ενδειξη βολτ, μετα απο μερικα δευτερολεπτα τις στηγμης που σβηνει ο φακοςφορτισε τα, δεν θα παθουν τιποτα. απλος με συχνη τετοια χρηση θα πεσει η χωριτηκοτητα. σε μενα η πλακετα κοβει αναλογως με το φορτιο που δεχεται η μπαταρια ( εχω παρατηρησει ) . π.χ. με 1,2Α - κοβει στα 3,5βολτ και με 0,3Α - κοβει στα 3,1βολτ. παντως τις ειχα αποφορτισει (AW) τουλαχιστων 6-7 φορες στα 3βολτ και ακομα δουλεβουν μια χαρα.
ετσι ειναι, γι'αυτο για να μη καταστραφει η μπαταρια θελει αμεσως φορτιση ( αν ειναι κατω απο 3,6 βολτ ). προσπαθησε να φορτισεις μπαταριες πριν κλοτσισει η πλακετα. ποσα αμπερ τραβαει ο φακος απο tailcap?
βαλε σου λεω, το εχω κανει πολλες φορεςΜπαταρια 1 :3,41
Μπαταρια 2 :3,45
Να βαλω να φορτισουν ή οχι μηπως ακουσω κανα μπαμ;
ναι, ναι . μονο να μου πεις , οταν αναψει το πρασινο φωτακι στο φορτιστη ποσα βολτ θα ειναι η μπαταρια. πιστευω θα δειξει 3,16 ή 3,17 βολτ. αμα δειξει 3,19 - ακομα καλυτερα
μολις πεσει η μπαταρια ( μπαταριες ) στα 3,7 - 3,8 βολτ ξανα φορτισε την , και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα, καπου στα 4,17 βολτ, αν οχι τοτε μολις αναψει το πρασινο λαμπακι βαλε αμεσως ξανα για φορτιση μεχρι να δειξει το πολυμετρο 4,19 - 4,20 :blush:Μπαταρια 1 :4,15
Μπαταρια 2 :4,11
Κατι εγινε τελικα.
μολις πεσει η μπαταρια ( μπαταριες ) στα 3,7 - 3,8 βολτ ξανα φορτισε την , και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα, καπου στα 4,17 βολτ, αν οχι τοτε μολις αναψει το πρασινο λαμπακι βαλε αμεσως ξανα για φορτιση μεχρι να δειξει το πολυμετρο 4,19 - 4,20 :blush:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.