηκες εσυ???

Περιμενω νεα.....-bye-

...μόνο που δεν έχει καμία σχέση στην κατηγορία τιμής που θα κινηθεί.

Και απο οτι γραφετε, μαλλον λογικο, εφοσον προκειται για ......αλλο μηχανημα ...-bye-

AXA! Μολις επιβεβαιωσα ποιος θα ειναι ο επομενος προβολεας του Χρηστου! :D

Σε τρωει εεεε?:flipout::flipout:

Τακη οπως ειπα και στην αγγελια, δεν εχω σκοπο να παρω προβολεα αμεσα !!

Οι λογοι ειναι καθαρα "οικιακοι", και το γνωριζεις !! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Που εξαφανίστηκες εσυ???

Περιμενω νεα.....-bye-

Epstrefo ayrio to proi.:fahne90:
Distihos tha se apogoiteyso.
Den "xtipisa" pipote (pou na mpainei sto revma)
Tha ta poume stas Athinais

Ετοιμος...στην θέση του.Βλέπετε και την βάση ,η οποία ταιράζει μιά χαρά, είναι λειτουργικότατη και δεν κοστίζει όσο ένας μικρός προβολέας!!!

Γιάννη, πες μου σε παρακαλώ κάτι ακόμα.
Αν τοποθετηθεί ο προβολέας σε ύψος 2,05μ, δεν γίνεται διαφορετικά επειδή από κάτω υπάρχει παράθυρο αλλά ούτε ψηλότερα γίνεται γιατί ανάμεσα από την οθόνη και τον προβολέα κρέμεται από το ταβάνι ένας τοίχος και θα παρεμβάλλεται μέσα στην οθόνη.
Με αυτό το ύψος του προβολέα μπορώ να τοποθετήσω την οθόνη σε ύψος ίδιο με τον προβολέα δηλ.2.05μ;(το ανώτατο σημείο εννοώ της οθόνης.η πάνω οριζόντια πλευρά της προβαλλόμενης εικόνας)
Η απόσταση οθόνης από το πανί είναι 5,5μ αν και νομίζω οτι αυτό δεν έχει σημασία.
Παραθέτω και ένα σχέδιο.
Το πάνω είναι αυτό που θέλω να κάνω.
Ευχαριστώ

Attachments

Last edited:
Θωμά μπορείς να το κάνεις , και μάλιστα με αυτό τον τρόπο δεν θα χρησιμοποιήσεις καθόλου το vertical shift του προβολέα.