MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Ανεξήγητο! Ειδικά με DHL Express, θα γινόταν σφαγή. Τι δηλωμένη αξία είχε;

Οταν τελείωσεις με το καλό και το παραλάβεις, αν δεν βαριέσαι στείλε σε παρακαλώ ένα email στην εταιρεία και ρώτησέ τους αν πλήρωσαν αυτοί import fees. Εχω πολύ περιέργεια.

Re: Απάντηση: MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Ανεξήγητο! Ειδικά με DHL Express, θα γινόταν σφαγή. Τι δηλωμένη αξία είχε;

Οταν τελείωσεις με το καλό και το παραλάβεις, αν δεν βαριέσαι στείλε σε παρακαλώ ένα email στην εταιρεία και ρώτησέ τους αν πλήρωσαν αυτοί import fees. Εχω πολύ περιέργεια.

Θα ενημερώσω, πολύ ευχαρίστως.

Η αξία ήταν 400

Αφού γράφει ότι η DHL του ανέφερε ότι είναι προπληρωμένα , τι να του ζητήσουν;

Μόνο φπα ίσως.

ΦΠΑ , δασμοί , εκτελωνίστηκα έξοδα είναι αυτό που βλέπετε στα site ως import fees και τα πληρώνει αυτός που αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό.

Αν τον έχει αναλάβει το site εφόσον στον φίλο ανέφεραν ότι είναι prepaid, τότε δε θα πληρώσει τιποτα.

Αν δεν το αναλάβει το site τότε θα τα πληρώσει αυτός που θα το παραλάβει.

Η διαδικασία είναι μια και δεν γίνεται split.

Γίνεται δηλαδή ο εκτελωνισμός από την μεταφορική στη χώρα που καταλήγει το πακέτο και τα έξοδα πληρώνονται από αυτόν που έχει συμφωνηθεί με βάση το τι έχει γράψει ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ.

Για αυτό και να μη δέχεστε άκριτα το τι σας λέει ο κάθε αποστολέας για να αποποιηθεί ευθύνες.

Το σημαντικό στοιχείο είναι να αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ξεχωριστά τα import fees πριν προχωρήσουμε σε αγορά. Είτε amazon , είτε ebay.

Αν δεν το αναφέρει, τότε να περιμένετε λυπητερή.

Για μεταχειρισμένα ισχύει το ίδιο. Πρέπει ο πωλητής να προσθέσει import fees πάνω σε μικρότερη αξία. Αλλιώς θα πληρώσετε κανονικά τελωνείο εδώ. Δεν μασάνε από μεταχειρισμένα εδώ. Τα θεωρούν δικαιολογίες.

Απάντηση: Re: MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Εγώ σήμερα παραλαμβάνω με UPS, δεν μου είπαν για καμία χρεωση, ούτε καν ΦΠΑ.

Confirmed: μόλις παρέλαβα το Ipad χωρίς καμία χρέωση, ούτε ΦΠΑ.

Re: Απάντηση: Re: MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Confirmed: μόλις παρέλαβα το Ipad χωρίς καμία χρέωση, ούτε ΦΠΑ.

Αποστολέας;
Ημερομηνία αποστολής;
Εταιρία courier;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Αποστολέας;
Ημερομηνία αποστολής;
Εταιρία courier;

Τα έχω γράψει. Amazon, παραγγελία Δεκέμβρη, αποστολή Γενάρη με UPS.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: MP 4K (ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ)

Τα έχω γράψει. Amazon, παραγγελία Δεκέμβρη, αποστολή Γενάρη με UPS.

Λογικό οπότε.
Το amazon αναλαμβάνει τα έξοδα σε όλες τις παραγγελίες Δεκεμβρίου τις οποίες καθυστέρησε να στείλει μέχρι το τέλος τους έτους.
Εφόσον η παραγγελία σου έγινε dispatched μετά την 1/1 , τα πλήρωσαν όλα για σένα :)

Να λέμε και τα καλά του Αμαζον γιατί τώρα τελευταία είχε πέσει δικαίως πολύ κράξιμο.

Σε τι το εχουν κραξει ?

Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω πελατες που εχουν προβλημα μαζι του το αντιθετο θα ελεγα

(μην μου πειτε για τις εργασιακες συνθηκες γιατι αυτο ειναι αλλο θεμα)

Υπήρχε τρελό θέμα καθυστερήσεων από το BF και μετά. Πολλά πακέτα από ευρωπαϊκά Amazon έφευγαν από Αγγλία με Royal Mail untracked και ακόμα παραδίδονται. Επίσης προϊόντα διαθέσιμα έκαναν 2 και 3 εβδομάδες για να γίνουν dispatch.

Υπάρχει θέμα 30+ σελίδων και σε γειτονικό forum..

Καλα τωρα εν μεσω covid και Χριστουγεννων τι περιμενε κανεις ?

Εγω ελαβα δεμα σε 40+ μερες αλλα παρελαβα και σε 2 ημερες !!! (χωρις εξπρες μονον με απλο των 5μιση ευρω)

Καλα τωρα εν μεσω covid και Χριστουγεννων τι περιμενε κανεις ?

Εγω ελαβα δεμα σε 40+ μερες αλλα παρελαβα και σε 2 ημερες !!! (χωρις εξπρες μονον με απλο των 5μιση ευρω)

Κοιτα να δείξεις κατανόηση αλλά ήταν και κάποια πράγματα που σε έβγαζαν από τα ρούχα σου.

1. Παραγγελία από amazon.de τη στέλνουν από UK με Royal Mail χωρίς tracking.

2. Παραγγελία από amazon.fr τη στέλνουν επίσης από UK με Royal Mail χωρίς tracking.

3. Προϊόντα ΑΜΕΣΑ διαθεσιμα έκανα 12-15 ημέρας για να γίνουν dispatch.

Ε δεν το λες και κλασικό Amazon αυτό :)