Είχα γράψει πολλά και τα έσβησα επειδή δεν αξίζει να μαλώσουμε γιατί διαφωνώ σε πάρα πολλά και κάνω πίσω για να κρατήσουμε το καλό κλίμα
Αφήνω μόνο αυτά τα δύο πράγματα μήπως στο ξεμπερδέψω λίγο.
Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει παραπάνω.
Βρε Θωδωρη..η κανεις πως δεν καταλαβαίνεις η άλλιως επιμένεις επειδη έτσι σου έχει κάτσει..
Τα υλικά όταν λέω ότι είναι ίδια εννοώ ότι εαν πάρεις π.χ ένα φενιζολ(διογκωμενη πολυστερολη)που έχει θερμική αποδωση R π.χ 2.69(τα 8αρια εχουν τόσο) και ενα άλλο με την ίδια ακριβώς κάνουν ακριβώς την.ιδια δουλεια..
Εάν πάρεις ένα υαλοπλεγμα 160γρ με ένα άλλο ίδιο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
Εαν παρεις μια κολλα με τις ιδιες συγκολλητικες ιδιοτητες ειναι τα ιδια.
Όλα τα υλικά εχουν μετρήσεις κσι πιστοποιησεις για να τα συγκρινεις..
Οπότε είτε είναι σε σύστημα ολα είτε όχι τα υλικα εφοσον εχουν τις ιδιες ιδιοτητες είναι ίδια..
Το συστημα απλως ειναι μια ολοκληρωμενη λυση που τα εχει όλα μαζί και τίποτε παραπάνω..μιλώντας για υλικά..
Μπορει να το βαλει καποιος ειτε ειναι στη εταιρια ειτε οχι...ακόμη και εγώ μπορώ νά το εφαρμόσω...τι σημαίνει ότι δεν θα είναι σωστό μετά επειδη δεν ειμαι συνεργατης της εταιριας. ;..τι λέμε τώρα..
Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε..!!!
Η απάντηση σου καταλητικη και αναμενόμενη...μαλιστα επιβεβαιωνεις τον μηχανικο σημερα....έιχες/έχεις ένα χαρτί εγγύησης απο τον μηχανολογο της εταιριας και οχι εφαρμογης απο τον ιδιο..Ευχαριστώ..
...και θα κλείσω μια με τον πιο απλό τρόπο..
Είσαι εγκαταστατης και λες τα παραπάνω..μπορείς να.εχεις σφαιρική αποψή επί των συνολικων υλικων ναι η οχι..;..μάλλον όχι.
Εφοσον δεν είσαι και δεν γνωριζεις αρκετα υλικα τοτε τσαμπα συζυταμε..!!!
Φυσικά και δεν έχω λόγω να μαλώσω μαζί σου και να κρατησω το κσλο κλιμα οπως λες για τον απλούστατο λόγω ότι είσαι ιδιωτης δεν έχεις εμπειρία επί τούτου(θερμομόνωσης γενικα) καθώς μιλάς καθαρά μόνο για το δικό σου σύστημα..
Οπότε είσαι μια περίπτωση στις τόσες..
Τόσο απλά..και όλα καλά..