Αν δεν έχεις αντίρρηση θα ήθελα να πάρω έναν από τον άνθρωπο που πουλάει στο fb απλά δεν έχω fb.... Αν έχεις στοιχεία στείλε μου με πμΥπάρχουν έτοιμοι, αλλά και άτομα που φτιάχνουν.
Έχω πάρει έναν από κάποιον στο fb.. Και δουλεύει κανονικά.
Φοβερά εξυπηρετικο
Παρήγγειλα μια μπαταρία από Ελλάδα με 12€ (προφανώς στο Ali θα υπήρχε πολύ φτηνότερα, αλλά δεν ήθελα να περιμένω) και ήρθε σε μια μέρα, με Box now
Αν χωρούσε ναι θα μπορούσε.Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Αντί για την μπαταρία που αγόρασες και έβαλες, δεν θα μπορούσες να βάλεις μια 18650; Αν χωρούσε φυσικά μέσα στο κουτί
Νίκο, το 3ο καλώδιο είναι για thermistor;
View attachment 241878
Το σετάκι Xiaomi-Wiha το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και δεν έχει πάθει τίποτα. Φυσικά το χρησιμοποιώ με σύνεση και σε
μικρομαστορέματα σε αντίστοιχου μεγέθους συσκευές.
......Αντί για την μπαταρία που αγόρασες και έβαλες, δεν θα μπορούσες να βάλεις μια 18650; Αν χωρούσε φυσικά μέσα στο κουτί του ηχείου ή διαφορετικά μια 14500 αν δεν χωρούσε η 18650.
......
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα και μπαταρία με 3 καλώδια. Αν βάλω 18650, θα πρέπει να αφήσω κάποιο καλώδιο χωρίς να το συνδέσω προφανώς. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην φόρτιση;Αν χωρούσε ναι θα μπορούσε.
Πάντως το τρίτο καλώδιο δεν καταλαβαίνω τι κάνει. Η μπαταρία είναι ενός στοιχείου οπότε πέρα από το + και το - τι άλλο να χρειάζεται; Θα είχε ενδιαφέρον να ακολουθήσεις την διαδρομή που κάνει το τρίτο καλώδιο στην πλακέτα, μήπως είναι κάτι που μπορεί να το παρακάμψεις.Έχω και εγώ το ίδιο θέμα και μπαταρία με 3 καλώδια. Αν βάλω 18650, θα πρέπει να αφήσω κάποιο καλώδιο χωρίς να το συνδέσω προφανώς. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην φόρτιση;
Πάντως το τρίτο καλώδιο δεν καταλαβαίνω τι κάνει. Η μπαταρία είναι ενός στοιχείου οπότε πέρα από το + και το - τι άλλο να χρειάζεται; Θα είχε ενδιαφέρον να ακολουθήσεις την διαδρομή που κάνει το τρίτο καλώδιο στην πλακέτα, μήπως είναι κάτι που μπορεί να το παρακάμψεις.
συνηθως αυτο...αν η μπαταρια ειναι ενος στοιχειου.... αν η μπαταρια εχει περισσοτερα τοτε εχουμε ενα καλωδιο για καθε μεταξυ τους ενωση...για να μετρα η πλαλετα την ταση καθε στοιχειου ξεχωριστα.Αν έχω καταλάβει σωστά στην δική μου περίπτωση, μεταφέρει πληροφορία στο θερμίστορ ώστε να κόψει την τροφοδοσία σε περίπτωση αυξημένης θερμοκρασίας. Προσέγγιση νηπιαγωγίου, αλλά με τύπους αντιστάσεων κτλ έχω μεσάνυχτα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.