Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν συμφερει...Αν βαλω 6 μονες βγαινει με το κουπονι 27,48.Ενω αν βαλω 1 4αδα και 1 2αδα χωρις κουπονι 26,98.Θα μου πεις ψυλλοι στ' αχυρα...Σε καθε περιπτωση να'σαι καλα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατι ακομα που ειδα...Εχει βαλει shipping το gearbest;1,99$ στο flat rate ενω μεσα στο προιον γραφει free.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Καποια εταιρια , που εστελναν ολοι με αυτην (δεν θυμαμαι ονομα) δεν στελνει πλεον .

Έβαλα μπαταρίες στο καλάθι 18650 και δυο rcr113 και μόλις πήγα να πληρώσω μου γράφει ότι δεν μπορούν να σταλούν αυτά τα προϊόντα στην περιοχή μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξαναδοκιμασα μια 18650 και εναν φακό, μου σπάει την παραγγελία στα δύο αλλα τα στέλνει απο banggood.

Re: Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Εμενα δεν μιυ δουλευει αυτος ...
Μονο ο παλιος που εγραψα . δεν ξερω τι παιζει

Μια βοήθεια γιατί έχω πολύ καιρό να παραγγείλω μπαταρίες.

Μπαταρίες απο κίνα μπορώ να αγοράσω μία την φορά?

Πάνω απο δύο μπαταρίες δεν με αφήνει να προχωρήσω στην πληρωμή, τελικά αγόρασα μία 18650 olight απο banggood με το έξτρα 2,21 "καπέλο".

Αυτός είναι ο τρόπος η να ακυρώσω την παραγγελία?

παιδια μηπςω αυτος ο περιορισμος στος 2 μπαατριες σημαινει οτι υπαρχει καποιο οριο στην ποσοτητα λιθιου σε καθε δεμα, οπως γινεαι και με την ποσοτητα λιθιου στην καμπινα?

Πριν απο 4 μηνες που αγορασα απο το banggood 6 μπαταριες λιθιου, δεν ειχα κανενα προβλημα!
Πηρα αυτες τις 18650..http://www.banggood.com/4PCS-MECO-3...chargeable-18650-Li-ion-Battery-p-992723.html
Οι γνωστες ας πουν κατι για την αξιοπιστια τους!

Τωρα τις στελνει και τις 4 με 3,29 ..

Δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο.

Έκανα δοκιμές πάλι
Δύο rcr123A στέλνει
Μία rcr123A και μία 18650 2600mAh στέλνει
Μία rcr123A και μία 18650 3400mAh ΔΕΝ στέλνει

Δεν ξέρω ίσως κάνω και εγώ κάτι λάθος αλλά δοκίμασα και απο fasttech.

Αφήνω όπως έχει την 18650 να σταλεί και θα κάνω άλλη παραγγελία για δύο rcr123A.

Το fasttech χρεωνει εδω και πολυ καιρο τα δεματα με μπαταριες, 1.5-2 χρονια .. Σιγουρα δεν κανεις λαθος!
Τωρα γιατι δε γινεται μια rcr123A και μια 18650 πραγματικα δεν ξερω, ισως να μη γινεται με τις συγκεκριμενες που επελεξες..

Αν ψαξετε πιο πισω στο θεμα θα δειτε οτι εστελνε ΜΟΝΟ το sweden post και σταματησε.
Και τωρα χρησιμοποιουν οτι βρουν .
Προσωπικα πηρα αυτη την εβδομαδα και απο gearbest (+1.99$ μεταφορικα) και απο nkon.nl (γυρω στα 2.4 μεταφορικα για 2 μπαταριες) .
Βασικα απο nkon πηρα γιατι δεν εβρισκα αλλου φθηνοτερες high drain 18350 .

Καλησπέρα!

Εχω ανοίξει μια μπαταρία απο λάπτοπ και ψάχνω να βρώ στοιχεία για τις μπαταρίες που εχει μέσα

πάνω γράφει 18650 (οκ αυτό είναι ο τύπος ) DOK5 KZ 2AA18868 τα υπόλοιπα δεν ξέρω σε τι αντιστοιχούν , έχει κανεις καμία ιδέα ?

Πριν απο 4 μηνες που αγορασα απο το banggood 6 μπαταριες λιθιου, δεν ειχα κανενα προβλημα!
Πηρα αυτες τις 18650..http://www.banggood.com/4PCS-MECO-3...chargeable-18650-Li-ion-Battery-p-992723.html
Οι γνωστες ας πουν κατι για την αξιοπιστια τους!

Τωρα τις στελνει και τις 4 με 3,29 ..
Το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι 4000mAh. Τα σχολια λενε οτι ειναι περιπου 1700mAh..προσωπικα αν δεν τις μετρησω, δεν το πιστευω.
Σε αυτα τα χρηματα μην περιμενεις αξιοπιστια και διαρκεια στο χρονο.. μπορει να δειχνουν τωρα οκ αλλα η φθορα τους θα ειναι ταχυτερη απο μια επωνυμη.

Καλησπέρα!

Εχω ανοίξει μια μπαταρία απο λάπτοπ και ψάχνω να βρώ στοιχεία για τις μπαταρίες που εχει μέσα

πάνω γράφει 18650 (οκ αυτό είναι ο τύπος ) DOK5 KZ 2AA18868 τα υπόλοιπα δεν ξέρω σε τι αντιστοιχούν , έχει κανεις καμία ιδέα ?

φωτο