Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ενδειξη βολτ, μετα απο μερικα δευτερολεπτα τις στηγμης που σβηνει ο φακοςφορτισε τα, δεν θα παθουν τιποτα. απλος με συχνη τετοια χρηση θα πεσει η χωριτηκοτητα. σε μενα η πλακετα κοβει αναλογως με το φορτιο που δεχεται η μπαταρια ( εχω παρατηρησει ) . π.χ. με 1,2Α - κοβει στα 3,5βολτ και με 0,3Α - κοβει στα 3,1βολτ. παντως τις ειχα αποφορτισει (AW) τουλαχιστων 6-7 φορες στα 3βολτ και ακομα δουλεβουν μια χαρα.
ετσι ειναι, γι'αυτο για να μη καταστραφει η μπαταρια θελει αμεσως φορτιση ( αν ειναι κατω απο 3,6 βολτ ). προσπαθησε να φορτισεις μπαταριες πριν κλοτσισει η πλακετα. ποσα αμπερ τραβαει ο φακος απο tailcap?
βαλε σου λεω, το εχω κανει πολλες φορεςΜπαταρια 1 :3,41
Μπαταρια 2 :3,45
Να βαλω να φορτισουν ή οχι μηπως ακουσω κανα μπαμ;
ναι, ναι . μονο να μου πεις , οταν αναψει το πρασινο φωτακι στο φορτιστη ποσα βολτ θα ειναι η μπαταρια. πιστευω θα δειξει 3,16 ή 3,17 βολτ. αμα δειξει 3,19 - ακομα καλυτερα
μολις πεσει η μπαταρια ( μπαταριες ) στα 3,7 - 3,8 βολτ ξανα φορτισε την , και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα, καπου στα 4,17 βολτ, αν οχι τοτε μολις αναψει το πρασινο λαμπακι βαλε αμεσως ξανα για φορτιση μεχρι να δειξει το πολυμετρο 4,19 - 4,20 :blush:Μπαταρια 1 :4,15
Μπαταρια 2 :4,11
Κατι εγινε τελικα.
μολις πεσει η μπαταρια ( μπαταριες ) στα 3,7 - 3,8 βολτ ξανα φορτισε την , και θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα, καπου στα 4,17 βολτ, αν οχι τοτε μολις αναψει το πρασινο λαμπακι βαλε αμεσως ξανα για φορτιση μεχρι να δειξει το πολυμετρο 4,19 - 4,20 :blush:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.