ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,393
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να καταργηθούν τα αστεράκια και οι μετρητές.
Το θέμα πάει πολύ πιό μακρυά.
Στον internetικό ρατσισμό.
πχ
(αληθινό)
Βάζει θέμα γιά ένα μηχάνημα γνωστό και επώνυμο μέλος. Εχει μιά απορία.
Παλιοί και νέοι σπεύδουν να απαντήσουν και να εξυπηρετήσουν το "μαγαλομέλος". Σελίδες επί σελίδων.
Βάζει άλλο μέλος, χαμηλών τόνων και σαφώς λιγότερων ποστς ανάλογο θέμα γιά το ίδιο μηχάνημα. Απάντηση ουδεμία. Άπατο.
Ρωτάει νέο μέλος.
(που να ξέρω τώρα ποιός είναι και τι ακούει και τι θέλει).
Νέκρα.
Αντίθετα εκεί που ρωτάει ο παλιός ξέρεις ότι θα ανοίξει συζήτηση με ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Γιατί να είμαστε έτσι ?
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να καταργηθούν τα αστεράκια και οι μετρητές.
Σημειωτέον γιά το θέμα αυτό είχα μαλώσει μέχρι σημείου αποκλεισμού (ban) από τον πατέρα προπάππο του myphone.gr πριν από 7-8 χρόνια...
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο Δημήτρη...
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο Δημήτρη...
Εγώ τουλάχιστον δεν βρέθηκα μπροστά σε κάτι τέτοιο όταν γράφτηκα στο forum.
Αυτό που βλέπω είναι ότι οι παλιοί έχουν μπλεχτεί τόσες φορές σε αντιπαραθέσεις που έχουν βαρεθεί πια και δεν ασχολούνται.
Παρ' όλα αυτά, όταν τους ζητήσεις τη γνώμη τους μέσω PM φτάνουν σε σημείο να τρέχουν αρματωμένοι με καλώδια, μηχανήματα κλπ σπίτι σου για να λύσουν το πρόβλημά σου.
Δυστυχώς και εγώ έχω καιρό να γράψω. Δεν είμαι βέβαια και στους πολύ παλιούς αλλά το γεγονός ότι έχω κατασταλάξει δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει κάποιον σε μεγάλο βαθμό.
Το γεγονός ότι είμαι και απόλυτος στα γούστα μου χειροτερεύει την κατάσταση.
Αν γράψω ότι η φθηνότερη λάμπα μου αρέσει περισσότερο από το ακριβότερο τρανζίστορ, θα αρχίσουν οι πέτρες.
Επίσης τι να πεις σε κάποιον που έχει ψηθεί να αγοράσει μηχάνημα και άμεσα να μπει στη λίστα με τους εγκληματίες μικρών ζώων;
Όταν για π.χ βγαίνει φίλος και βάζει δύο μηχανάκια για σύγκριση και η άποψη μου είναι ,πως και χαρισμένα να μην τα πάρει, προτιμώ τη σιωπή.
Ο ήχος είναι άκρως υποκειμενικό πράγμα.
Εξάλλου μετά από το πιο επιτυχημένο θέμα στην ιστορία των φόρουμ με θέμα τον ήχο (BS) έχω καθαρίσει για μία διετία.:BDGBGDB55:
Σοβαρά τώρα έχω την άποψη, ότι πρέπει να γράφω μόνο όταν έχω κάτι να συνεισφέρω. Έστω σπάνια.
Τωρα το θεμα με τα αστερακια κτλ , δεν το σχολιαζω καθολου. Ειχα παρει θεση παλαιοτερα και δεν θυμαμαι μεγαλη συμμετοχη![]()
Προσωπικά έχω αναστολές,να ανοίξω θέμα για δικό μου μηχάνημα,αφού το αποκτήσω(πρίν πάντα γράφω κατά το ψάξιμο),για να μην θεωρηθεί ότι πουλάω "μούρη"...
Με λίγα λόγια κανείς δεν μιλάει για την πατάτα που έφαγε με σκοπό να ξεφορτωθεί το μηχάνημα που πήρε στίς αγγελίες.
Δεν ειπα οτι ειναι μονον αυτος ο λογος, αλλα ειναι και αυτος καποιες φορες ! Γενικα ειναι επιφοβο να λες ασχημα λογια , για διαφορους λογους .....
Αναζητήσεις =πού θελουμε να πάμε τον ήχο μας (που ειμαστε τωρα? )
Εμπειρίες=πού πηγαμε με τον ήχο μας ( η και που δεν πηγαμε τελικα γιατι καναμε λαθος επιλογη )
Υπο αυτή την έννοια, δεν χρειάζεται να "λέμε ασχημα λόγια". Μπορουμε να εκθέτουμε συλλογισμους ή συμπεράσματα.
(Συμφωνοι. Αλλα δεν ειναι μονον αυτη η εννοια ενος φορουμ ...)
Δεν ειπα οτι ειναι μονον αυτος ο λογος, αλλα ειναι και αυτος καποιες φορες ! Γενικα ειναι επιφοβο να λες ασχημα λογια , για διαφορους λογους .....
Προσωπικά έχω αναστολές,να ανοίξω θέμα για δικό μου μηχάνημα,αφού το αποκτήσω(πρίν πάντα γράφω κατά το ψάξιμο),για να μην θεωρηθεί ότι πουλάω "μούρη"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.