Mission: USB DAC!

Ευχαρίστησή μου..

Ας κάνω και εγώ δύο προτάσεις!.

Eάν κατάλαβα καλά είσαι κυρίως headfier.. Εαν ισχύει αυτό άκου οπωσδήποτε τον συνδυασμό ντάκ/ενισχυτή ακουστικών της M2TECH* που κατα την γνώμη μου είναι απίστευτος και τα παρέχει όλα... Δεν θα χασεις.. Εμένα και ας ακουστεί αιρετικό αυτό που θα γράψω μου άρεσε πολύ περισσότερο απο τον ήχο του σέτ της viva με τον egoista.. :idea::damnyou:για την ακρίβεια θα ήταν το dream system μου αν έδινα το περισσότερο βάρος στις ακροάσεις με ακουστικά..

*http://audiosoulstore.com/dacs-pcmac-audio/103-m2tech-young-dsd.html
http://audiosoulstore.com/headphone-amplifiers/182-m2tech-young-dsd.html

Επίσης αυτό εδώ το κομμάτι της Burson* αξίζει τα λεφτά του και μία ευκαιρία για ακρόαση αφου καλύπτει τις απαιτήσεις σου ('οπως και το προηγούμενο σέτ) και με το παραπάνω ενώ είναι υπερκατασκευή και τουμπανάκι και σου παρέχει και την επιλογή ντάκ τσίπ (Σαύρα ή BB)..

* http://audiosoulstore.com/home/201-burson-audio-conductor-virtuoso.html

Μην παρεξηγηθώ επειδή και οι δύο προτάσεις είναι απο το ίδιο μαγαζί.. Ξέρω και άλλα καλά (ίσως και καλύτερα) ντάκ όπως το νέο Benchmark ή ακόμα και το δικό μου mytek τα οποία όμως δεν θα τα πρότεινα ως ιδανικά σαν ενισχυτές ακουστικών..

Last edited:
Tsipaki, για άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις προτάσεις. Επικεντρώνομαι κυρίως σε καθαρό dac χωρίς εξόδους ακουστικών.

Δεν υπάρχει σοβαρό ενισχυτικό ακουστικών ενσωματωμένο σε dac που να μπορεί να οδηγήσει σωστά τα Hifiman HE-6 μου.

Τώρα το Chord (φορητό, με μπαταρία και ενίσχυση ακουστικών) που κολλάει? Υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις σαν dac. Οπότε, καλοδεχούμενα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...

Τι λες τώρα;
Δηλαδή: Έχω μια (κακή) ηχογράφηση Συμφωνικής Ορχήστρας και τα τύμπανα ακούγονται μπρος απο τα βιολιά (κακώς). Το ντακ θα μου τα βάλει στη θέση τους;;; Και η κακή ηχογράφηση θα γίνει καλή;
Το θέλω κι'εγώ αυτό το ντακ.

Βασικά ο ρηβιούερ του Yggdrasil έγραψε αυτό:

"Back to New Orleans was one of the albums with just absolutely mediocre to terrible mastering. However, I’ve never heard this album sound so good. Despite the flaws coming through, the recording sound a lot more natural. I really love old blues so this was a good confirmation for me."

Και αυτό:

"You can hear more of the crap with bad recordings, but it also exposes more detail which I actually find makes poor recordings more interesting and involving. Some of my favorites are really poorly mastered old blues albums like OOP sonny terry and brownie mcghee albums...."

Εμένα αυτά λογικά μου ακούγονται.

Βασικά ο ρηβιούερ του Yggdrasil έγραψε αυτό:

"Back to New Orleans was one of the albums with just absolutely mediocre to terrible mastering. However, I’ve never heard this album sound so good. Despite the flaws coming through, the recording sound a lot more natural. I really love old blues so this was a good confirmation for me."

Και αυτό:

"You can hear more of the crap with bad recordings, but it also exposes more detail which I actually find makes poor recordings more interesting and involving. Some of my favorites are really poorly mastered old blues albums like OOP sonny terry and brownie mcghee albums...."

Εμένα αυτά λογικά μου ακούγονται.

Τα παραπάνω ακούγονται πολύ πιο εφικτά από το "κάνει τις κακές ηχογραφήσεις να ακούγονται καλά".. ;)

Μάλλον κάτι είχε χαθεί στην μετάφραση.

Χωρίς να χρειάζεται να είναι ανυπόφορή με τις κακές ηχογραφήσεις το να είναι "ειλικρινής" μια συσκευή ως προς το πρόγραμμα που αναπαράγει δεν είναι κακό.. εντάξει μπορεί να μήν αρέσει ή να προσβάλλει τα χαιφιντελικά μας αισθήματα λίγο πολύ αλλα επειδή το έχω περάσει αυτό το στάδιο συνήθως οι συσκευές που κάνουν τις κακές εγγραφές να ακούγοντε καλές η ακόμα και γαμάτες (και αυτό γίνεται) χαλάνε τις καλές και γενικά τα κάνουν σαλάτα προσπαθώντας να ισορροπήσουν επάνω σε τεντωμένο σχοινί...

Ποτέ μου δεν έχω ακούσει καλό ψηφιακό να κολακεύει υπέρ του δέοντος κακές ή μέτριες εγγραφές.. Να μήν προσβάλει την ακοή μας όντας κλινικό ναι είναι και εφικτό και θεμιτό αλλα όταν αρχίζουν τα χοντρά μαγειρέματα μπερδεύονται και οι συνταγές που περιέχουν οι άυλες "κονσέρβες" μας με αποτέλεσμα άλλες εγγραφές να ακούγονται εξαιρετικά και άλλες χάλια άσχετα με την ποιότητα της παραγωγής τους και αυτό είναι τραγικό και κουράζει πολύ περισσότερο απο την ειλικρίνεια και κατσατρέφει και την εκάστοτε δημιουργία μέρος της οποίας είναι και η παραγωγή..

I must be a retard....

Δεν μιλάει για receiver diy Δημήτρη, μιλάει για έτοιμα USB to SPDIF από Κίνα που είναι τα περισσότερα (αν όχι όλα) χάλια για hiend υλοποιήσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτά που διάβασα πάντως μου έκοψαν τη φόρα για το Hugo...

Στραβός ο γυαλός?
:)

Αφού πιο πάνω σας το είπα με πλάγιο τρόπο, όσοι λένε ότι δεν τους αρέσει τους μπανάρουν... υπάρχουν συμφέροντα παντού.

Επειδή ακριβώς το είπες Χρήστο δεν διάβασα καθόλου από Head Fi μεριά (τους άφησα για το τέλος).

Ξεκίνησα από Computer Audiophile όπου και συνάντησα αρκετούς "γνωστούς"...