Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ρε εσυ εγω μερικες φορες δεν προσεχω τα δικα μου μηνυματα!

Οχι, ειναι αλλη χημεια. Πρεπει να παρεις αναλογο φορτιστη. Φτηνος ειναι.

Αυτο αναφερει και η FastTech για αυτες τις μπαταριες στο λινκ που εβαλες: Charge only with NiZn chargers

προσεξες οτι ειναι INR?

στο πσοτ 5 δεν λεει και καλα πραγματα

για τις AW IMR 2000ah το λεει ,οι οποιες δεν συκονουν τοσα πολλα αμπερ οπως τις 1600.

Στον i4 αντί για το καλώδιο φόρτισης που έχει μπορώ να βάλω ένα φορτιστή απο εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχει output 12v?

Ο i4 γράφει input AC100-240V 50/60HZ και DC12V.

Αργεί να έρθει το ανταπτοράκι για eu πρίζα και έχω μόνο τον φορτιστή αυτοκινήτου.

Δεν μπορει να μην εχεις ενα καλωδιο απο φορτιστη ψηφιακης μηχανης η απο κατι κατι αλλο. Για θυμησου και ψαξε. Ειναι πολυ κοινα αυτα τα καλωδια.

Έχω απο ξυριστική μηχανή που είναι σαν αυτό αλλά δεν έχει εγκοπή ανάμεσα και δεν χωράει στον i4. Θα περιμένω να δώ άν έρθει απο dx το ανταπτοράκι αλλιώς θα αγοράσω απο εδώ ένα καλώδιο.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

αυτη την φορα πιαστηκα αδιαβαστος......
Τελικα οι Panasonic 2900mAh NCR18650PD ειναι ενα μοντελο με μεγαλυτερη αντοχη στα φορτια....10Α

Καλά ρε Κωστα δεν προσέχεις καθόλου τα δικά μου μηνύματα ( ποστ 2035 ) . μόλις εμφανιστήκαν στο σαιτ αυτές οι μπαταρίες τους πρότεινα σε όλους, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία.
καλα, δεν θύμωσα

επανερχομαι στo θεμα.....τελικα oι μπαταριες που ειδα ηταν NCR18650A

μανισιες χωρις προσθετο εκ των υστερων button top σαν αυτες
http://www.fasttech.com/products/14...onic-ncr18650a-37v-3100mah-18650-rechargeable

η αλλιως αυτες
http://www.armytek.com/products/acc...nic-ncr18650-li-ion-2900mah-rechargeable.html
αλλα το μοντελο -Α με πρασινο χαρτι

Last edited:

μαλλον..εχει σε μερικα προιοντα φανταστικες τιμες...για να δουμε...

Θα το τσεκαρω καλυτερα και θα κανω μια δοκιμαστικη παραγγελια.

μαλλον..εχει σε μερικα προιοντα φανταστικες τιμες...για να δουμε...

Τσαμπα ειναι!! Καινουριο site?

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ μια ματια ......τζαμπα δεν ειναι ?
http://www.soondeal.com/product_view.asp?cid=89&eid=611

How much is my shipping?
our website price is not including freight, Regarding shipping cost. please contact us our sales team for getting the detail freight

ok...μου εστειλε mail συμφερει μονο για ποσοτητες και group buy...

Γεια σας

Εχθες παρελαβα των Nitecore I2 και Nitecore NL186 18650 2600mAh 3.7V ,οταν τελειωσει την φορτισει τα λαμπακια παρμενουν κιτρινα,και κατι αλλο εχουν διαρκεια αλλα μου φενοντε σαν να μην εχουν αρκετη ενταση,συγκριτικα με κατι ultrafire αυτες του κιλου που εχουν ενταση αρκετη ,
τα φωτα σας

Για μετρα το voltage των μπαταριων οταν βγουν απο τον φορτιστη. Πρεπει να ειναι γυρω στα 4.2 volt. Μετρα μετα τις δυο μπαταριες που σου φαινονται διαφορετικες ως προς την ενταση.

Δυο μπαταριες (18650) φορτισμενες στα 4.2 βολτ, και οι δυο πρεπει να φεγγουν το ιδιο αν τις βαλεις στον ιδιο φακο. Τα mAh εχουν ρολο στη διαρκεια. Τα βολτ, στην ενταση.

Ο φορτιστης δουλευει σωστα, οταν τελειωνει η φορτιση τα λαμπακια παραμενουν αναμμενα.

Καταλαβα σωστα την ερωτηση σου? Αυτο ρωτουσες?

Τα λαμπακια παραμενουν αναμενα μετα την φορτιση,δεν εχω οργανο για να τις μετρησω θα κοιταξω εαν εχει κανενας να τις μετρησω και επανερχομαι