μα δεν εχω εδω και καιρο την ΧΖ2 Βλαση !
Αν υπηρχε κατι καλυτερο, πιστεψε με θα το ηξερα....
Και κατι ακομα.... μπορει να φαινεται μερικες φορες οτι υποστηριζω πολυ αυτες που εχω.... δεν ειναι ακριβως ετσι.
Το αντιθετο συμβαινει , πρωτα μελεταω καλα τις μηχανες αυτες (θεωρητικα) και μετα τις αγοραζω γιατι πιστευω οτι ειναι οι καλυτερες στο ειδος τους και τη κατηγορια τους.
'Η τουλαχιστον αποτελουν μια απο τις καλυτερες αγορες τη δεδομενη στιγμη.
Και νομιζω αυτο το αποδυκνειω με τα μινι συγκριτικα , παρουσιασεις κλπ.
Και δε νομιζω οτι προτεινω σε ολους τα ιδια.... το αντιθετο θα ελεγα.
Με παιρνουν πολλοι φιλοι στο φορουμ και με ρωτανε γιατι προτεινω σε καποιον μια μηχανη, ενω σε κα[ποιον αλλο μια αλλη... γιατι ακριβως λαμβανω υπ οψην μου τις αναγκες του καθενος .
Ειναι μονιμος "καυγας" και στη δουλεια μου γιατι προτεινω διαφορετικα πραγματα πολλες φορες!
Αν υπηρχε κατι καλυτερο, πιστεψε με θα το ηξερα....
Και κατι ακομα.... μπορει να φαινεται μερικες φορες οτι υποστηριζω πολυ αυτες που εχω.... δεν ειναι ακριβως ετσι.
Το αντιθετο συμβαινει , πρωτα μελεταω καλα τις μηχανες αυτες (θεωρητικα) και μετα τις αγοραζω γιατι πιστευω οτι ειναι οι καλυτερες στο ειδος τους και τη κατηγορια τους.
'Η τουλαχιστον αποτελουν μια απο τις καλυτερες αγορες τη δεδομενη στιγμη.
Και νομιζω αυτο το αποδυκνειω με τα μινι συγκριτικα , παρουσιασεις κλπ.
Και δε νομιζω οτι προτεινω σε ολους τα ιδια.... το αντιθετο θα ελεγα.
Με παιρνουν πολλοι φιλοι στο φορουμ και με ρωτανε γιατι προτεινω σε καποιον μια μηχανη, ενω σε κα[ποιον αλλο μια αλλη... γιατι ακριβως λαμβανω υπ οψην μου τις αναγκες του καθενος .
Ειναι μονιμος "καυγας" και στη δουλεια μου γιατι προτεινω διαφορετικα πραγματα πολλες φορες!
Last edited: