Re: μπαταριες-φορτιστες
13:02 αυτα ειναι...Δες παντελη ποτε απαντησαμε και οι δυο. :SFGSFGSF:
13:02 αυτα ειναι...Δες παντελη ποτε απαντησαμε και οι δυο. :SFGSFGSF:
παρα πολυ καλος φορτιστης ( τον εχω ) δεν θα μετανιωσεις.παιδια σημερα τσιμπησα τον maha mh-c9000 και ειμαι ετοιμος για ΑΑ.τι προτεινετε ξερα eneloop η να δοκιμασω-προτιμησω τις cyclenergy
ergotelis οι eneloop ΑΑ βγαινουν με συγκεκριμενα mah η εχουν διαφορες.ποσα ειναι το μεγιστο να ξερω τι θα παρω.
1) μαλλον εχεις δικιοΑυτό σημαίνει ίσως αρκετά πράγματα:
1) δεν είναι καλής ποιότητας μπαταρίες
2) ο προηγούμενος φορτιστής ίσως να μην ήτανε καλός
3) είχες καιρό να τις φορτίσεις
Για να δεις πραγματικά πόσο χωράνε να τις δεις σε αποφόρτιση, όχι σε φόρτιση.
ναι και γω καποιες που εχω δει ειναι κανα δεκαρικοΟι μπαταριες D του lidl απο οσο βλεπω στο διαφημιστικο τους ειναι 4500mah. Ειναι καλη σαν χωρητικοτητα; Μηπως ειναι λιγο; διοτι βλεπω αυτες:
http://cgi.ebay.com/1x-D-Size-10000...564509968?pt=US_Batteries&hash=item4152f2ad10
που εχουν 10000mah.
αν εχεις φακο η οτιδηποτε αλλο που περνει D εννοειτε με 10000 μιλαμε για τρελα νουμεραΤι να κανουμε αραγε; Να παρουμε του lidl ή να προτιμησουμε τις βαρβατες των 10.000 που σαν τιμη πανω κατω ιδιες ειναι;
ολες οι μπαταριες οσο περνα η ωρα αλλαζουν στοιχεια και οι δικες μου το κανουν αυτο το ειχαμε ξανασυζητησει αλλα γιατι το κανουν δεν ξερω
νομιζω οτι η πλακετα κοβει στα 2,75 η στα 3,25?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.