ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

Re: Απάντηση: ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

Ρε παιδιά, μιλάτε για 50άρια ATC και σκέφτεστε οδήγηση?
ΕΝΕΡΓΑ και τέλος

Μερικές διευκρινήσεις σε όλους για την οδήγηση των ATC:

- Τα 50ρια οδηγούνται λίγο πιο εύκολα από τα 40ρια και λόγω της μεγαλύτερης έκτασης & απόδοσης στο μπάσσο μπορούν να παίζουν πιο σιγά πληρέστερα.
- Το μπάσσο όλων των ATC, και των πιο μεγάλων, λόγω της monitor σχεδίασης, είναι overdumped και σχετικά ψηλά κομμένο, για να μην ακούμε καμπίνα και δωμάτιο.
- Λόγω της σχετικά σταθερής & ομαλής αντίστασης, δεν αναζητούν ρεύμα αλλά μόνον τάση.
- Η διαφορά της τιμής ενός ενεργού από ένα παθητικό είναι λιγώτερο από 30%, δηλαδή με τα παραπάνω χρήματα δεν αγοράζεται ούτε κάν αξιοπρεπής
ενισχυτής.
Αυτά τα λίγα και πρόσκληση σε όλους σας για ακροάσεις στην LOCATION.

Θ.Ζ.

- Τα 50ρια οδηγούνται λίγο πιο εύκολα από τα 40ρια και λόγω της μεγαλύτερης έκτασης & απόδοσης στο μπάσσο μπορούν να παίζουν πιο σιγά πληρέστερα.

:drummer: Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καις :music-smiley-006: :BDGBGDB55:

Τέλος πάντων... Αντιπαρέρχομαι! Δεν θέλω να συζητήσω άλλο! Δεν μπαίνουν ούτως ή άλλος στο χώρο μου! Εξάλλου μπήκε σφήνα για να αποδείξω απλά ότι ένα ηχείο δεν είναι κακό από τη στιγμή που μπαίνει στις αγγελίες όπως είπε ο φίλος Internet King...
Κατά τα άλλα τα ηχεία θέλουν και τον ανάλογο χώρο για να αναπνεύσουν, οπότε τα 50άρια δεν θα παίξουν... δεν θα παίξουν... δεν θα παίξουν... δεν... χμμ... Ανταλαγές δέχεστε κύριε Θέμη; Τα 40άρια τα πήρα τον Νοέμβρη... :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

Μερικές διευκρινήσεις σε όλους για την οδήγηση των ATC:

- Το μπάσσο όλων των ATC, και των πιο μεγάλων, λόγω της monitor σχεδίασης, είναι overdumped και σχετικά ψηλά κομμένο, για να μην ακούμε καμπίνα και δωμάτιο.
- Λόγω της σχετικά σταθερής & ομαλής αντίστασης, δεν αναζητούν ρεύμα αλλά μόνον τάση.
- Η διαφορά της τιμής ενός ενεργού από ένα παθητικό είναι λιγώτερο από 30%, δηλαδή με τα παραπάνω χρήματα δεν αγοράζεται ούτε κάν αξιοπρεπής
ενισχυτής.
Αυτά τα λίγα και πρόσκληση σε όλους σας για ακροάσεις στην LOCATION.

Θ.Ζ.

Καλό το ξεκαθάρισμα περί ρεύματος και τάσης που χρειάζεται ένα ηχείο.
Γιατί εδώ και 20+ χρόνια μόνο για ρεύματα ακούω... αχ...

:
... Εξάλλου μπήκε σφήνα για να αποδείξω απλά ότι ένα ηχείο δεν είναι κακό από τη στιγμή που μπαίνει στις αγγελίες όπως είπε ο φίλος Internet King...

Εγώ δεν είπα ακριβώς αυτό που αντιλήφθηκες, αλλά τέλος πάντων.
Ο Λ.Στεφανίδης έχω τη αίσθηση ότι κατάλαβε ακριβώς τι ήθελα να πω. :SFGSFGSF:

Τα 50άρια τα ήθελα κι εγώ και μάλιστα ήθελα να είναι και ενεργά. Την ίδια εποχή, πριν από περίπου 2 χρόνια, αγόρασα αντί για τα ATC 50, τα Dynaudio Contour 3.3 που κυριολεκτικά με κάλυψαν και με το παραπάνω. Από τότε σταμάτησα πλέον να σκέφτομαι τα ATC 50. Οταν κάποια στιγμή αλλάξω ηχεία θα πάω είτε στα 100άρια τα ATC είτε σε κάποιο αντίστοιχο της Dynaudio. Είναι τόσο κοντά η φιλοσοφία των δύο εταιρειών που δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα επιλογής.
Τα μεγάλα soundLab του Στεφανίδη είναι κι αυτά υποψήφια αλλά για αργότερα.

Last edited:

:drummer: Ανάβεις φωτιές, ανάβεις και όλα τα καις :music-smiley-006: :BDGBGDB55:

Τέλος πάντων... Αντιπαρέρχομαι! Δεν θέλω να συζητήσω άλλο! Δεν μπαίνουν ούτως ή άλλος στο χώρο μου! Εξάλλου μπήκε σφήνα για να αποδείξω απλά ότι ένα ηχείο δεν είναι κακό από τη στιγμή που μπαίνει στις αγγελίες όπως είπε ο φίλος Internet King...
Κατά τα άλλα τα ηχεία θέλουν και τον ανάλογο χώρο για να αναπνεύσουν, οπότε τα 50άρια δεν θα παίξουν... δεν θα παίξουν... δεν θα παίξουν... δεν... χμμ... Ανταλαγές δέχεστε κύριε Θέμη; Τα 40άρια τα πήρα τον Νοέμβρη... :bigcry:

Αγαπητέ Tzimisce
Το "δεν θα παίξουν" το είπες 3 φορές για να το πιστέψεις μάλλον.
Τα 9 στα 10 50ρια που έχουν πουληθεί, παίζουν σε μικρούς χώρους χωρίς προβλήματα μπάσσου. Τα προβλήματα, ευτυχώς ή δυστυχώς, τα έχουν μάλλον οι μεγάλοι χώροι και όχι οι γεμάτοι μικροί.
Και πάντα γινόντουσαν ανταλλαγές.
themiloc

μου πηρε πανω απο μια ωρα να διαβασω ολα τα ποστ σε αυτο το thead και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω
Να ποσταρω το συστημα μου και τις εμπειριες μου η να ανοιξω καινουργιο thead?
Ασχετα παντως απο αυτο ,διαβαζοντας τις αποψεις ορισμενων μελων, επιβεβαιωθηκαν καποιοι φοβοι που ειχα για την αντιμετωπιση που εχει ενα νεο μελος
Δυστυχως ο ιντερνετικος ρατσισμος υπαρχει και δεν μπορω να κανω τιποτα για να αλλαξω οσους τον αποδεχονται . Το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον αγνοω και να προσφερω οτι μπορω . Απλα ,χωρις κοντρες και κολπα.

Απάντηση: Re: ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

μου πηρε πανω απο μια ωρα να διαβασω ολα τα ποστ σε αυτο το thead και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω
Να ποσταρω το συστημα μου και τις εμπειριες μου η να ανοιξω καινουργιο thead?
Ασχετα παντως απο αυτο ,διαβαζοντας τις αποψεις ορισμενων μελων, επιβεβαιωθηκαν καποιοι φοβοι που ειχα για την αντιμετωπιση που εχει ενα νεο μελος
Δυστυχως ο ιντερνετικος ρατσισμος υπαρχει και δεν μπορω να κανω τιποτα για να αλλαξω οσους τον αποδεχονται . Το μονο που μπορω να κανω ειναι να τον αγνοω και να προσφερω οτι μπορω . Απλα ,χωρις κοντρες και κολπα.

Kαι βέβαια να τα ποστάρεις,ανοίγοντας νέο θέμα.Περιμένουμε:ears:

Αγαπητέ Tzimisce
Το "δεν θα παίξουν" το είπες 3 φορές για να το πιστέψεις μάλλον.

Ωχ... Μας πήρανε χαμπάρι... :flipout:
Βλέποντας και κάνοντας... Προς το παρόν μαζεύω για βάφτιση... :-)

Dipie, η διαφορά θα είναι κυρίως στην πορεία που είχαμε μέχρι αυτό το σύστημα ή απλά μία παρουσίαση του συστήματος; Γιατί νομίζω ότι για παρουσίαση υπάρχει ήδη forum...

Ωχ... Μας πήρανε χαμπάρι... :flipout:
Βλέποντας και κάνοντας... Προς το παρόν μαζεύω για βάφτιση... :-)

Dipie, η διαφορά θα είναι κυρίως στην πορεία που είχαμε μέχρι αυτό το σύστημα ή απλά μία παρουσίαση του συστήματος; Γιατί νομίζω ότι για παρουσίαση υπάρχει ήδη forum...

Aυτοσχεδίασε καλό μου,κάντο ενδιαφέρον και με σασπένς:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

Ελπίζω με τα 50άρια να ακούσουν την επόμενη φορά και τις διαφορές στα καλώδια ρεύματος οι φίλοι μας.
:music-smiley-005:

Λες εσύ να κάνουμε καλύτερο σκορ από το 7 στα 10;
Ας μην είχε γίνει το κεφάλι μου καζάνι να ακούω επί έξι ώρες τα ίδια και τα ίδια και θα σου έλεγα εγώ! :flipout:
Βασικά θα πρέπει να τραβήξω βρώμικη γραμμή για να ακούσουμε τις διαφορές καλύτερα γιατί έτσι που το έχω στήσει... Άσε... :p

Aυτοσχεδίασε καλό μου,κάντο ενδιαφέρον και με σασπένς:BDGBGDB55:

Ούτως ή άλλος "χρωστάω" μία παρουσίαση.
Επιφυλάσσομαι για όταν τελειώσω και με τα ρευματάκια όμως. :)
Θα προσπαθήσω να περιγράψω τι πήρα από κάθε αλλαγή βέβαια για να έχει λόγο ύπαρξης το μήνυμα.

Όλα αυτά βέβαια, όπως είπα, μετά τη βάφτιση...
Δίκιο είχαν στο μαιευτήριο όταν μου έλεγαν "Αυτή θα σου τα φάει όλα!!!".
Τα ακούς Μιχαήλο;

Ας μην είχε γίνει το κεφάλι μου καζάνι να ακούω επί έξι ώρες τα ίδια και τα ίδια και θα σου έλεγα εγώ! :flipout:
Βασικά θα πρέπει να τραβήξω βρώμικη γραμμή για να ακούσουμε τις διαφορές καλύτερα γιατί έτσι που το έχω στήσει... Άσε... :p

Θα προσπαθήσω να περιγράψω τι πήρα από κάθε αλλαγή βέβαια για να έχει λόγο ύπαρξης το μήνυμα.

Τα ακούς Μιχαήλο;
έλα έλα ,, τι δίνεις ??? φτιάξε προικοσύμφωνο έτοιμο προς υπογραφή
να τα φτιάξουμε όπως πρέπει :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

Άσε βρε μάνα μου...
Αυτό το κορίτσι μου έχει φάει ένα σετ Valhalla (ηχείων και interconnect) με τη γέννησή του, ένα interconnect heimdall κάθε μήνα και τώρα με τη βάφτιση θα φάει και το σετάκι τα power cables...

Να σου το δώσω βρε Βασίλη άμα θέλεις. Εμβολιασμένο, απεντομωμένο σε καλή κατάσταση και στην αρχική συσκευασία. Η συσκευασία έχει αδυνατίσει από τη γέννα αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!

Άντε ώρα να βγάλεις και τα παλιά δισκάκια… σου έχει μείνει κάνα δισάκι με το «φεγγαράκι μου λαμπρό» ή/και νανουρίσματα?
Μέγα θέμα η επιλογή σωστής μουσικής… έχει και η Disney CD…

Άντε σου έδωσα ιδέες για μουσικά ακούσματα… τυχερούλη, ξέρεις πλέον σε τι μουσικά ακούσματα θες να προσανατολίσεις το σύστημά σου …

Τώρα αν θα τα παίζεις σε 40/50 ή θα τραγουδάς μόνος σου, αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό (και όχι του βαπτιστή)..

Ετοίμασε συγκριτικό με το «φεγγαράκι» και θα σου φέρω για ακροάσεις τα ανίψια μου

:grandpa: Στην περίπτωση που ένα σύστημα είναι αρκούντως περιγραφικό ώστε να σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση και την στερεοσκοπική άποψη μέσω της στερεοφωνικής εικόνας του ότι η χορωδία βρίσκεται στο χώρο σου (στην περίπτωσή μας μία ντουζίνα δεκάχρονα) η ενασχόληση με τον ήχο παύει να είναι αγχολυτική;
Αυτή είναι μία εμπειρία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας...

:grandpa: Στην περίπτωση που ένα σύστημα είναι αρκούντως περιγραφικό ώστε να σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση και την στερεοσκοπική άποψη μέσω της στερεοφωνικής εικόνας του ότι η χορωδία βρίσκεται στο χώρο σου (στην περίπτωσή μας μία ντουζίνα δεκάχρονα) η ενασχόληση με τον ήχο παύει να είναι αγχολυτική;
Αυτή είναι μία εμπειρία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας...
:drummer::bigcry::drummer::Banane0::twoguns:

choke.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

Τα ακούς Μιχαήλο;
Ακουω ακουω αλλα δεν σκεφτεσαι και εξυπνα ρε φιλε. Λοιπον ακου! Κορη εσυ
γιο εγω τι θα ελεγες αν...
Και μετα με τετοιο συμπεθερο θα εχεις και τις εκπτωσεις σου σε heimdall vallhalla και οτι αλλο θες στο κοστος. Αντε σε εφτιαξα ρε θηριο!:BDGBGDB55:

έλα έλα ,, τι δίνεις ??? φτιάξε προικοσύμφωνο έτοιμο προς υπογραφή
να τα φτιάξουμε όπως πρέπει :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:
ακου ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( σαν το στρατό δοτική κλιτική και κάτι ακόμα )
έχω προλάβει ΕΓΩ ΤΑ προικιά !!!!!!!!!!!

off topic !! γενικά είμαστε αλλά έχει πλάκα !!

ακου ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( σαν το στρατό δοτική κλιτική και κάτι ακόμα )
έχω προλάβει ΕΓΩ ΤΑ προικιά !!!!!!!!!!!

Ναι αλλά οι προσφορές ανέβηκαν!
Τι να μου δώσεις εσύ μάναμ; Κανέναν SET 8 Watt να τον κάνουν γαργάρες τα εϊτισιά μου; Άσε που ο γιός του Γιάννη είναι πιπίνι! Άλλο πράγμα το γάλακτος!

Για κάνε καμιά αντιπροσφορά και βλέπουμε!