Mountain Bike , ποιο?

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά και ως μέσο μετακίνησης εντός της πόλης όταν για βενζίνη το μήνα θέλω πάνω από 150 ευρώ, είναι μια καλή λύση!!

Εγώ με βλέπω για το παρακάτω λείαν συντόμως...

KTM_life_track-800x535.jpg

Amour.gif

Πολύ καλές Γερμανικές εταιρίες με ωραία και καλά ποδήλατα είναι η CUBE και η RADON. Δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα αλλά μετά απο συννενόηση μπορεί να το κάνουν.

Cube εχει ο Λαζαριδης στην Καλλιθεα...
@Αντωνης την επιλογη σου την εκαναν αλλη δυο διαδικτυακοι φιλοι σε μοτοφορα...τυχαιο??Δε νομιζω!

Cube εχει ο Λαζαριδης στην Καλλιθεα...
@Αντωνης την επιλογη σου την εκαναν αλλη δυο διαδικτυακοι φιλοι σε μοτοφορα...τυχαιο??Δε νομιζω!

Ούτε εγώ το νομίζω...
79988.gif
79988.gif
79988.gif
79988.gif

Ειμαι πολυ κοντα στο να χτυπησω αυτο

Specialized VIENNA

Ειναι το γυναικειο, αλλα σκοπευω να το καβαλαω κι εγω.

Επισης, το σχεδιο ειναι να μπει και παιδικο καρεκλακι πισω, οποτε το χαμηλο σιδερο ειναι απαραιτητο γιατι αλλιως δεν μπορεις να περασεις το ποδι απο πανω...

Γυρω στα 400 το βρισκω.
Να προχωρησω?

Attachments

• vienna.jpg
    vienna.jpg
    52 KB · Views: 35
Εγώ έχω ένα Φιδούσα. Το σχεδίασα μόνος μου και μου το έφτιαξε ο Βογιατζής στη Ρόδο, που έφτιαχνε τότε τα ποδήλατα της εθνικής Ελλάδος. Ζυγίζει γύρω στα 9 κιλά και ο σκελετός του είναι από σωλήνες της κολόμπους με κράμα νίβακρομ (είχα ένα scott πιο παλιά και με είχε ενθουσιάσει η ακαμψία του σκελετού). Είναι εξοπλισμένο με σιμάνο XT/XTR και έχει γίνει πλέον 15 ετών. Είναι ακόμα εξαιρετικό....

αγορασα πριν κανενα διμηνο ενα Ghost SΕ 1302 απο το DynoCycles στην Βουλιαγμενης...

ghost_se_1302_09_800.jpg

(το δικο εχει και πεταλια... :music-smiley-005:)

εξαιρετικο για τα χρηματα του και ομορφο... με κερδισε αμεσως μολις το ειδα... ερωτας...

καλες βολτες σε ολους και παντα ορθιοι...

(ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΕΜΕ...)

Last edited:
Αποφασισα αντι να μου κανουν αλλοι τη ζωη ποδηλατο, να την κανω μονος μου...

Και για να το καταφερω πρεπει να παρω ενα...

Εχει κανεις κανενα γνωστο ή καμια ιδεα; Εχω καταληξει στα εξης μοντελα, trecking, λογω τιμης και μονο, ~300 euro.

Ideal NERGETIC
Merida Crossway 20-V N2

Και μου ειπε ενας για custom bike πανω σε σκελετο Vicini, 24 ταχ, καλυτερη σελα κλπ.

Τωρα, γενικοτερα και λογω εποχης, αν πεσει η τιμη δεν θα βαλω και τα κλαματα.

Σημειωτέον θελω αντρικο και γυναικειο, αλλιως η κολωνα στο κεφαλι μου κορωνα του σπιτιου μου θα με αποκεφαλισει... Ειναι να εισαι αντρας, οχι παιζουμε...:BDGBGDB55: :bigcry:

Στέλιο το nergetic το έχω εγώ μια χαρά είναι και απ' τα οικονομικά στα γνωστά.

ΥΓ: Και που 'σαι...Για φωτισμό πέρνα απ' τους φακούς :glowlamp:

Re: Απάντηση: Mountain Bike , ποιο?

Στέλιο το nergetic το έχω εγώ μια χαρά είναι και απ' τα οικονομικά στα γνωστά.

ΥΓ: Και που 'σαι...Για φωτισμό πέρνα απ' τους φακούς :glowlamp:

Και εγω για το ideal ψηνομαι που ειναι και Ελληνικο... αν και τα αλλα δυο εχουν 24αρι σασμαν...

Οσο για τα φωτα... εχω αρχισει ηδη και διαβαζω εκεινο το thread "Προτασεις για πρωτο φακο"... Σε μπελαδες θα με βαλετε ρε εσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mountain Bike , ποιο?

Και εγω για το ideal ψηνομαι που ειναι και Ελληνικο... αν και τα αλλα δυο εχουν 24αρι σασμαν...

Οσο για τα φωτα... εχω αρχισει ηδη και διαβαζω εκεινο το thread "Προτασεις για πρωτο φακο"... Σε μπελαδες θα με βαλετε ρε εσεις...
Κατά τ' άλλα με κορόιδευες την άλλη φορά.Μόνο μην κολλήσεις με τους φακούς,την έκατσες :flashbang:

Το πήρα το 29άρι από την specialized (hardrock sport disc 29er).
Ψάχνοντας τι ποδήλατο να πάρω,διάβασα για την νέα μόδα στα mountain bikes με 29'' τροχό.

my%2B29er%2Bspecialized%2Bhardrock.JPG

Καλοριζικο!
Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται;
Mountain και 29αρες είναι ιδανικός συνδοιασμος.
Καλές βόλτες!

Απάντηση: Re: Mountain Bike , ποιο?

Καλοριζικο!
Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται;
Mountain και 29αρες είναι ιδανικός συνδοιασμος.
Καλές βόλτες!

tsirikosbikes με 600 .Εξαντλημένο από ότι βλέπω.

Καλός συνδυασμός και για χώμα και για άσφαλτο.
Αν θες πιο πολύ άσφαλτο , του αλλάζεις λάστιχα.

Ευχαριστώ.

Λογω προβληματος στα γονατα, εχω να κανω αρκετα χρονια ποδηλατο, και θα ηθελα μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για ηλεκτρικα ποδηλατα.

Υπαρχει καποιο site και μαγαζι στην Ελλαδα για αυτα ?