ένα θέμα που έχει ακουστεί είναι αυτό με τα διακοπτικά τροφοδοτικά,
που ίσως περνάνε θόρυβο στη γραμμή τροφοδοσίας ή στις εξόδους και ενδεχομένως επηρεάζει τον ήχο. Μη μου πείτε ότι δεν επηρεάζει τα data στον browser ή την database, γιατί και άλλα πράγματα δεν τα επηρεάζουν αυτά αλλά παίζουν ρόλο στον ήχο.
Λέω "'ισως" γιατί δεν ξέρω που τελειώνει ο μύθος και που αρχίζει η αλήθεια. Έχουμε κάποια πιο εμπεριστατωμένη εμπειρία σε αυτό το θέμα;
Έχω ξαναπεί ότι είναι για μένα ένα (ψυχολογικό ίσως) εμπόδιο στο να φτιάξω ένα dedicated diy music server.
το θέτω σαν ερώτημα σχετικό με το νήμα, και σε σχέση με το ερώτημα πιο πάνω του Dalanik για το αν παίζει γραμμικό τροφοδοτικό.
Επιγραμματικά το θέμα της τροφοδοσίας είναι κυρίως η σταθερή τάση, η απόδοση / απώλεια θερμότητας και το ηλεκτρικό σκουπίδι που μεταφέρει.
Υπάρχει μία άποψη που λέει ότι για σοβαρά φορτία (Watt) προτιμούνται οι γραμμικοί, ενώ για μικρότερα (κινητά, ταμπλέτες, μικρά pc) τα διακοπτικά που μπορούν και συνδυάζουν μικρό μέγεθος - χαμηλή τιμή - υψηλή απόδοση.
Σε ενισχυτές για παράδειγμα δεν βάζουμε διακοπτικά...
Στο project που τρέχει στο νήμα (λίγα watt) και βάση των μετρήσεων που έδωσε ο Τάσος νωρίτερα μάλλον δεν έχει νόημα η γραμμική, αλλα σε κάθε περίπτωση τα υπόλοιπα μέρη του pc πρέπει να είναι ποιοτικά και με καλή θωράκιση ώστε να μην περνούν ή εισάγουν τα δικά τους σκουπίδια.
Λίγες πληροφορίες απο το lab http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/i-leitourgia-enos-psu-ena-mikro-mathima-66405.html
Doctor, η δικη σου περιπτωση κοστιζει τοσο.
Η δικη μου που δεν εχω οθονη και θελω 7αρια αγορασμενα,αρχιζει και γινεται ανεκδοτακι!!!!
Σαφως και δεν ειναι τζαμπα πραγμα .....σαφως και ειναι ακριβο το καλο computer audio......αποδεδειγμενα πλεον![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.