Mission: USB DAC!

Σταυρο εάν επιμένεις να συνεχίσεις να προσπαθείς να σχηματιζεις άποψη διαβάζοντας στον ιστό γνώμες ανθρώπων που δεν ξέρεις ούτε τους ίδιους ούτε τα χούγια τους και reviews από έντυπα που έχουν ωφελη από διάφορες πηγές την στιγμή μάλιστα που κάποια από αυτά μπορείς εύκολα να τα ακούσεις ο ιδιος, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τρελλαθεις..

Ενδιαφέρον.

Ο τύπος που θεωρεί το Schiit Yggy the best-dac-ever, θεωρεί τα Mytek και το πρώτο Meridian Explorer ως τα χειρότερα dacs που έχει ακούσει...

http://www.changstar.com/index.php/topic,1946.10.html

Δεν ξέρω για το σιίτ, [κανείς δεν ξέρει εκτός από τον τύπο], μάλλον θα είναι άριστο ... τα υπόλοιπα όμως είναι χονδρές π@π@ριές ... το μάιτεκ έδωσε πρώτο ήχο dsd σε λογικά χρήματα (μέχρι τότε έπρεπε να δώσεις δεκαχίλιαρα στην dcs και τις αντίστοιχες) ήταν παραμετροποιήσιμο και ο ήχος του ήταν πολύ καλός ... τώρα, ίσως τα τελευταία 3 χρόνια, να βγήκαν υλοποιήσεις ακόμη καλύτερες, άλλωστε στον τομέα των ντακς η ηχο-βιομηχανία καλπάζει, καθώς είναι πλέον το χοτ εμπορικό κομμάτι της ανάλογης αγοράς ... αλλά να λέμε ότι είναι το χειρότερο ντακ που έχει ακούσει, οκ, χαιρετίσματα ... και με αυτά που λέει, θέτει επ' αμφιβόλω και τα λοιπά λεγόμενα για αυτά που ενθουσιάζεται ....

προσωπικά και εγώ προτιμώ να ακούσω μέτριο σχόλιο από άνθρωπο που γνωρίζω παρά διθυράμβους αγνώστων

Καποιοι κατασκευαστες πληρωνουν καταχωρησεις.
Καποιοι αλλοι, προτιμουν να αγοραζουν παπαγαλους.

αυτο το Yggdrasyl ποτε αναμενεται να κυκλοφορισει? η τιμη που εχει αναφερθει?
δεν θελω οπως εχω πει να παρω το Hugo κυριως λογω εμφανισης, αλλα και του γεγονοτος οτι μαλον ειναι το πρωτο σοβαρο Ντακ που εχω ακουσει.
ειμαι και εγω μπερδεμενος οπως ο Σταυρος

Κυκλοφορεί τον άλλο μήνα στα $2.300.

Βασικά δεν είμαι μπερδεμένος με τίποτα. Απλά δεν είμαι διαθετιμένος να ακούσω "όλα τα dac του κόσμου" προκειμένου να καταλήξω.

Υπάρχουν και άλλες πρακτικές καθώς και η....... διαίσθηση. :)

Δεν εννοούσα αυτό. Εννοώ ότι διασταυρώνω πληροφορίες (απ' όπου και αν προέρχονται) και διαμορφώνω απόψεις για κυκλοφορούντα dacs.

Dacs με υποσχόμενο - κατ' εμέ - ήχο θα δοκιμάζονται στο χώρο μου. Ένα απ' αυτό, το Hugo, δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο.

Περίμενε, μπορεί να το φέρω εγω:)
Σήμερα επιστρέφω το δανεικό, και δεν ξέρω τι θα κάνω αν μου προσφέρουν μια πραγματικά καλή τιμή
Αυτο που επισης σκέφτομαι ειναι οτι επιδη ειανι φορητό θα εχει χρήση και στο μελον, γιατί κακά τα ψέματα, δεν θα ειανι και το τελευταίο Ντακ που θα πάρω/πάρουμε......

Όταν όμως είναι να πάρεις άλλο, καλύτερο, κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει το Hugo.. :)

Το Hugo πρέπει να δικαιολογεί τα λεφτά του τώρα ως "επαναστατική" συσκευή. Το ερώτημα είναι μπορεί?

Αυτο δεν το ξέρω γιατί οπως έγραψα δεν εχω άκουσει και αλλα ακριβά Ντακ.
Αλλα μου ακούγεται πολυ καλό στα δικά μου αυτιά....
Με το οτι θα ειναι χρήσιμο και στο μελον ενοω οτι θα μπορούσα να το χρησημοποιησω εγω, όχι να το πουλήσω, αφού θα μπορω να το συνδυάσω με ενα iPhone και να το εχω μαζί μου σε ταξίδια κτλ.
Αν το παρω τελικά θα το φέρω Αθηνα και πολυ ευχαριστως να το,ακούσουμε. Αλλα Αν αποδηχθει ´πατάτα ´ την πάτησα.....

Όταν όμως είναι να πάρεις άλλο, καλύτερο, κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει το Hugo.. :)

Το Hugo πρέπει να δικαιολογεί τα λεφτά του τώρα ως "επαναστατική" συσκευή. Το ερώτημα είναι μπορεί?

Ότι έχει hype πουλιέται εύκολα, το ODAC το πούλησα ebay μέσα σε 40 λεπτά της ώρας από την στιγμή που έβαλα την αγγελία, οπότε κατά την ίδια έννοια και το Hugo επειδή το ξέρουν όλοι ότι είναι σούπερ ντούπερ θα φύγει αμέσως, βέβαια μιλάω για παγκόσμια/ευρωπαϊκή αγορά, εδώ στην Ελλάδα δύσκολες οι πωλήσεις μεταχειρισμένων λόγω αμάθειας (κουτοπονηριάς) ή έλλειψη φράγκων από τους ενδιαφερόμενους.

Αν και το ebay/paypal είναι φαρμάκι από άποψη προμήθειας, για μένα είναι η προτιμώμενη δίοδος πώλησης αρκεί να περιγράφεις ακριβώς και ορθά αυτά που πουλάς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο δεν το ξέρω γιατί οπως έγραψα δεν εχω άκουσει και αλλα ακριβά Ντακ.
Αλλα μου ακούγεται πολυ καλό στα δικά μου αυτιά....
Με το οτι θα ειναι χρήσιμο και στο μελον ενοω οτι θα μπορούσα να το χρησημοποιησω εγω, όχι να το πουλήσω, αφού θα μπορω να το συνδυάσω με ενα iPhone και να το εχω μαζί μου σε ταξίδια κτλ.
Αν το παρω τελικά θα το φέρω Αθηνα και πολυ ευχαριστως να το,ακούσουμε. Αλλα Αν αποδηχθει ´πατάτα ´ την πάτησα.....

Δεν θα είναι πατάτα σε καμία περίπτωση, αλλά το όλο ζήτημα είναι και θέμα γούστου, εγώ πχ άκουσα προχθές το Geek Out 1000 και δεν μου άρεσε τόσο που να το αγοράσω, στο διαδίκτυο, αλλά και παιδιά εδώ στο φόρουμ, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι... δεν έχει τόση σημασία που δεν άρεσε τόσο σε μένα.

Αν σε ενθουσιάσει πάρτο!

Το μόνο κακό που βρίσκω την επερχόμενη αγορά σου είναι το κόστος. Είναι πολύ ακριβό για φορητή συσκευή (δηλ. η χρήση που το προορίζεις) και το ρίσκο μεγάλο.

Αύριο μεθαύριο θα βγάλει κάποια άλλη εταιρεία καλύτερη φορητή τεχνολογία (καλύτερες μπαταρίες αρκούν, π.χ. LifePO4) και σε πιο προσιτό κόστος. Οπότε τότε τι κάνεις?

Το dac αυτό θα ήθελα να το ακούσω σαν κύρια συσκευή σε δικάναλο σύστημα. Να δω τι ψάρια πιάνει...

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι διαμηνύεται από την κατασκευάστρια εταιρεία σαν το κορυφαίο της dac (που τυγχάνει(?) να είναι φορητό)!

Με εχει ενθουσιάσει, αλλα το ερώτημα ειναι, με αυτά τα λεφτά μήπως παίρνω κάτι καλύτερο .
τεσπα, αν μου κάνουν καλή τιμή ίσως να το παρω,
Τώρα που δεν ειναι και το τελευταίο νέο, λογικά θα πρεπει και η τιμή να ειναι πιο συζήτησημη

Το ODAC δεν κάνει 1700(?) και δε σημαίνει ότι πουλιέται πάντα τόσο εύκολα. Για ρώτα τον... Αντώνη (Gojakla). :)

Το Hugo έχει περίεργο form factor (για καθαρά φορητή χρήση), περίεργη αισθητική φωτεινών ενδείξεων (πολλά χρώματα) και αμφίβολη τεχνολογία εντός τη στιγμή που μιλάμε.

Μέχρι πριν λίγες μέρες θα είχα ξεκάθαρη επιλογή το 2qute
Ειναι το ιδιο Ντακ, αλλα με γαλβανισμεη USB και μη φορητό, αλλα προορισμενο για 2 chanel systems
Ειναι και πιο φθηνό, 1000λιρες Αγγλίας
Αλλα με ενθουσίασε το ενυσχητης ακουστικών
Εχω τον shirt Valhalla με τα HD 650 εδώ και πάνω απο χρόνο και ζήτημα να εχω ακούσει 10 ώρες
Με το αναθεματισμένο το πράγματακι δεν σταματάω να ακούω με τα ακουστικά

Αν και το ebay/paypal είναι φαρμάκι από άποψη προμήθειας, για μένα είναι η προτιμώμενη δίοδος πώλησης αρκεί να περιγράφεις ακριβώς και ορθά αυτά που πουλάς.

+1

και εγώ έχω βρει την υγειά μου με το ebay ...