Επιβεβαιώθηκε η κράτηση 15 άτομων στο όνομα Οικονομίδης.
See you tomorrow !!!![]()
Επιβεβαιώθηκε η κράτηση 15 άτομων στο όνομα Οικονομίδης.
See you tomorrow !!!![]()
Θέλουμε φωτό και από την "ιστορική" ηχογράφηση !
Χθες είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράσταση της όπερας του Ruggero Leoncavallo - Paglacci, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας ήταν η χρήση ηλεκτρικής κιθάρας.
Ο μικρός χώρος και η αμεσότητα με τους πρωταγωνιστές - τραγουδιστές, όπως επίσης και η έξυπνη ιδέα της πρόζας στην αρχή της όπερας (ώστε να μπουν στο κλίμα της όπερας και οι μη γνωρίζοντες) έκαναν το έργο ιδανικό για επαφή νέων ανθρώπων με τον μαγικό κόσμο της όπερας.
Ο δικός μας Μιχάλης Ψύρρας (Domiemic65) έχει πραγματικά μία πολύ ωραία και μεστή φωνή και δυναμική σκηνική παρουσία.
Η παρέα μας μεγάλη (14 άτομα) και ενδιαφέρουσα όπως πάντα.
Μία άλλη πρωτοποριακή πρωτοβουλία (νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που γίνεται από Ελληνικό τουλάχιστον φόρουμ) ήταν η ηχογράφηση της παράστασης από τον Θέμη Ζαφειρόπουλο (Themiloc) με τη συμπαράσταση και του Μιχάλη Κωστάκη (Sonus Naturalis) !!
Ευχαριστούμε πολύ και τους δύο για την πρωτοβουλία τους αυτή και τον κόπο που κατέβαλαν !
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του φόρουμ που αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις μας (δεν είναι και λίγο πράγμα 3 εκδηλώσεις σε μία εβδομάδα, όλες με μεγάλη συμμετοχη!!)
Βίντεο και φωτογραφίες από την παράσταση , την παρέα αλλά και τη διαδικασία ηχογράφησης θα ανεβάσω το απόγευμα....
...
Ο δικός μας Μιχάλης Ψύρρας (Domiemic65) έχει πραγματικά μία πολύ ωραία και μεστή φωνή και δυναμική σκηνική παρουσία....
Ευχαριστώ πολύ... αν και ομολογώ οτι δεν ήμουν και στην καλύτερη μου μερα!!!
Μια χαρά ήσουνα Μιχάλη και η προσπάθεια πολύ αξιόλογη για τις δυσκολίες της που ξέρουμε όλοι. Περιμένω την κιθάρα, αν και ακούγεται καλά κι έτσι.
Αν θες πέρνα όποτε μπορείς να δεις και το post production.
Bravi!.
Χαρά μου και ευχαρίστηση μου είναι να συμβάλλω με κάθε δυνατό τρόπο σε κάθε θετική πρωτοβουλία....................................................
Μία άλλη πρωτοποριακή πρωτοβουλία (νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που γίνεται από Ελληνικό τουλάχιστον φόρουμ) ήταν η ηχογράφηση της παράστασης από τον Θέμη Ζαφειρόπουλο (Themiloc) με τη συμπαράσταση και του Μιχάλη Κωστάκη (Sonus Naturalis) !!
Ευχαριστούμε πολύ και τους δύο για την πρωτοβουλία τους αυτή και τον κόπο που κατέβαλαν !
Το Forum έχει δώσει την αίσθηση, ότι τέλος πάντων μπορούν να συμβούν και θετικά πράγματα σ' αυτό τον τόπο. Ότι μπορεί να υπάρχει αλληλεγγύη κι' όχι μόνο μιζέρια. Και μπορεί να επεκτείνεται και να καρποφορεί.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του φόρουμ που αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις μας (δεν είναι και λίγο πράγμα 3 εκδηλώσεις σε μία εβδομάδα, όλες με μεγάλη συμμετοχη!!)
.................................................................................
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε σας και στην πρωτοβουλία σας.Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους τους φιλους απο το φορουμ που παραβρέθηκαν στην χθεσινή μας παράσταση υποστηρίζοντας δυναμικά την προσπάθειά μας!
Ιδιεταίρως βέβαια τον Ανδρέα (economides) για την οργάνωση της παρέας και βέβαια ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Θεμη (Themiloc) και στον Μιχάλη (Sonus Naturalis) για την ηχογράφηση του event...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.