Μολις παρελαβα.... Olympus XZ 2 !

Για καθε ενδιαφερομενο, να πω πως παρηγγειλα αυτον τον φορτιστη σπιτιου/αυτοκινητου με 2 μπαταριες και μου ηρθαν σημερα, ακριβως μεσα σε 1 βδομαδα. Οι μπαταριες παιζουν κανονικα, τις τσεκαρα, μενει μονο να τσεκαρω και τον φορτιστη μολις παω σπιτι.

Λουκουμι το πακετακι για μολις 25ευρο.

Cool!

Μπαταρίες εγώ έχω αυτές, 2,5ε η μία! Άψογες.

http://www.ebay.com/itm/2-x-Li-90B-...d=100033&prg=10035&rk=1&rkt=8&sd=200824468705

Ο φορτιστής αυτός δεν είναι για αγγλία;
το βύσμα με το οποίο έρχεται είναι συμβατό και για Ελλάδα ή πρέπει να αγοράσω εγώ επιπλέον αντάπτορα;

βλεπουν οτι εισαι απο ελλαδα, οποτε σου βαζουν ελληνικη μπριζα, αλλα δεν βλεπω να μπορει να μπει σε σουκο μπριζα ετσι οπως το εχουν κανει, οποτε μαλλον θα χρειαστω και ενα extension. Για το αμαξι ειναι κομπλε.. αυτο ηθελα κυριως.

Λοιπον την μάτιασα!

Καλή, χρυσή η xz-2 αλλά οι μισες παιζει ναχουν προβλημα flare, απαράδεκτο! Τσεκαρε οσοι εχετε γιατι εγω την ειχα 2 μηνες ολα οκ, μεχρι που εβγαλα ηλιοβασιλεμα. Οποτε χθες εφυγε η μηχανη με δωρεαν μεταφορικα για intersys και σημερα ταξιδευει για Πορταγαλία. Μου ειπαν θελει συνολικα 2-3 βδομαδες μεχρι να μου στειλουν αλλη (λογικα αυτο θα γινει μου ειπαν γιατι δεν αλλαζουν φακο). Anyway θα σας κραταω ενημερους να δουμε πως θαναι και η x30 μεχρι τοτες... :P

sun1.JPG

Ναι σχεδον ολοι εχουν flare αλλα σχεδον κανενας δεν εχει τετοιο flare (εξαιρουνται οι μισες xz-2). :P

check please

Α και ενα 2o προβλημα ειναι πως με ενα κλικ ειχα 2 φωτο καποιες φορες (πολυ αραια βεβαια 1 στις 50 περιπου).

Για ολα εστειλα δειγματα με mail στην intersys που θα πανε στην oly.

Αλλος ενας ευτυχης κατοχος της xz2 εγινα και εγω!!!
Το βιντεο της δεν ειναι οπως της πανα τζ7 αλλα σε φωτο ειναι καλυτερη.
Το φλας της ειναι απλα αστειο και καθως εψαχνα ειδα τυχαια αυτο http://www.banggood.com/Yongnuo-Fla...-Nikon-Pentax-Olympus-Panasonic-p-934578.html κανει για την xz2 αραγε?

Eννοειται οτι και εγω δεν το αναδυω πλεον το..."περισκοπιακι" χαχαχα! Απλα την γνωμη σας θα ηθελα αν ταιριαζει σε xz2...

Διαβασε και τις κανα 2 τελευταιες σελιδες να την τεσταρεις μηπως εχεις καποιο απτα γνωστα θεματακια της.

Μεγεια και περιμενουμε δειγματα!

στα χερια ενος αρχαριου χρηστη πως συμπεριφερεται το autofocus?

προτεινα την μηχανη στην αδελφη μου και θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αρχισει την μουρμουρα...

παιζει καταστημα στην Αθηνα να την δινει μετρητα στα 250 ευρω?

Εγω (αρχαριος) δεν ειχα ποτε θεμα με το autofocus. Συμπεριφερεται οπως σε καθε compact που ειχα, κ ειναι πιο γρηγορο. Ειχα βεβαια αλλα θεματακια κ η μηχανη ειναι στην εντατικη τωρα...

Ολοι 250 θα στην δωσουν, παρε βεβαια τηλ πρωτα, μη περιφερεσαι στο κεντρο για παζαρια, εχει κ ζεστη. :P
(στειλε πμ αν δε βρεις).